Bo-Ryddes.dk v/ Brian & Susanne Rossenell Recensioni 26

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kære Susanne og Brian. Tusind tak fordi I kom så hurtigt, var så professionelle, trøstende og forstående for vores situation. Tak for veludført arbejde - hurtigt og effektivt. Vi vil give Jer vor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di sgombero case

Scritti dall'azienda

Bo-Ryddes.dk tilbyder rydning af dødsboer , primært på Lolland.Falster samt Sydsjælland - vi udfører totalrydninger og rydder helt op , fra kælder til kvist , typisk i forbindelse med hussalg eller ved fraflytning. - gratis uforpligtende tilbud gives - tilbuddet dækker ALLE udgifter - så du får ingen ubehagelige overraskelser. - Ofte kan vi udføre opgaven som en 0-løsning, hvor vi kan dække vore udgifter i indboet - er der + Deres favør betaler vi Dem inden vi går igang - er det derimod en udgift , sender vi regningen efter opgaven er løst. - det er lettest for begge parter, at vi mødes på adressen for en besigtigelse. - vi bruger gerne 5 minutter ekstra på at mødes med dig. og se på boet sammen - er afstanden stor mellem os - kan du altid ringe / eller maile os, billeder modtages gerne på kontakt@bo-ryddes.dk eller som mms på 4028 6378 / 3012 4685 Vi har snart 17 års erfaring i rydning og vurdering , det er vigtigt at oplevelsen helst skal være en succes oplevelse for begge parter Rydningerne udfører vi ALTID til aftalt tid (oftes før) Hos Bo-Ryddes.dk er du garanteret at det er os som udfører rydningsopgaven og IKKE en 3. part ! Enkelte effekter opkøbes , såsom : Arkitekttegnede møbler i eg, teak & palisander- smykker - stenalderredskaber - rav -guld & sølv - bestik i sølv - mm. Kontakt os gerne, hvis der er noget du ønsker at sælge

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Hej Dorte
Vi siger mange tak for 5 stjerner - dem håber vi på kan medvirke til at andre tager kontakt til os i fremtiden.
Glade og tilfredse kunder .: JA TAK ! , dem samler vi gerne på !

Tak herfra Falster.

www.Bo-Ryddes.dk

Mange tak

Mange tak for et fantastisk godt og gedigent stykke arbejde. Bo-Ryddes har løst opgaven med at tømme min mors hus med omtanke og til topkarakter. Jeg kan kun anbefale firmaet til lignende opgaver. Tusind tak.

21 novembre 2025

Hej Morten
Vi siger MANGE TAK , for din meget fornemme anmeldelse - Dejligt at alting var som det skulle være !

Jeg lader din ros gå videre til Susanne og William, som var med til at udføre opgaven

Brian Rossenell

Valutata 5 stelle su 5

Den respektfulde hensyntagen til afdøde.

Der blev virkeligt udført et både hurtigt og flot arbejde. Huset er nu totalt ryddet, der er både støvsuget og vasket gulve, så det bliver afleveret i fin stand. Jeg føler at både Bo-Ryddes og jeg fik lavet en god handel, som tilgodeså begge. Jeg er meget tilfreds.

24 ottobre 2025

Hej Sussie

Tak, for din fornemme anmeldelse !

Ja, Opgave udført og alle er tilfredse, så kan ingen forlange mere. !

Jeg lader dine rosende ord gå videre til Susanne og William, som var med til at tømme boligen og sætte lidt skik på det hele - Endnu en gang tak her fra Falster.

FANTASTISK SERVICE

I forbindelse med returneringen & den helt & absolut nødvendige rengøring af min Broders møbler, der ikke havde været rengjort i årtier, viste Brian & Susanne sig fra en fuldstændig fantastisk serviceminded side & løftede opgave & fuldførte den til UG, Kryds & Slange - de bdste anbefalinger gives

8 agosto 2025

Risposta di Bo-Ryddes.dk v/ Brian & Susanne Rossenell

Hej Ole , Vi siger mange tak !

Altid rart med tilfredse kunder - jeg siger det videre til Susanne og William , der var med til at slæbe.

Kan absolut anbefales.

Absolut en god oplevelse hele vejen igennem. Hurtige og effektive. Veludført arbejde og super god service. Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre.

24 luglio 2025

Hej Lotte
vi takker mange gange for din flotte anmeldelse
Den er rigtig vigtig for os ! - Og så er det jo altid rart at få et skulderklap
Tak

Valutata 5 stelle su 5

I er utrolige venlige mennesker og vi…

I er utrolige venlige mennesker og vi havde gode snakke. Meget effektive og et flot stykke arbejde I udførte for os, vi er utroligt glade for det. Vil helt sikkert anbefale jer til andre der måtte skulle bruge mennesker som jer 🙂 tak igen for godt arbejde

21 giugno 2025

Hej Merete
Tak for din meget flotte anmeldelse

Ja sådan nogle dødsboryddere , hvad er det lige for en størrelse ... Rart at få bekræftet at menneskerne bag
Bo-Ryddes.dk , gør en forskel.

Vi håber , at det nu blot er en formsag at komme videre med Lejligheden.

Hav en rigtig god sommer herfra

Kære Susanne og Brian

Tak for veludført arbejde - hurtigt og effektivt.
Vi vil give Jer vores bedste anbefalinger.
De bedste hilsner fra Stig og Susanne

6 maggio 2025

Hej Stig & Susanne

Tak for jeres flotte anmeldelse
Rart at få et skulderklap !!
Sådan en 2. sal giver lidt ekstra motion.

