Bøff Burgerbar - Hillerød Recensioni 8

TrustScore 3 su 5

3,2

Slangerupgade 6, 3400 Hillerød, DK

Har fået bruger fra Böff i Hillerød og det spiller Max, gode burger til fornuftige priser Kommer igen med sikkerhed

Bestilte en frokostmenu, Cheeseburger, til kr89. Ved afhentning bad jeg om lidt ketchup, hvilket de ville have kr12,00 for!!! Det afviste jeg. Da jeg åbnede boksen var der en lille hamburger m... Leggi di più

Maden var god, dog både hjemmeside og betjening kunne være meget bedre glemte at pakke og give os vores drikkevare.

Hurtig tilberedning og umiddelbart lækker mad dog alt for meget salt i både burger og på pommefriter.

1. Ristorante
  2. Ristorante americano
  3. Fast food
  4. Zona ristorazione
  5. Hamburgereria

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

• Slangerupgade 6, 3400, Hillerød, Danimarca

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Dyrt og dårligt. 12 kr for lidt ketchup

Bestilte en frokostmenu, Cheeseburger, til kr89.
Da jeg åbnede boksen var der en lille hamburger med dressing, 2 skiver rå agurk og en enkelt løgring. Intet andet. Hvor var tomaten og salaten?
Var henne og checke det store billede med frokosttilbuddet og hverken burgerens størrelse eller kvalitet lever ikke op til fotoet.
Da jeg klagede over produktet til betjeningen fik jeg at vide at jeg skulle have købt en klassisk burger til 139kr, hvis jeg ønskede salat og tomat!
Kommer igen? Nej

Lokation:Lyngby Storcenter

20 luglio 2023

Uambitiøs

Kedelig, dyr og smagsløs 😲
95,- for vegeburger. Indehold; bolle, alm. mayo, salat, agurkesalat og en vegebøff. Absolut ingen waw eller smagsoplevelse. 😳
Bøff er nyåbnet i Hillerød. Det skal jo være så godt at jeg kommer igen eller fortæller andre at de skal spise hos jer. Men hvis det er standarden så køber jeg ikke der igen, desværre…

29 maggio 2023