Bluum Recensioni 2490

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Hadde problemer med å finne frem til kun garnbestilling. I oppskriften jeg hadde sto det ikke hvor mye garn som trengte, det burde det gjort! Ellers veldig fornøyd med kvalitet, oppskrift og rask leve... Leggi di più

Veldig fornøyd fordi jeg fikk de varene jeg ønsket til tross for at jeg ikke kjøpte oppskrift.(hadde handlet hos dere før). Rask tilbakemelding Behjelpelig med mengde garn. Personlig hjelp. Ras... Leggi di più

Jeg er veldig godt fornøyd med både oppskrifter og garn. Foretrekker å strikke til barn av garn som ikke er superwash. Veldig fine oppskrifter og modeller, og får god hjelp om jeg ringer og spør om no... Leggi di più

1. Negozio di articoli per il lavoro a maglia
  2. Artigianato artistico
  3. Negozio di abbigliamento per neonati
  4. Negozio di abbigliamento per bambini
  5. Negozio di lana
  6. Negozio di filati

I vår nettbutikk finner du strikkepakker til baby og barn i eksklusivt Bluum-design. Her finner du populære mønstre som traktor, Billebæ, Bambi, elefanter, panda, gravemaskin, brannbil mm. Vi har også noen fine modeller til de voksne. I garnpakker bruker vi primært Bluum Pure Eco Baby Wool som er 100% økologisk ull og Bluum Soft Merino Ull som er 100% ekstra fin, naturlig merinoull, begge fra Dale Garn. Siden 2017 har vi holdt fast ved våre grunnpilarer: ❤️ plaggene er lette å strikke, til og med for en nybegynner ❤️ mønstrene er enkle å forstå og følge mykt, økologisk garn i høy kvalitet ❤️ kreative mønstre som barna liker og har lyst å ha på seg

Bluum – tøy og ting som varer

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Pakken med garn kom raskt

Pakken med garn kom raskt,
Det ene garnnøste hadde fargeforskjell fra resten , så en stripe på 5 cm er lysere enn resten av babyteppe.
Det synes jeg er veldig synd.

22 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt at pakken kom kjapt frem. Det var derimot ikke kjekt å høre at det har vært fargeforskjeller på deler av ditt nøste. Ta gjerne kontakt med oss på mail om du skulle ha for lite garn på kundeservice@sandviks.com. Mvh Bluum

Pakken var åpnet og ødelagt og uten…

Pakken var åpnet og ødelagt og uten oppskrift men jeg fikk tilsendt oppskrift på mail i etterkant. Flott

20 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi tar kontakt med deg på mail. Her kan det virke som om noen har åpnet din pakke etter levering, da pakken ser uåpnet ut på bildet Helt hjem tok ved leveranse. Mvh Bluum

Jeg er veldig fornøyd med produktene

Jeg er veldig fornøyd med produktene, men synes det er litt lite garn med. Har kjøpt av dere før. Denne gangen synes jeg luen er for liten etter størrelsen. Ønsker meg 1 nøste til med det lyse garnet, må strikke ny. . Pakkene er dyre, så det kunne godt være litt garn å gå på. Ellers, veldig fornøyd. Nydelige mønster. Ikke siste gangen jeg handler av dere.

19 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så dumt at du føler det var for lite garn i pakken. Ta gjerne kontakt med oss på mail om vi skal hjelpe deg med å sende et nytt nøste. Du kan kontakte oss på kundeservice@sandviks.com. Ellers er det kjekt å høre at du er fornøyd. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

SUPERT.

Gikk knirkefritt. Rask levering.

17 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du mottok din ordre kjapt og at gikk knirkefritt. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Rask levering og god kvalitet på garn…

Rask levering og god kvalitet på garn og mønster. Mønster enkelt å følge

11 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at det gikk kjapt å motta og at du likte kvaliteten på både vårt garn og mønster. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Rask levering

Rask levering. Fint garn og flott mønster.

11 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så gøy at du mottok din ordre kjapt og at du likte både garn og mønster. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

God butikk men dårlig vare

Handelen gikk fint, men selve produktet, en matboks i metall, er alt for vanskelig å åpne. Barnet vil sannsynligvis måtte ha hjelp langt opp i barneskolen.

10 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi tar direkte kontakt med deg på mail, da det høres ut som om du har mottatt en produksjonfeil. Mvh Bluum

Rask levering til Norge!

Rask levering til Norge!

24 febbraio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du mottok din ordre kjapt. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Alt i pakken var helt tipp topp

Alt i pakken var helt tipp topp, men forsendelsen tok for lang tid🤨

9 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at alt var tipp topp.
Vi beklager om det tok litt tid å motta din forsendelse. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Rask levering

Rask levering, fint mønsterhefte.

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt at du mottok din ordre kjapt og at du likte vårt mønster. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Fikkven venninevtilbå strikke det…

Fikkven venninevtilbå strikke det lekrevsettet til mitt barnebarn.Det blevlike lekkert som forventetbog blir nok 17bmai antrekket i år for 1 åringen

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så jillt at du får brukt vårt mønster til 17.mai. Vi håper du blir kjempe fornøyd. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Rask levering

Rask levering, fantastiske produkt, gode mønstre👌🏻

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt å høre at du er godt fornøyd med din ordre. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Deilig garn å strikke med

Deilig garn å strikke med, og oppskrift er lett å forstå 🙂

5 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at oppskriften var lett og forstå og at du likte vårt garn. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Nydelig og enkel oppskrift men altfor mye garn.

Det er enkelt å finne frem på nettsiden. Varene kom raskt. Synes nok at det var litt i dyreste laget, men til gjengjeld var det så mye garn at eg nesten har nok til 2 sett.

5 marzo 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du mottok din ordre kjapt. Om du skulle ha for mye garn til overs er det mulig å sende det i retur, så lenge det ikke er startet på. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Rask levering og god oppskrift

Rask levering og god oppskrift

25 febbraio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at varen kom raskt frem og at du likte vår oppskrift. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum