L'azienda ha risposto
Gestern Abend habe ich meinen neuen Klunker nach England in die Oper ausgeführt. Zusammen mit dem schwarzen Ohrring von dir. Sehr schick. Vielen Dank, liebe Nathalie. Dafür hab ich übrigens sogar auf... Leggi di più
Fijne service! 4 kettingen besteld en werden super snel bezorgd! Netjes allemaal individueel verpakt in een mooi stoffen zakje met kaartje erbij. De edelstenen zien er prachtig uit, ik ben geen expert... Leggi di più
Ik had de bestelde ketting niet ontvangen terwijl post.nl het via mail had doorgegeven Dankzij de geweldige service van Nathalie heb ik gisteren de ketting van haar in de brievenbus gekregen! Nogmaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blue Buddha Jewelry: dé pagina voor originele, handgemaakt sieraden en andere accessoires!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vriendelijk geholpen met de verdwenen pakketje

Snelle bezorging
Maar helaas kwaliteit is minder. Ik had een ringetje besteld en 2de dag is het steentje als der uit gevallen.

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Ik werd netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
Alles goed afgeleverd 👍🏼

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Netjes en snel geleverd. Alleen mag de ketting wel wat beter in het doosje gedaan worden deze zat helemaal in de knoop.

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Super mooie sieraden van goeie kwaliteit en heel snel verzonden! 🙏🏼

Risposta di Blue Buddha Jewelry
De ketting is leuk, maar na amper een week dragen viel de steen al uit de hanger. Bovendien verkleurt de hanger nu al en er komt een koperkleur onder de zilverkleur vandaan. Ik vind het erg duur voor iets wat na een paar dagen al uit elkaar valt en verkleurt. Ik heb hierover al een klacht ingestuurd, maar daar hebben ze nog steeds niet op gereageerd. Ik koop hier niks meer.

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Snelle levering, product echter niet goed. Ketting was binnen een dag al kapot, hangertje blijft niet goed hangen en is niet stevig genoeg.

Nogmaals bedankt Nathalie ,ook voor je lieve meelevende woorden!😘

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Hangertje viel er binnen 1 dag al af. Het balletje tussen de handjes viel er ook al uit binnen 1 dag.
Ze hebben direct contact opgenomen en sturen een nieuw kettinkje op. 👍

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Heel erg tevreden! Er wordt snel op mail gereageerd en kwaliteit van ketting is prima! Mocht je nog twijfelen, gewoon bestellen!

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Super blij met mijn aankoop
Heel professioneel en erg attent van Nathalie ! Aanrader !!!

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Het product paste niet zo bij mij, maar super vriendelijke service toen ik het product retour stuurde en snelle afhandeling

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Echt hele leuke sieraden! Ik was al een lange tijd op zoek naar minimalistische oorbelletjes voor mijn tweede gaatje en dan vooral met zo'n bolletjes sluiting omdat je ze dan lekker in kan laten. (Ook met slapen) Snelle verzending, heel leuk verpakt en fijne after service. 🥰 (Sluitinkje verloren en werd Echt super geholpen, zo fijn!)

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Een kijkje genomen in de sale maar uiteindelijk een healing stone ketting gekocht. Aanrader! Leuke sieraden voor jezelf en als kadootje.

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Jammer genoeg was er één oorbel niet beschikbaar maar kreeg al snel een email met excuses, ik mocht een andere uitzoeken. Links erbij dus makkelijk zoeken. Al met al werd ik heel vriendelijk geholpen. De oorbellen kreeg ik in een schattig klein zakje en daarbij zat een kaartje met een persoonlijke boodschap. De sieraden zijn heel fijntjes en naar mijn zin.

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Oorbellen zijn conform omschrijving en foto, met eenvoudige sluiting. Jammer dat de olifantjes allebei dezelfde kant op kijken.
Ik zou het prettig vinden om bij ringetjes nog vermeld te zien wat de maten zijn en of dit de binnenmaat of de buitenmaat is

Risposta di Blue Buddha Jewelry
Wauw wat zijn ze mooi!! Super mooie kwaliteit. En heel snel geleverd. Ga zeker vaker een aankoop doen. Heb al verschillende vriendinnen geattendeerd op jullie site!