Bestelling ging snel duidelijk en makkelijk, beschrijving was duidelijk en de volgende dag netjes afgeleverd . Niets aan te merken. Dank je wel en tot de volgende bestelling
Goede prijzen en heel snel geleverd. We bestellen hier inmiddels al een paar jaar en we zijn erg tevreden. Fijn ook dat ze telefonisch bereikbaar zijn als je een vraag hebt. Aanrader!
Super fijne webwinkel! Ik heb hier eerder een proefpakket voor verzendzakken aangeschaft, na het passen kon ik dus doelgericht de verzendzakken aangkopen welke ik nodig zou gaan hebben. Onlan... Leggi di più
Het materiaal is zoals altijd ok en snel afgeleverd Ben wel niet zo blij met de manier waarop en waar het is afgeleverd aan de voorgevel buiten er hoefde enkel nog een bordje op neem me mee .Ik weet... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di forniture per il confezionamento
- Negozio di confezioni regalo
- Azienda di confezionamento
- Negozio di imballaggi
- Grossista
Scritti dall'azienda
Blok Packaging is verpakkingmaterialen specialist sinds 1950. Wij bieden een ruim assortiment verpakkingsmateriaal waaronder gripzakken, verzendzakken, blokbodemzakjes en stazakken. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis samples en gratis retourneren binnen 30 dagen.
Gratis retourneren
- blokpackaging.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
As a first-time customer
As a first-time customer, I found the online shop easy to use, the delivery was on time, and overall it was a great experience.
Handig en stevig
Handige vouwdozen voor het verzenden van mijn boeken. Snel geleverd.
Snel geleverd
I am a first time customer
I am a first time customer, the online shop was easy to use, delivery on time, great experience.
erg fijn bedrijf!
Het materiaal is zoals altijd ok en…
Het materiaal is zoals altijd ok en snel afgeleverd
Ben wel niet zo blij met de manier waarop en waar het is afgeleverd aan de voorgevel buiten er hoefde enkel nog een bordje op neem me mee .Ik weet het zijn nogal zware dozen maar als ze 100m rondrijden naar de garage kunnen ze het voor hetzelfde geld gewoon binnen zetten. had onze collega het toevallig niet opgemerkt bij het ledigen van de postbus , ???
Bestellen en volgende dag al in huis
Bestellen en volgende dag al in huis! Netjes verpakt! Erg tevreden
Ik ben ontzettend tevreden over hoe…
Ik ben ontzettend tevreden over hoe alles is verlopen. Eerst ontving ik proefmonsters, zodat ik de producten rustig kon beoordelen. Daarna heb ik mijn bestelling geplaatst, die verrassend snel werd geleverd. Alles was perfect in orde. Een prima bedrijfsvoering—professioneel, betrouwbaar en helemaal naar wens.
Bestelling en levering zeer ok!
Snelle levering en prima prijs !
Was zeer goed
Koop hier al jaren ben er blij mee goed…
Koop hier al jaren ben er blij mee goed materiaal en snel geleverd
PERFECTIE!
Dit bedrijf hanteert zowel zeer competitieve prijzen, alsook snelle leveringen. Bovendien zijn de materialen van zeer goede kwaliteit! Echte aanrader dus;
Goed contact duidelijke bevestiging en…
Goed contact duidelijke bevestiging en info over bezorging.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.