Blog and Shop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Så venlig og selv om det var online Så glad for at kunne hjælpe andre til at handle hos Blog and shop hvor tingene bare er i orden og god service Hurtig levering 📦 så havde der været flere stjerne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kun anbalinger herfra ❤️ Jeg har handlet hos Blog og shop i en årerække nu og er altid blevet mødt af nogle søde og yderst hjælpsomme piger, både når jeg har handlet online, via liveshopping (på Fa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk betjening Da der kom kludder i min bestilling efter et live shov, sendte de mine varer uden betaling på fragt. Dette viser god betjening, og ønske om godt kontakt til kunden ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Den skønneste fremtoning på div medier og ikke noget praleri, nogen steder. Hurtig svar på webshoppen og absolut hurtig levering. Varen lever op til alle forventninger jeg kommer tilbage til denne but... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Blog og shop er en tøj butik med unikt tøj til jordnære priser. Vi stræber efter en æstetisk hyggelig og en dejlig atmosfære i butikken. Vi har taget denne atmosfære videre til det næste niveau - vores webshop. ​www.blogogshop.com Tøjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfølgende flyttet til et større lokale i centrum af gågaden i Nykøbing Falster. Vi tror på, at dette forretningskoncept med tæt og (k)ærlig kontakt til vores kunder i alle aldre. ​ Velkommen til Blog and Shop

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, varen er fuldt ud som forventet . Kan sagtens anbefale dette firma👍🏻

1 novembre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Rikke! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Den fineste lille butik med verdensklasse betjening

Jeg kender ikke et sted med en mere imødekommende betjening end hos Karen i Blog and Shop i Nykøbing. Jeg elsker at komme der, for man får altid et stort smil, når man træder ind i butikken. Det er tydeligt at mærke, at Karen brænder for butikken og for at give de besøgende en god oplevelse. Foruden betjeningen elsker jeg også, at der altid er en masse inspiration til tøj at hente hos pigerne i forretningen og online i form af videoer på de sociale medier. Hvis man har brug for tips til tøjsammensætning eller bare deres mening om noget man har prøvet, får man også bare den bedste behandling. I gør det så godt! <3

29 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Liv! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Blog og shop er den hyggeligste butik…

Blog og shop er den hyggeligste butik med mange lækre varer og den bedste betjening.
Det er tydeligt, at butikken er Karens drøm og at kundernes oplevelse er i højsædet.
Vi ses igen😁

29 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Mette! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 4 stelle su 5

Har lige bestilt vare her. Guide omkring str holder super. Problem med noget praktisk hvor jeg skrev til dem på mail, blev jeg ringet op næste dag og alt kommer på plads, havde varen næste dag. Super oplevelse.

25 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Super butik med super betjening

Jeg har handlet hos Blog&Shop både i butik i Nykøbing Falster, i pop-up butikken på Marielyst og nu også på nettet.
Jeg kan kun anbefale Blog&Shop, altid super betjening.

21 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Amy! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Altid venlig

Altid venlig, smilende, hjælpsom.
Det er en ren fornøjelse at komme i Karens butik, man får hjælp og vejledning hvis man er i tvivl. Både af Karen og hendes ansatte

21 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Eva! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Super sted at handle & hurtig levering.

7 ottobre 2022

Valutata 5 stelle su 5

Lækre varer og hurtig levering

Hurtig levering og super lækre varer.

Er fuldt ud tilfreds 😉

Vh
Conni

13 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Conni! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig leverance og varen lever op til…

Hurtig leverance og varen lever op til det forventede .

6 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Iben! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Altid god kvalitet😏 hurtig afsendelse

Altid god kvalitet😏 hurtig afsendelse, og fantastisk ejer og personale, med let til smil på læben og hjælpsomme😉 super god web shop🤪🤪tak for god service Gitte

12 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Gitte! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fantastisk service👏🏻

Fantastisk service👏🏻 - skulle bruge en kjole til bryllup og var ude i 12. time. Pakken blev sendt 2 timer efter jeg havde bestilt og jeg modtog den rettidig. Desuden er de ting jeg har købt god kvalitet til rimelige priser😊

29 settembre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Anja! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun rosende ord at sige om Blog…

Jeg har kun rosende ord , at sige om Blog and Shop . Har handlet 2 gange på webshoppen, efter at have set Karen live på facebook , i det mest fantastiske tøj og i de smukkeste farver 🤩 det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet der , de har den bedste service og varerne er pakket i fint silkepapir ... er varen ikke på lager , kan man få en mail når den igen er landet og det i sig selv er super dejligt . Giver 5 stjerner , men kunne sagtens give mange flere , hvis man kunne, alt i alt , en meget positiv oplevelse💐

7 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Helle! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Webshop og kundeservice

Jeg har flere gange handlet online på deres webshop. Jeg ELSKER deres tøj og kvaliteten heraf 🥰
Verdens bedste service, verdens bedste tøj og utrolig hurtig levering. Jeg siger bare piger - aleia leggings er de skønneste bukser at have på.
5 stjerner herfra - kunne jeg give 100 så gjorde jeg det 💪👌

4 ottobre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Janni! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Dejlig butik

Dejlig butik , hurtig levering ,og altid fine vare som passer fint med str og kvalitet 👍🥰. 5 stjerner herfra .

22 settembre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Kirsten! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Her går service og kvalitet virkelig…

Her går service og kvalitet virkelig hånd i hånd. Man får altid det sødeste smil, den bedste service i byen og kvaliteten er i top uanset pris. Elsker at handle i blog and shop ❤

19 settembre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Anita! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tog hele turen fra Herlev til…

Jeg tog hele turen fra Herlev til Nykøbing Falster, blot for at bytte et par bukser, jeg havde bestilt forkert.
Jeg har 150 km. Hver vej og ærligt, det gør jeg gerne igen.
Skønneste lille butik, med super dejligt tøj. Absolut varm og kærlig betjening. Fik al den hjælp og opmærksomhed jeg behøvede.
Vi ses klart igen 🤩

17 settembre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Maria! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Valutata 5 stelle su 5

Hyggelig atmosfære og super betjening…

Igen en fornøjelse at handle med Karen 😍. Hun er så sød og hjælpsom. Der er hyggelig musik og en skøn stemning i butikken - en masse lækkert tøj og flotte tørklæder 🥰. Jeg bliver bare så glad af at handle her og at man samtidig altid kan finde noget der passer gør ikke humøret dårligere 🤩.

9 settembre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Pia! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Varme anbefalinger

Kan kun anbefale blogogshop.com super fremvisning, beskrivelse og produkter, der svarer til forventninger. Er absolut ikke sidste gang jeg har handlet her. Tak for god behandling, hurtig levering og skønne produkter😉

4 settembre 2022

Meget tilfreds

Har lige modtaget en kjole. Super flot fremvisning på "live". Nemt at bestille og hurtig levering. Pænt indpakket og det søde smil, sås også på det lille kort der var vedlagt. Her handler jeg rigtig gerne igen👍🏼

3 settembre 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Dorthe! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle, søde, hjælpsomme og hurtig levering, handler her med jævne mellemrum 🤩 Kan klart anbefales også at følge med på Facebook, hvor meget af tøjet vises frem/på 👍

26 agosto 2022

Risposta di Blog and Shop

Hej Sandra! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più