Wat een waardeloos bedrijf! Op 18 april zonnepanelen besteld en aanbetaald bij Daan ten Broeke van Bob.Solar. Opdracht is doorgegeven aan ElektraUnie, na contact gehad te hebben zouden wij word... Leggi di più
50% aanbetaald, nooit zonnepanelen ontvangen. ElektraUnie die het moeten uitvoeren is niet bereikbaar. BobSolar die het hebben geregeld en via Diyon B.V. het geld hebben ontvangen, doen niks. Update... Leggi di più
Prima installatie en snel geleverd. Na goede voorlichting hebben we 12 panelen met toebehoren besteld. Binnen een paar weken zijn de panelen geïnstalleerd. Ze zijn netjes gelegd ( mooi vlak en goed... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Direct besparen op je energierekening. Met het energiezuinig maken van je woning tot het geven van advies. Solar groothandel helpt met kleine bespaartips tot het installeren van zonnepanelen.
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Paesi Bassi
- bob.solar
Le persone hanno visualizzato anche
13 panelen met micro-omvormers laten…
13 panelen met micro-omvormers laten plaatsen. Werkt goed met een fijne app. Gelijk de dakgoot schoongemaakt :-)
Nieuwe meterkast en zonnepanelen…
Nieuwe meterkast en zonnepanelen aangekocht. Heb een upgrade qua omvormers ontvangen van Rick omdat de plaatsingsdatum werd verzet met een aantal dagen. Verder is de aankoop prettig verlopen.
Mijn oude panelen vervangen door nieuwe…
Mijn oude panelen vervangen door nieuwe glas-glas panelen. De installatie heeft 2 dagen geduurd. De installateurs hebben keurig werkt geleverd.
Tevreden met de installatie
Afgelopen donderdag werd geannuleerd maar zondag zijn ze alsnog komen installeren. Fijne installateurs en het project is binnen de dag is het afgrond. Wij zijn op de vertraging na tevreden met het resultaat en de installatie werkt prima.
Top ervaring met deze mensen.
Top ervaring met deze mensen.
Ze legde alles precies goed uit van wat ze gingen doen en hoelang het duurde. Helpen ook goed met beslissen welke pannelen het beste bij je past! Klantvriendelijk zijn ze 100% een echte aanrader
Prima bedrijf
We hebben bij meerdere bedrijven offertes opgevraagd. Bobsolar behoorde tot een van de goedkoopste. Uiteindelijk voor hen gekozen omdat ze zeer snel konden leveren en de adviseur ons keurig en vakkundig hielp. Ik raad bobsolar zeker gaan.
Erg tevreden over het hele traject
Erg tevreden over het hele traject.
Fijn persoonlijk contact, erg service gericht.
Levering in goed overleg.
Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben en hier een heel prettige ervaring aan heb over gehouden.
Wat mij betreft een aanrader.

Toppers!
Kortom gezegd: een hele prettige partij. Ze hechten veel waarde aan persoonlijk contact, waardoor het mij duidelijk was en ik daarna zelf de tijd kon nemen om tot een beslissing te komen. Verder geen enkel punt van kritiek door de snelle levertijd die ik voor mijn situatie nodig had.
Goeie service
Heb me georiënteerd bij veel verschillende zonnepanelen bedrijven. Uiteindelijk is hier bobsolar uitgekomen en heb ik nooit spijt van gehad. Van snelle levertijd tot aan goeie service. Er is veel vraag op dit moment, daardoor zijn er veel "cowboy bedrijven" ik vind dat bobsolar hier boven uitsteekt en zou het daarom aan iedereen aanraden
Snelle levertijd
Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden.
Allereerst was het een fijne afwisseling van de telefonische afspraken om een daadwerkelijk persoon op gesprek te hebben die mij eerlijk advies gaf over wat ik op mijn dak nodig had, daarnaast heb ik fijn contact gehad met de verkoper.
Voor de rest heb ik een snelle installatie geleverd gekregen, voor een prijs die iets boven de concurrenten waren maar waar ik naar mijn idee wel een betrouwbaar bedrijf en goede service aan over heb gehouden.
Warmtepomp en Zonnepanelen
Één maand geleden besteld en nu al op mijn dak!
De mannen van Bob hebben mij goed begeleidt en geadviseerd, nu wek ik niet alleen groenestroom op maar gebruik ik het ook gelijk om mijn huis te verwarmen met een warmtepomp!
Kortom, zeer tevreden.

Super positieve ervaring
Algeheel super positieve ervaring. Fijne en duidelijke uitleg gekregen tijdens ons eerste gesprek. Het plaatsen van de panelen is soepel verlopen en de communicatie met de mannen was top!

Risposta di bob.solar
Ik kan Bobsolar alleen maar afraden.
Ik kan Bobsolar alleen maar afraden.
Afspraken komen ze niet na, verkoper liegt (en dat woord zal ik in algemene zin niet vaak gebruiken).
Vandaag zijn ze uiteindelijk met een ploeg van vijf man, die net weer vertrokken zijn omdat het toch niet gaat lukken.

Goede afspraken
Zeer tevreden over de vooraf gemaakte afspraken .
Snelle sevice en evaren en vriendelijke monteurs

Risposta di bob.solar
Duidelijke en eerlijke communicatie…
Duidelijke en eerlijke communicatie over voordelen en kosten.
Vakkundige monteurs.
Ik ben tevreden met het verloop.
Bij Bobsolar zonnepanelen besteld en…
Bij Bobsolar zonnepanelen besteld en laten plaatsen.
Netjes te woord gestaan, en professioneel geplaatst...erg blij mee

Super goede service
Zonnepaneel
Eigenlijk vind ik het irritant om uitgenodigd te worden voor het plaatsen van een review, maar de jongeman heeft me overtuigd.
Ik heb een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Ik ben goed geïnformeerd en alles verliep vlekkeloos van gesprek tot plaatsing.
Wel vind ik de aanschaf een hoge kostenpost, maar het moet nu kosten gaan besparen. Ik ben voorstander van duurzaam leven en hopelijk is het de investering waard.
Bobsolar Zonnepanelen
Wij hebben Bobsolar zonnepanelen gekocht. De levering was erg snel en alles werkt zoals het hoort. Het contact was duidelijk en de app is erg fijn.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.