BlueAirco

Valutata 1 stelle su 5

Dit zijn grote oplichters, ga hiermee niet in zee...!!! Ze hebben een geïmporteerde airco uit Italië geplaatst, eerst verkeerd aangesloten wat na 3 maanden pas verholpen werd en na 10 maanden deed de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn een zeer blije klant van Blue Airco, Wij hebben al een paar projecten aan hun overgedragen in onze vakantie huizen, deze week hebben hun de 31e vakantie huis bij ons op het park voo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

TOP!!! Blue airco ten eerste bedank voor de goede service die we hebben gehad ik heb ik mijn nieuwbouw woning twee airco’s laten installeren het personeel was heel vriendelijk en netjes ze hebben al... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Erg teleurstellende ervaring met Blue Airco In december 2024 hebben wij op verzoek van Blue Airco snel en vakkundig de webhosting en het onderhoud van hun website overgenomen. Vanaf het begin s... Leggi di più

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Airco

Paar weken geleden een airco laten aansluiten in de zomer. Was heel snel geregeld en de mensen die het kwamen installeren waren heel vriendelijk.
Zeker aan te raden als je een airco nodig heb.

30 maggio 2024

bedankt voor u 5sterren beoordeling, daar doen wij het voor!

Bedankt voor u vertrouwen in ons, en wij wensen u een hele fijne klimaat toe het gehele jaar door!

Top !

Top
Goeie Service echt een aanrader vriendelijk personeel

9 luglio 2024

TOP!!!

TOP!!!
Blue airco ten eerste bedank voor de goede service die we hebben gehad ik heb ik mijn nieuwbouw woning twee airco’s laten installeren het personeel was heel vriendelijk en netjes ze hebben alles schoon achter gelaten en de airco’s werken top
AANRADER!

4 luglio 2024

Super blij

We hebben afgelopen maand 4 airco’s laten installeren. Op de maandag zouden ze komen rond 9 uur. Ze waren keurig op tijd. Ze hebben de airco’s keurig geïnstalleerd en achtergelaten.

We zijn er super blij mee

13 maggio 2024

Zeker een aanrader!

Heb hier onlangs een paar airco’s gekocht voor in mijn nieuwe woning. Zijn van top kwaliteit en overtreffen echt mijn verwachtingen, ook ben ik erg klantvriendelijk geholpen zeker een aanrader!

4 giugno 2024

Valutata 1 stelle su 5

Nooit mee in zee gaan NOOIT een airco kopen of laten plaatsen alles scheef opgehangen wij hebben er 2 1 is kapot geven geen gehoor en komen niet opdagen.

Nooit mee in zee gaan hangen de airco schreef op de nieuwe airco is kapot en ze komen niet repareren.
De mitsui dealer uit Nijmegen geeft ook geen gehoor ze verkopen de mitsui airco en instaleren ze en dat is het ...

1 marzo 2024

Beste Familie Reitveld,

wij hebben u aangegeven dat we dit voor u op willen lossen, maar u wou zelf niks meer met ons te maken hebben en wou dat de fabriek het ging herstellen.

Aangezien de fabriek daar kosten voor ging rekenen, nam u toch contact met ons op.

Ik heb aangeven dat we dit zelfs in het weekend willen oplossen, maar tot heden heb ik niks vernomen.

U kunt alsnog contact met ons opnemen we willen het alsnog voor u repareren, u heeft tenslotte garantie.

Mvg Blue Airco.

Valutata 1 stelle su 5

2x een afspraak gepland en niet…

2x een afspraak gepland en niet verschenen , bellen niet af en zijn niet bereikbaar ! Niet mee in zee gaan

7 giugno 2024

Beste Ellen Scholten,

Wij hebben bij u een airco gemonteerd op geluiddempende blokken, naar een tijdje vond u dat hij in de weg stond zo beetje 5 maanden later, wij hebben aangeboden die te willen ophangen voor u om u te helpen.

Ik heb u aangegeven omdat het geen storing is van een kapotte airco, wij het zouden doen voor u als wij in de buurt waren.

Ik heb u aangeven dat ik niks kan beloven qua tijd of exacte dag, dus twee afspraken klopt dan toch niks van.

CAREFUL!!

CAREFUL!!! Big scams! This "company" must be closed and prosecuted!!
They are just liar's, thief's and stealing money from people.
Choose a better company then this scamming company.
I am very disappointed and never recommend this "company".

29 maggio 2024

Beste Eduard,

Jammer dat je op deze manier reageert met meerdere reviews en onze gemiddelde beoordeling naar beneden probeert te halen.

Elk verhaal heeft 2 kanten. Daarom bij deze ons verhaal. U heeft meerdere airco's besteld bij ons en onze monteurs zijn netjes bij u te werk gegaan. U had hele specifieke wensen waarbij onze monteurs veel langer bezig zijn geweest dan gepland. Daardoor is het niet gelukt om de airco's binnen één dag te plaatsen. Onze monteur heeft toen afgesproken met u om de installatie de volgende werkdag te komen afronden.

Vervolgens geeft u aan dat de monteur de volgende dag niet hoeft te komen en wilt u de betaling niet voltooien. Als kers op de taart plaatst u nu foto's van een airco installatie die nog niet af is om ons over te laten komen alsof wij klanten met half werk achterlaten. Ook vraagt u dan andere mensen om een negatieve review achter te laten. Jammer dat het op die manier moet.

Dit soort reviews verklaren dan ook waarom wij geen hoger gemiddelde hebben. Desondanks scoren we een hele mooie gemiddelde van 4+ van de 5 sterren.

Mocht u nog willen dat wij de installatie afronden, verzoeken wij u het volledige bedrag over te maken op onze rekening en ons te bellen voor een nieuwe afspraak. Hopelijk kunnen we u, ondanks uw grimmige werkwijze, alsnog tevreden achterlaten.

Mocht u de betaling niet willen voltooien, ontvangen wij de producten graag terug. U zult dan de kosten voor de installatie alsnog moeten betalen incl. de eventuele waarde vermindering van de producten.

Blue Airco

Valutata 1 stelle su 5

Blue airco is slechtste bedrijf ooit…

Blue airco is slechtste bedrijf ooit voor airco installeren. Zijn ook scammers. Ik ben echt teleurgesteld.

29 maggio 2024

Beste?

Even een corrigerend bericht naar u toe, ik weet zeker dat u geen klant ons bent maar van onze concurrent wie misschien 41 klanten heeft, wij hebben zelf meer als 9000 klanten, vreemd dat hun allemaal super tevreden zijn en u niet!

Waaronder u zich niet bekent maakt onder u naam zegt al genoeg, u heeft een paar tientjes gekregen om deze review te plaatsen kan je toch een pakje sigaretten kopen.

Wij laten ons bedrijf niet ten schande maken door dit soort volk!

Mvg Team Blue Airco.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più