Ik kreeg de twee sanseverias binnen en de grond was drijf en drijf nat ! ,zelfs al rotting bij begin van sommige bladeren . Omdat het niet terug gestuurd kan worden toch maar geprobeerd te "redden"... Leggi di più
Zuurstof plantjes via bol.com besteld, kwam op tijd alleen staat er niet bij welke plant op welke diepte moet. Verder zitren er veel de zelfde plantjes in en niet 6 verschillende. Gebeld via bol... Leggi di più
5 maanden geleden 12 helleboris plantjes gekocht. De reden dat ik nu pas een review schrijf is omdat de planten het geweldig gedaan hebben afgelopen winter (winterbloeier). Heel veel bloemen en er ko... Leggi di più
Bloomique shipped my Heuchera ‘Palace Purple’ in an unacceptable condition. The plants arrived wrapped in plastic bags with no air holes, and the compost was completely waterlogged. One plant was cl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau's waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. De planten komen rechtstreeks van de kweker, zonder overbodige tussenschakels, so plants simply delivered!. Van de kweker tot het moment dat de planten staan te shinen in een mooie pot, let Bloomique erop dat de kwaliteit behouden blijft. Zo maken we van het krijgen en geven van planten, een écht feestje. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd op een eerlijke manier zaken te doen met onze kwekers, garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze planten. Planten staan ergens voor, net als wij!
Van Schijndelstraat 11, 5145RE, Waalwijk, Paesi Bassi
- +31 85 130 56 95
- hello@bloomique.nl
- bloomique.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
habe am14.12.2024 eine zimmerpflanze…
habe am14.12.2024 eine zimmerpflanze bestellt eine medinilla magnifica /flamenco/sprühblüme. habe die heute 18.12.2024 bekommen. bin sehr enteuscht von der qualität der pflanze die blüten sind alle vertrocknet blätter weisen löcher auf.für die qualität ist die pflanze viel zu teuer
Wat een teleurstelling!!
Wat een teleurstelling!!! Bladeren zijn verrot en pot zit maar half met aarde.
Dit bedrijf is zeer malafide. Op geen enkele manier te bereiken. Slechte zaak.
Inadmissible réception d'un colis complètement destroyer avec des arbres
La réception du colis très endommagé à abime les plantes (pachira x 2) et aucune mention faite de fragilité sur le colis. Je suis très déçue et en colère.
Slechte service, betaald, niks ontvangen
Vaste klant bij Bol.com en nooit geen klachten.
Heb bij Bloomique besteld- planten manden.
Op 4 november 2024jl en het is nu 13 november 2024.
Ook betaald.
Tot ik op 12 november 2024 op de site zelf keek van Bloomique, allemaal negatieve reviews, nu snap ik waarom ook ik niks ontvangen heb.
Hoe kan Bloomique überhaupt een erkend bedrijf zijn?
Hoe kan Bol.com met Bloomique een samenwerking aangaan?
Want Bol.com moet alles oplossen, want Bloomique doet dat zelf nièt en er zijn ook geen gegevens zichtbaar, ook nu snap ik waarom.
Bloomique moet zich heel erg schamen om zo met klanten om te gaan.
Deze laatste paar dagen contact gehad met de chatt van Bol.com maar ook hun geven steeds aan, door aan te geven, dat mijn pakket deze week nog aankomt?
Ik geloof er nièt meer in.
Graag mijn geld terug.
Anders ben ik genoodzaakt om als eerste stappen te ondernemen.
Welke, dat hou ik voor mij.
Want ik ben nièt de enige gedupeerde, er zijn meerdere gedupeerden, zie reviews van klanten die ook dezelfde klachten hebben.
Die kan ik ook meenemen.
Etikettenschwindel Verbrauchertäuschung Bestellt habe ich einen…
Bestellt habe ich einen Gewürzlorbeerbaum.Gekommen ist ein "Küchenlorbeer",der nur zur Dekoration und nicht zum Verzehr geeignet ist lt Anhängeschild.
Das ist eine Irreführung aus meiner Sicht,da keinerlei Zusammenhang zwischen dieser Friedhofsdeko-pflanze und Küche besteht.Es handelt sich um einen billigen schnellwachsenden Kirschlorbeer Prunus lauroceranus und nicht den angebotenen und teuer verkauften laurus nobilis.
Had 6x pioenrozen besteld
Had 6x pioenrozen besteld , helaas waren er aan aantal uitgedroogd waren waarop er gereageerd werd door de bloemist om 3 stuks opnieuw te verzenden ( keurige oplossing op het eerste gezicht) echter bij levering 3x een bak met aarde en geen plantjes , mail gestuurd maar geen reactie meer. Dus nee niet bestellen !!!!!!
Slechte kwaliteit en service
Slechte kwaliteit planten geleverd en geen reactie meer na mail en telefonisch contact. Slecht ook van Bol.com dat ze met zo'n leverancier werken. Kortom, planten gaan retour (als ze nog een retourlabel willen opsturen) en dit was de eerste en laatste keer dat we hier hebben besteld.
Een mooie plant gescoord via Vakantie…
Een mooie plant gescoord via Vakantie Veilingen, maar die ging na 3 dagen al bijna dood.
Contact gehad via de mail en er is mij een nieuwe plant aangeboden.
Dat vind ik nog eens Topservice.
Dankjewel
Campanula
Ik wil jullie een email sturen maar dat kan helemaal niet. Ik heb een klacht. Heb het 4 keer geprobeerd.