William , Susanne og jeg siger : Mange tak , for de rosende ord.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service med høj faglig…

Virkelig god service med høj faglig kompetence. Alle aftaler blev overholdt, plus at man altid kunne ringe hvis der var spørgsmål. Arbejdet blev udført eksemplarisk. Virkelig flinke og dygtige mennesker. Stor anbefaling herfra.

23 marzo 2025

Hej Martin

Vi siger mange tak for din flotte anmeldelse
Den betyder rigtig meget og jeg håber, at den kan være med til at få andre til at kontakte os , hvis de nu også står med et dødsbo, som de mangler et par friske øjne at se på , eller komme med et input til.
Tak herfra Falster.

Brian / bo-Ryddes.dk

BO-RYDDERS Superprofessionelt firma

BO-RYDDERS er et superprofessionelt firma, grundige og omhyggelige og samtidig hensynsfulde og omsorgsfulde.
Vi følte os i de bedste hænder fra start til slut.
Gennem hele forløbet blev vi løbende informeret, det var meget betryggende.
OG nok så vigtigt, alle aftaler blev overholdt.
Mine varmeste anbefalinger.

23 marzo 2025

Hej Suzanne

Tak for de 5 stjerner
Så er missionen fuldført
Jeg håber at de 5 stjerner , kan give andre lyst til at kontakte os.
Dejligt, at høre at vi har gjort vort arbejde ordentligt.!

Hej Susanne

Så siger vi Vi : "MANGE TAK" , for din fine anmeldelse.

Den er vigtig for os, da den give kommende kunder et indblik i hvordan vi klare de opgaver, som vi løbende udfører.

Vores mission er således udført med et godt resultat og endnu en glad kunde

Tak herfra Falster
Brian og Susanne Rossenell

Valutata 5 stelle su 5

I var hurtig i gang og alt blev/ var…

I var hurtig i gang og alt blev/ var som aftalt… 👍

22 ottobre 2024

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse
sådan skal det bare være - hver gang !

Men vi havde ogå et fint møde da vi besigtigede lejligheden , så der var check på allle detaljer

God service!

Da boet efter vores far skulle ryddes, var vi i en lidt presset situation. Vi fik en samtale samme dag, vi ringede. Boet blev ryddet som aftalt. Det var profesionelt, hurtigt og blev gjort med omtanke. Tak for en god service

5 giugno 2024

Hej Susanne
Tak for den fine anmeldelse
Dejligt, at I er tilfredse !
Dine 5 stjerner bestyder rigtig meget for os. - mange tak.
Jeg skal forresten hilse fra min Susanne.

Søde og ærlige folk.

De var søde og respektfulde omkring mit tab ( dødsfald af mor) og vi kunne tale om værdierne på en realistisk og god måde.

24 aprile 2024

Hej Kirsten
Tak for din flotte anmeldelse !

Ja , vi mødes jo under sørgelige omstændigheder , som vi sammen skal forsøge at vende til noget positivt.

Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe dig med en god konstruktiv løsning for alle parter..

Endnu en gang tak herfra

Susanne og Brian

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og effektiv kælderrydning efter vandskade

Havde vandskade i min kælder, der var stopfuld fra gulv til loft af alskens ting og sager, altså var det på tide med en totaltømning. Ringede til Bo-Ryddes og efter en positiv og behagelig samtale kom Brian og Susanne i løbet af 20 min og beså opgaven. De afgav et fint tilbud, som jeg straks accepterede, og efter en times tid var de i gang med rydningen!! Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt og inden for den lovede tid, og der blev endda tid til hyggelig snak undervejs. Kælderen blev efterladt tom, fejet og støvsuget og til min fulde tilfredshed. Jeg kan med glæde give Bo-Ryddes mine bedste anbefalinger.

16 gennaio 2024

Hej Kirsten

Mange tak for din meget flotte anmeldelse.

Der var såmen intet andet at gøre, end at komme igang hurtigst muligt ,

1. Redde hvad reddes kan
2. og tømme kælderen hurtigst muligt , pga. fugten.
3. Så nu kan kælderen tørre ordentligt igennem. - tom.

Ja og forresten STOR tak for kaffe og hyggelig snak - det er ikke så tit , at vi bliver forkælet.

Det vigtigste for begge parter er, at alle får en god aftale som vi er tilfredse med.

Brian & Susanne

Valutata 5 stelle su 5

En god upplevelse Alting blev ordnet pr…

En god upplevelse Alting blev ordnet pr telefon mvh iben fra Sverige 🇸🇪

8 gennaio 2024

Tack Iben
Ja der er jo et pænt stykke vej mellem os - Det gik jo fint og mange tak for dine 5 stjerner - de hjælper andre med at finde os - så de betyder rigtig meget for os

Brian og Susanne
Bo-Rydde.dk

Valutata 5 stelle su 5

Alt i orden og som aftalt.

Alt i orden og som aftalt.
Søde og imødekommende mennesker.

27 novembre 2023

Risposta di Bo-Ryddes.dk v/ Brian & Susanne Rossenell

Tak, for den fine anmeldelse !!!!!
Det er super rart , at indsatsen påskønnes !

Venlige

Søde og hjælpsomme. Overholder aftaler og efterlader hjemmet pænt

15 novembre 2023

Hej Martin
Mange tak for din fine anmeldelse - den er rigtig vigtig for os og betyder meget - Susanne og jeg er begge glade for at i er tilfredse med vort arbejde.
Jeres mening betyder rigtig meget for os og sikkert også for andre i samme situation.
Mange tak herfra Nykøbing Falster.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più