Børnenørden Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Jeg (Viky) har arbejdet med børn i alderen 0-10 år siden 2012. Igennem årene har jeg taget en bred vifte af uddannelser inden for behandling af babyer og børn og har derved en holistisk tilgang til barnets udfordringer. Jeg er uddannet kraniosakralterapeut. Derudover har jeg uddannelse inden for vurdering af stramt tungebånd (og mundens andre bånd), integration af primitive reflekser og generelt arbejde med nervesystemet, ammevejledning, sanseintegration, børnesundhedsvejledning og søvnvejledning. Jeg har særlig meget erfaring i at arbejder med spisevanskeligheder (amning/flaske/fast kost), spændinger/skævheder i krop og kranie, motoriske udfordringer samt udfordringer relateret til nervesystemet. Jeg kigger altid hele vejen rundt om barnets udfordringer, så jeg sikrer mig, at vi arbejder så godt som muligt med at hjælpe barnets udvikling i den rigtige retning. Velkommen hos mig. Viky Skouby - Børnenørden

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe anbefaling af Viky fra…

Kæmpe anbefaling af Viky fra Børnenørden 🙏🏼

Vores søn 4 måneder var urolig, hysterisk gråd ud af det blå, ville ikke ligge sig ind til os når han blev holdt og kunne ikke sove lur alene eller hvis der var lys og lyd. Vi var nervøse hvergang vi skulle have ham med ud af huset.

Viky gav os behandling og øvelser til at tage med hjem og efter 2 gange så vi allerede en kæmpe forskel. Efter 4 gange afsluttet vi forløbet, det var både tiden og pengene værd. Vi ser nu en dreng som er rolig, kan sove selv og gerne vil ligge sig ind mod os når han bliver holdt og som vi har mod på at tage med ud af huset.

Som behandler er Viky faglig dygtig, empatisk, i børnehøjde og giver sig god tid. Vi følte os set, lyttet til og forstået og aldrig skynd på også selvom vi lige havde et spørgsmål til💗🤗

24 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Meget kompetent ammevejleder (stramt tungebånd) og kraniosekralterapeut

Viky er fantastisk ☺️ og hun får mine varmeste anbefalinger.
Jeg havde så ondt ved amning af lillebror, og jeg kunne mærke, at der var noget galt til trods for at både osteopat, jordemoder og SP vurderede, at alt var fint. Viky gennemgik lillebror og fandt et lidt skjult stramt tungebånd. Vi fik det klippede hos en ØNH læge, og så kunne lillebror komme ordentligt på brystet. Viky reddede vores amning og mine bryster ;-)
Viky har også behandlet lillebror for spændinger, hvilket har fjernet både c-formen og spændinger i hans bækken.

Lige nu er vi i et forløb med storebror omkring primitive reflekser og kan allerede nu se, at vi har en roligere dreng :)

Jeg har kun varme og gode ord at sætte på Viky :)

17 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Grebet der hvor sundhedssystemet gav slip

Da vi første gang kom til Viky havde vi et refluksbarn som blev ked af det hver gang han skulle ammes, kunne ikke ligge på maven, og han oplevede altid store problemer når han skulle sove fordi mælken bare kom op igen.

Allerede efter første besøg hos Viky var det som om vi havde fået en helt anden baby med hjem. Det hjalp allerede samme dag på refluksen, og jeg som forælder fik en masse fantastisk sparring og råd med på vejen, som blev givet uden pres eller belæring.

De efterfølgende gange hos Viky fik vi kigget nakke- og rygspændinger, fulgt op på refluks, søvn og reflekser, og hver gang er vi gået derfra med ny viden og en glad baby som nyder livet og har det godt i krop og sind.

Vi vil klart anbefale Børnenørden, det har gjort den vildeste forskel og vi blev grebet der hvor vi havde brug for det. Derfor vil vi heller ikke tøve med at komme her igen næste gang der er noget.

Tusind gange tak ❤️

16 giugno 2026

Min søn på 7 måneder kunne ikke spise

Min søn på 7 måneder kunne ikke spise. Han kunne kun amme. Han gaggede på alt, og det gik mere og mere i stå.
Sp havde sagt at han nok skulle lærer at spise, men jeg havde en fornemmelse af at noget var galt. Fik anbefalet Viky af en veninde. Sendte en sms til hende en lørdag formiddag, fik en akut tid mandag aften 17:30.

