Valutata 2 stelle su 5

Beställde två höstkreationer till min anhöriges bemärkelsedag, i väldigt god tid innan. Blir uppringd dagen innan leveransens ska ske och föreslagen att man kan göra en stor kreation istället för två... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vilka buketter, så fräscha och super kvalité på blommorna. Blir alltid så bra bemött och dom är så hjälpsamma. Rekommenderar varm ett besök i denna butik.

1. Consegna fiori

Scritti dall'azienda

Blommor, kläder & inredning - butiken som gör dig bladglad och blomlycklig! Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb. Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag.

4,1

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk blombutik med hög kvalitet…

Fantastisk blombutik med hög kvalitet på både blommor och service! Personalen är kunnig, hjälpsam och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. Buketterna är vackert komponerade och håller länge. Märks att de har passion för det de gör. Rekommenderas varmt!

20 marzo 2026

Vilka buketter

8 marzo 2026

Risposta di Blomstrande Ting

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse!

Valutata 1 stelle su 5

Katastrof!

Katastrof!
Dom har ingen kommunikation med sin leverantör.
Pratat med kundservice vif flera tillfällen att jag är hemma efter kl 15, och dlm utlovar att leverantören kommer kontakta mig innan leverans så jag hunnit hem.
1445 fick jag ett missat samtal från leverantören. Han säger att det står ingenstans om att han ska ringa innan, ännu mindre att jan ska leverera efter kl 15. Det ända han kunde göra var att lämna blommorna till ett köpcentrum i närheten eller skicka tillbaka.
Detta är 2 gången i mitt liv slm jag blir överraskad med blommor. Och efter deras arroganta svar till mig var att "ja annars kan vi ta tillbaka blomman och skicka den på nytt igen" som svar varför leverantören inte fått informationen ville dom inte besvara.
Med att liv av stress och stök som det kan vara slm ensamstående så vart detta inte alls lika spännande och kul slm jag trodde man skulle känna av en blommleverans. Sämsta möjliga betyg!

10 dicembre 2025

Risposta di Blomstrande Ting

Tråkigt att läsa om din upplevelse....
Vi ber om ursäkt för att budet anlände 15minuter innan önskad tid!
Vi brukar inte lova tidspassningar alls då vår budfirma levererar hundratals blommor över hela storstockholm varje dag.
Lösningen som du beskriver med att vi kunde ta tillbaka buketten var på grund utav att du sa att du inte var hemma och då kunde budet inte släppas in i porten för att ställa buketten utanför din dörr.
Då vi erbjöd då att stå för en ny leverans med blommorna till dig dagen efter. Men det var inget du önskade heller. Då åkte budet, efter samtal med dig, till den närliggande butiken. Där du själv kunde hämta buketten när det passade dig.
Vi hoppas att din upplevelse av en blomsteruppsättning blir bättre nästa gång.

Valutata 2 stelle su 5

Inte igen

Vackra blommor men tyvärr kommer det inte bli några fler köp därifrån. Jag hade beställt blommor till en begravning och de levererades sent. När jag hörde av mig för att klaga bad de om lite tid för att ta reda på vad som gått fel. Absolut, jag förstår att de för sin skull vill ta reda på var det brustit, men för mig som kund är det ganska ointressant, jag vill ha den vara och tjänst jag betalat för levererad i tid. Som kompensation ville de endast skicka en ny bukett till den sörjande familjen (jag hade redan varit där med blommor till dem) eller ge mig ett tillgodohavande på nästa köp, men det kommer inte bli någon nästa gång. Då kommer jag välja en annan butik.

24 gennaio 2025

Risposta di Blomstrande Ting

Just denna order minns vi så väl tyvärr.. Det här händer otroligt sällan så vi vill såklart direkt få svar på vart i leveranskedjan det gått fel. Vi kan endast, där och då på fläcken, svara på om binderiet lämnat butiken enligt våra rutiner - vilket det hade. Att binderiet går ut med bud, överlämnas till kyrkoherde eller ställs i kylrum i väntan på ceremoni ligger tyvärr utanför våra händer. När vi fick vetskap om detta var ceremonin redan över sedan en tid, så att ersätta med en ny uppsättning kändes inte som ett alternativ. Vi gjorde vad vi kunde och vi ber om ursäkt att det inte motsvarade dina förväntningar. Hoppas vi får en ny chans att visa vad vi går för!

Toppen!

Mottagaren var jättenöjd. Vacker bukett komponerad av floristen. Leveransen kom på önskad tid.

5 ottobre 2023

Risposta di Blomstrande Ting

Tack för din recension och fina ord!

Bästa köpupplevelse någonsin

Bra varor, snabb leverans, trevligt bemötande, i kontakt med leverantören kände man sig verkligen uppskattad. Listan är lång, till helheten sett en av de bästa köpupplevelser jag någonsin haft

4 ottobre 2023

Risposta di Blomstrande Ting

Underbar läsning! Stort tack!

De håller vad de lovar

De håller vad de lovar. Varje gång jag använt dem har jag varit mycket nöjd med blomsteruppsättningarna.
Inga konstigheter, snyggt och prydligt :-)

27 settembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Omedelbar digital feedback och trevligt…

Omedelbar digital feedback och trevligt bemötande.

24 agosto 2023

Risposta di Blomstrande Ting

Ja inte här kanske hehe. Men tack för att du tog dig tiden att skriva fina ord!

Bästa blomsteraffären

Bästa blomsteraffären, har beställt flera gånger och alltid lika nöjd!

21 agosto 2023

Valutata 4 stelle su 5

Tyvärr levererades blommorna en dag…

Tyvärr levererades blommorna en dag försent då någon hos er skrivit fel datum till utföraren. Ni räddade dock en 4a då ni gav mamma choklad samt en fin bukett.

16 agosto 2023

Risposta di Blomstrande Ting

Ajdå.. Vi ber om ursäkt! Tack för att vi fick en chans att rätta till det!

Fin leverans till begravning

Mycket fint blomsterarrangemang till begravning. Inte billigast kanske men oj vilket fina arrangemang

8 luglio 2023

Tack!
Vi lever för det vi gör. Att jobba med färskvaror är knepigt... Vi skapar endast med det bästa material som går att få tag i. Det kan påverka prislappen både för er och oss men för oss är det en yrkesstolthet att skapa med kvalitet.

Valutata 5 stelle su 5

Överträffar sig själva varje gång

Buketten som levererades överträffade mina förväntningar. Jag vet att Blomstrande Ting alltid skapar magiska buketter med det lilla extra i inslagningen och det här var inget undantag. Dessutom älskar jag att sponsra lokala företag hellre än de stora jättarna.

28 giugno 2023

Risposta di Blomstrande Ting

Tack för dina fina ord! Tack för att du väljer att stötta ett lokalt småföretag!

Otroligt vacker bukett

Otroligt vacker bukett! Fina samverkande färger! Trevligt bemötande! God service!

22 maggio 2023

Risposta di Blomstrande Ting

Härlig läsning, tack! Kul att du är nöjd
Tjejerna på Blomstrande Ting

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più