Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Am achiziționat un rucsac antifurt de o foarte bună calitate!! Este încăpător , cu mâner ca de troler, roți și este foarte bine compartimentat!!

Valutata 5 stelle su 5

Este pur si simplu minunata cănița de argint achiziționata de la voi!!! Băiețelul nostru adora sa o folosească. Cel mai potrivit cadou pe care îl puteam alege pentru el! Iar voi, ca echipa, nota 10!... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Comanda a ajuns repede si in stare perfecta, dar a lipsit din cutie Certificatul de Autencitate deşi pe site scria ca il vom primi odată cu sculptura. De vineri după-amiază şi până sâmbătă nu a mai ră... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

A quality product, keenly prices compared to more other expensive outlets. Guys kept me informed throughout and item delivered well ahead of time. I'll definitely use them again.

L'azienda ha risposto

4. Negozio di arredi e di design d'interni
  5. Gioielleria
  6. Fornitore di prodotti promozionali

Scritti dall'azienda

Magazin de cadouri premium. Cadouri inedite adunate intr-un singur loc. Blue Gifts - daruiesti ce-ti doresti! Decoratiuni, instrumente de scris, cadouri pentru aniversari, cadouri de nunta, zi de nastere si alte ocazii din viata ta sau a celor dragi tie.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

4,7

Tutte le recensioni

(196)

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Blue gifts - servicii foarte proaste - neseriosi!!! nu recomand!

blue gifts iasi - servicii foarte proaste. nu sunt de incredere! daca vreti sa o dati in bara cu cadoul - cumparati de la ei! sunt lipsiti de profesionalism si foarte neseriosi! am comnadat de la ei miercuri un produs. ca sa fiu sigur ca informatiile de pe site sunt corecte am sunat sa confirm termenul de livrare (trecut 24 de ore pe site). mi s-a confirmat termenul si am facut plata. astazi este sambata si produsul inca nu a ajuns! voi merge cu mana goala la petrecere. Luni voi depune o plangere la ANPC

7 maggio 2022
Non scritta su invito

Risposta di Blue Gifts

Salutare! Multumim pentru feedback. Ne pare rau pentru experienta neplacuta. Produsul a fost expediat in timp util de la noi (in ziua confirmarii platii - produs personalizat) dar din pacate nu putem sa controlam fluxul celor de la serviciul de curierat. Estimarile de tranzit se bazeaza pe media termenelor de livrare anterioare folosind acelasi serviciu de curierat. Aveti disponibil in cont nr. de awb (s-a trimis si email separat in data expedierii) de unde puteti verifica parcursul coletului.

Nice guys

Good price and fast delivery of the ordered goods.

16 marzo 2022

Thank you ;)

As expected

Produsul a venit foarte repede. Arata ca in poze, insa calitatea lui nu e foarte buna, nu e ceea ce m am asteptat, dar isi face treaba.

16 febbraio 2022

Risposta di Blue Gifts

Salutare! Multumim pentru opinia sincera.

Valutata 2 stelle su 5

Lingurita Baby Ursulet

Lingurita Baby Ursulet nu este creata pentru bebelusi, este foarte mare pentru bebe. Seamana cu o lingurita de cafea pentru adulti.
Pozele si informatiile nu sunt corecte, pentru acest lucru dau 2 stelute.
In alta ordine de idei lingura este de calitate superioara dar nu isi atinge scopul.
Daca nu cumparam un lucru de valoare nu avem mari asteptari.

10 gennaio 2022

Risposta di Blue Gifts

Salutare! Multumim pentru feedback si va respectam punctul de vedere. Produsul este gandit ca un cadou de botez/nastere ceea ce nu implica automat faptul ca produsul este disponibil imediat pentru folosire la varsta asa de mica. Va asiguram ca fotografia de pe site dar si informatiile au vost verificate si nu prezinta diferente fata de realitate.

No package

Everything was fine. The main problem was the package.. it wasn't packed properly for a gift. The silver spoon was covered in a piece of paper..

28 dicembre 2021

Hello.
Thanks for kind review. Please notice that in the product description it's mentioned that the product is shipped bulk (no box).

Valutata 1 stelle su 5

Am vrut să comand un set de tacamuri…

Am vrut să comand un set de tacamuri argint marca Bouquet din 13.09.21 le-am platit online,deoarece pe site erau in stoc.Pè 16.09.21 am primit mesaj ca nu se mai fabrica acest model și în locul lor voi primi alt model peste cca 15 zile.Dupa 15 zile mi s‐a comunicat că nu au venit linguri din set și așteaptă să vină.Dupa nenumărate telefoane la care nu mi se raspundearăspundeau emailuri transmise am primit setul 01.11.21.Nu mai aveti incredere in acesti oameni care nu-și respectă clientii si se folosesc de banii dv-oastra.Nu recomand la nimeni acest magazin dupa experienta neplacuta avută.

14 dicembre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più