Vi aftalte at afsætte 6 behandlinger til hans udfordringer. Efter 4 gange er vi blevet afsluttet med øvelser hjem til.
Viky er et rart menneske at være hos. Hun lytter, hun anerkender ens mavefornemmelse. Hun gør alt i barnets tempo, tumler rundt på gulvet med min søn.
Undervejs kunne vi også sparre lidt om hvad for noget mad vi skulle tilbyde, snakke lidt om hans søvn og andre ting. Overordnet bare en dejlig oplevelse.

Så tak Viky. Tak for at jeg kan glæde mig til at starte arbejde igen, uden at skulle bekymre mig om hans mad. Tak for at anerkende vores mavefornemmelser, og tak for at hjælpe og så hurtigt. Vil anbefale dig til alle.

11 giugno 2026

Ubeskrivelig god oplevelse. 🌻

Jeg blev anbefalet Viky i forbindelse med et stramttungebånds-kursus, som jeg havde meldt mig til, da jeg fornemmede at der var noget i vejen med min søn og amningen. Til kursuset fandt vi ud af, at der var stramt tungebånd, læbebånd og nogle spændinger, så jeg kontaktede Viky straks efter anbefalingen.
Her blev jeg mødt af ro. Mødt af følelsen af at blive grebet. Mødt af en super smilende og omsorgsfuld kvinde, der bare vidste hvad der lige skulle til.
For efter at amningen ved første barn gik i vasken, kort tid efter fødslen, så ville jeg kæmpe for at få dette til at lykkedes. Her blev vi hurtigt guidet videre til klip, og så efterbehandlinger hos Viky. Et klip var ikke nok, da første klip ikke var fuldført ordentligt, men efter andet klip af tungebåndet og læbebånd, begyndte tingene at løsne sig op. Og efter mine behandlinger af vores søn, hvor jeg blev sluppet fri (men stadig kun én sms væk fra Viky), så lykkedes det os at komme i mål med det ønske jeg havde og en smertefri amning hele vejen igennem. ❤️ Kan kun anbefale Viky. En fantastisk og dejlig kvinde, som virkelig brænder for sit fag. Og så har hun verdens sødeste klinikhund. 🐶

16 giugno 2025

Viky reddede vores amning

Vi har haft et virkelig godt forløb hos Børnenørden med Viky. Vores barn havde et for stort vægttab efter fødslen, og vi stod i en meget sårbar situation med store udfordringer omkring amningen. Viky reagerede hurtigt og kom akut ud til os om aftenen, hvilket betød utroligt meget for os i en presset situation.

Med stor faglighed, grundighed og omsorg identificerede hun et stramt tungebånd, som havde stor betydning for vores barns sutteteknik og amningen generelt. Hendes vejledning og behandling gjorde hurtigt en mærkbar forskel, og vi følte os trygge og taget seriøst gennem hele forløbet.

Viky formår at kombinere høj faglig viden med en rolig og empatisk tilgang, og hendes hjælp har helt oprigtigt været afgørende for, at vi kunne fortsætte amningen.

Vi er meget taknemmelige for den støtte og hjælp, vi har fået hos Viky, og vi kan varmt anbefale Viky til andre familier, der oplever udfordringer med amning eller mistanke om stramt tungebånd.

27 aprile 2026

Vi elsker at komme ved Viky 🌼

Viky er en super dygtig behandler som gør tingene i barnets tempo 🥰 hvis der er brug for et kram eller trøst fra mor undervejs så er der altid plads til det ❤️

Vi har været inde ved Viky 3 gange, hvor vi fik øvelser til at hjælpe med at løsne spændinger samt styrke den svage side da hun var lidt banan/c-formet ❤️

Viky får vores varmeste anbefalinger 🌼

4 marzo 2026

Kæmpe anbefaling af Viky fra BørneNørden

At besøge Viky hos BørneNørden har for os været det bedste vi har gjort for vores børn, men også os som forældre.
Vi har været der i forbindelse med OMFT af begge børn og senere med andre småproblematiker. Viky er kompetent og har et virkelig højt fagligt niveau.
Det er så trygt et sted, at komme med sine børn. Et sted hvor man bliver mødt i sine bekymringer og hvor fagligheden er tårnhøj og problematikkerne kan udbedres. Vikys viden er så bred, at jeg nærmest aldrig tror, jeg har stillet et spørgsmål hun ikke har haft viden om 🙈
Jeg kan kun anbefale BørneNørden, hvis man går med noget, men gerne vil have hjælp, vejledning og/eller behandling til, med sit dyrebareste.

27 maggio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più