Ik heb 10 campanula's bij jullie besteld en 2 dagen geleden binnen gekregen. De 5 witte zijn goed en de 5 roze zijn helemaal verlept. Ik wil graag 5 nieuwe maar dan wel goede planten of geld terug!
Goedemorgen voor de derde keer boompjes…
Goedemorgen voor de derde keer boompjes besteld ,en weer kapot,mischien idee om ze beter in te pakken ik denk zelf dat het door de bezorger komt die gaan er niet zacht handig mee om
Heb ze weer besteld via bol zal het morgen afwachten
Mvg Visscher
Arnaquer n'est pas jouer!!!
les plantes expédier n'ont rien à voir avec les photos des plantes misent en ligne. Une semaine d'échange de mails pour finir par avoir une employée de mauvaise foi qui ne fait même pas l'éffort d'examiner correctement les PHOTOS et vous fait un retour mensonger pour ce débarasser du problême.
Je ne comprends pas pourquoi Truffaut travail avec de tel partenaire.
Je déconseille fortement.
Waardeloos bedrijf
Palmboompje besteld. Wordt niet geleverd op de afgesproken dag. Zou een dag later thuis geleverd worden. Ok, kan gebeuren, dus weer de hele dag thuis zitten wachten. Weer niks ontvangen. Dan bericht DPD dat het thuis afgeleverd is (is dus niet waar). Dan bericht DPD dat ik het bij een depot kan ophalen (was niet afgesproken). Dan contact met Bloomique en die vragen mij of ik eerst in de buurt bij mensen in de tuin wil gaan kijken of het daar soms ligt (is dit een speurtocht geworden nu???) en dan beweren ze dat ik akkoord ben gegaan met aflevering op het DPD depot (leugen). Zeggen ze vrolijk: succes met het ophalen van je boompje. Eis mijn geld terug en nadat Bol.com heeft ingegrepen, is dat eindelijk gebeurd.
Prima aftersales!
Vlinderstruiken besteld. Levering was op tijd, maar beschadigd. Aangegeven en snelle reactie gehad met de vraag of ik nieuwe plantjes wilde, of mijn geld terug. Gekozen voor nieuwe plantjes. Die kwamen snel, maar weer beschadigd. Contact opgenomen, mail terug dat ik mijn geld terug kreeg en dat zij de verpakking gingen aanpassen. Geld is snel teruggestort. Het is nooit leuk als er iets mis gaat, maar de wijze waarop Bloomique dit oppakt en afhandelt is prima, daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
plant via Praxis bij Bloomiqe gekocht
het was wat moeilijk in contact te komen met ze (via Praxis), maar nadat een Bloomique teammember het op zich had genomen om me te helpen met mijn beschadigde palm (wellicht een te kleine doos, wellicht door de bezorger gebeurd) zijn we tot een fijne oplossing gekomen! Ik bestel er weer.
Falsche Pflanze geliefert
Falsche Pflanze geliefert
Und die falsche ist billiger als die ich bestellt habe und auch überwiesen habe.Bin so enttäuscht
Habe Heute Bescheid bekommen das ich die Falsche Pflanze behalten kann und die richtige nachgeliefert wird fand ich toll
4 palmen besteld via groupon planten…
4 palmen besteld via groupon planten zagen goed uit. Alleen bij ons ook de planten op de kop in de doos waardoor ze dus op de kop geleverd werden. 1 plant was helemaal verbogen. Hier een mail over gemaakt en binnen 24 uur hebben we een mail terug gekregen dat we een nieuwe toegestuurd krijgen. Dus dikke 10!
Hij had een mooiç maar helaas te kort leven R.I.P
op 25 maart hebben we een grote washington palmera via groupon gekocht. Herbie B V parent was de verkoper en nu dat we een tijdje verder zijn moeten wij tot onze teleurstelling vaststellen dat deze palmera een kort leven zal hebben aangezien deze heel ondeskundig verpakt was en bijna alle bladeren en takken geknakt zijn. Wij vrezen dat we dus binnenkort deze palmera ten grave zullen moeten dragen omdat hij zijn reis naar zijn laatste bestemming niet zal overleefd hebben,
Megaslecht
Megaslecht, krijg je een doos met this side up, de bezorger levert dus keurig de doos op de juiste manier aan je, zitten de planten er verkeerd om ingepropt dus de potten lagen óp de planten die helemaal vernield waren. ze zijn totaal niet bereikbaar (via mail wellicht maar ze geven vrij vertaald zelf al aan met een dag of 14 nog eens van de luie reet af te komen om te reageren). planten waren ook nog eens niet de helft van de maat zoals gekocht, afzichtelijk slechte kwaliteit. bagger bagger en nog eens bagger, niks bestellen daar, superslecht, weggegooid geld.

Kleine Planten gekregen
2 Planten a 30 euro perstuk besteld. Zouden ca meter hoog zijn. Keurig na 2 dagen bestelling binnen en op zich ook mooie planten. Echter heel kleine plantjes met een winkelwaarde van rond een tientje schat ik. Teleurstellend. Mail gestuurd maat geen reactie ontvangen.
De planten staan leuk hoor maar niet waar ze voor bedoeld waren.

Zéér klantvriendelijk bedrijf
Bloomique is een zéér goed en zéér klantvriendelijk bedrijf. Goede kwaliteitsproducten, maar óók zéér prettig contact met de Klantenservice. Toen ik een probleempje had met een bepaalde plant, werd dit héél snel en uiterst klantvriendelijk opgelost! Dat waardeer ik enorm! Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

Risposta di Bloomique
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.