Zeer professioneel, meedenkend en zorgvuldig werd ik geholpen bij de the body clinic in Maastricht. Ik raad het iedereen aan die smaakvol en natuurlijk voor een lipfiller wil gaan!
L'azienda ha risposto
Erg vriendelijk duidelijke uitleg.
L'azienda ha risposto
The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende cosmetische kliniek in Nederland, gespecialiseerd in Botox, fillers, ooglidcorrecties en medisch afvallen met injecties. The Body Clinic is met een 9,0 en meer dan 3.000 reviews de best gewaardeerde kliniek van Nederland op Kliniekervaringen.
Rechtstraat 23, 6221 EE, Maastricht, Maastricht-Centrum, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Fijne duidelijke intake,medicijnen goed en snel volgens afspraak geleverd. ga het vervolgtraject vol vertrouwen in

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Mooie en betrouwbare kliniek. Marleen heeft me goed geadviseerd en naar mijn wensen geluisterd. Heel tevreden over resultaat.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Vriendelijk, mooie locatie, professioneel en goede resultaten!

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Fijne ontvangst. Super aardig deskundige arts, rustig alles uitleggen. Natuurlijke uitstraling.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Zeer vriendelijk en kundige mensen. Ben met goede informatie en de behandeling sculptra zeer goed geholpen. Dik tevreden over Marleen Ghijsens.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Uitgebreide intake, zorgvuldige en precieze behandeling met goed resultaat. Klantvriendelijke ontvangst.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij The Body Clinic in Maastricht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak en goed verzorgd door het professionele team. De behandeling verliep prettig en de begeleiding was duidelijk en geruststellend. De resultaten zijn zelfs beter dan ik had verwacht. Ik ben zeer tevreden en kan deze kliniek zeker aanraden.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Erg vriendelijk duidelijke uitleg.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Marleen is heel kundig. Fijne persoonlijkheid, die je volledig op het gemak stelt.
Dit maakte dat ik totaal niet twijfelde om de ingreep (een bovenooglidcorrectie) bij haar te laten doen.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
De 2 dames zijn zo ontzettend vriendelijk, je voelt je meteen op je gemak. Ook voelt het laagdrempelig en kun je gewoon iedere vraag stellen en geven ze eerlijk advies.
Zeer professionele en deskundige zorg vanaf het eerste moment!

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Kundige arts, passend advies, goede resultaten en in een fijne hygiënische omgeving.

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Wat een mooie kliniek en vriendelijke arts en personeel! Ik voelde me meteen op mijn gemak. Vanaf het begin tot het einde werd duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten bij een ooglidcorrectie; ook tijdens de operatie werd ik stap voor stap meegenomen in de ingreep. En het resultaat is verbluffend! Ik heb nauwelijks zichtbaar litteken na een week, omdat het goed is gehecht. Ik ben heel blij en tevreden en ik zou zeker weer voor deze prachtige kliniek kiezen!

Risposta di The Body Clinic - Maastricht
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.