In mei setjes voetbalkleding gekocht.. Helft gekregen en super nep en kleinere maat dan ze aangeven.. Na meer dan 30 mails geen oplossing of geld terug!! Oplichters zijn het!! Je krijg rare mails... Leggi di più
4 producten besteld. 1 product was kloppend. 1 product is niet geleverd. Overige producten waren niet wat ik besteld had. Nu al 4 maanden aan het mailen over een oplossing. Deze word niet geboden er w... Leggi di più
Voetbalshirt besteld, na enige tijd gekregen, helaas te klein, nieuwe besteld en betaald er ook een short bij gekocht. Hebben ze de verkeerde maat short toegestuurd ,en nu krijg ik te horen dat z... Leggi di più
OPLICHTERS TRAP ER NIET IN.!!!! 2 maanden geleden shirt besteld , zogenaamd niet op voorraad. Ander shirt doorgegeven ook niet op voorraad zo houden ze je aan ‘t lijntje. Aangifte politie gedaan, i... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Oplichters. Pas op. Hier NIET bestellen
Oplichters
Een shirt besteld van Napoli,
2 tot 7 werkdagen stond er voor bezorging.
Zit nu al 5 weken te wachten. Steeds word er gezegd, het is onderweg.
Trap hier niet in, want je bent net zoals mij je geld kwijt.
Trap er niet in!!!
Helaas, ook ik ben er in getrapt!! Lang moeten wachten op een FC Twente tenue. Krijg ik een Feyenoord tenue. Kan het niet retour zenden aangezien de internationale verzendkosten volgens hen meer bedragen dan het aankoopbedrag. Kan wel een korting van 15% krijgen op het aankoopbedrag. Heb ik dus niks aan!! Ben nog steeds met hen over en weer aan het mailen, maar kan er waarschijnlijk niks mee! Heel frustrerend!!!
Niks ontvangen
Niks ontvangen, het contact is echt slecht.
Je krijgt enorm laat antwoord, en het is duidelijk door een vertaalmachine gedaan.
Aub niet bestellen bij de site Bluee.nl…
Aub niet bestellen bij de site Bluee.nl !
Zijn dezelfde oplichters als Bgoal.nl.
Ze gaan gewoon door, dus wees zo wijs en trap niet in die mooie aanbiedingen van Bluee.nl in. Zonde van de geld en energie, want je krijgt echt niets thuis.
Zware oplichters koop hier niet!!
Geen aankopen doen!
Na 3 weken eindelijk het bestelde shirt binnen gekregen. Er wordt geadverteerd met “officiële tenue”, helaas had ik al m’n bedenkingen toen ik zag dat ik aan Hongkong de factuur had betaald ( toen was het te laat). Matriaal, nummer en logo klopt niet. Natuurlijk geen retour mogelijk omdat het gepersonaliseerd is. Een grote leugen deze webshop en dat zal ik overal kenbaar maken.
Goedkoop = duurkoop
Let op bij het wassen
Let op bij het wassen – de instructies geven aan dat je met de hand moet wassen, niet in de wasmachine.
Oplichters
Voetbal shirts besteld niets gekregen, geen kontakt met bedrijf ,echt een slecht bedrijf.
Beste mensen
Beste mensen. Ik raad iedereen aan aangifte te doen. Hoe klein het bedrag ook is. Hoe meer aangiftes er binne komen. Hoe eerder de politie hier serieus iets mee gaat doen. En er meer slachtoffers voorkomen kunne worden.
Mijn moeder is door hun opgelicht
Mijn moeder is door hun opgelicht! Ze hebben meerdere websites. Producten zij nep en je krijgt alleen de helft. Als je ze wil bereiken kan je volgend jaar een antwoord krijgen waar je niks aan hebt.
Heel slecht ben al 8 weken aan het wacht
Heel slecht ben al 8 weken aan het wacht
Verschrikkelijk!!
Verschrikkelijk!!!
4 shirts besteld en maar 2 binnen.
En helemaal verkeerd!!!
Had ik de reviews maar eerder gelezen
Ziekste oplichters
Ziekste oplichters, zelfde website als bgoal, die is nu offline. Alles is nep en je krijgt maar de helft binnen.
Zijn meerdere websites, koop NIKS
Zelfde als copyi.nl en orae.nl. Niks kopen, dropshippers en neppe shirts.
Helaas zijn het dropshippers
Helaas zijn het dropshippers, je krijgt neppe tshirts trap er niet in
Zelfde website als bgoal.nl
Zelfde website als bgoal.nl. Leveren neppe shirts, of leveren niks. Ontloop dit en voorkom verlies van uw geld.
Zelfde als Bgoal 💯oplichters
Zelfde als Bgoal 💯oplichters
Bestel niks daar mensen.
Ik wacht al een maand heb de hoop al op gegeven!
trap er niet in
trap er niet in. Deze site is exact dezelfde als van bgoal.nl
Je krijgt je artikel niet of een nep artikel. Niet bestellen dus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.