Blimo Recensioni 681

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Fint packeterat! Saknar en enkel start/instruktion.Stadig och bra. Lätt att förstå. Borde vara lite mer motstånd i gas handtaget. Lättkörd. Borde instruerat att huvudbrytaren sitter under stolen. Nä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Blimo erbjuder en generös provperiod på en månad, vilket gör det tryggt och enkelt att testa rullstolen i sin egen miljö innan köp. Det vore dock mycket uppskattat om de kunde lägga ut en tydlig YouTu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det här är min andra recension på mammas blimo 40. Min mamma kan inte ens gå ut med soporna pga svår typ av parkinson MEN med sin blimo x-40 så var hon idag iväg till klädaffär, apotek, fika med väni... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

I have previously been used to reaching you by phone. I had a problem that I could not get an answer to via your new system. I wrote an e-mail that could not give a clear answer but different possibil... Leggi di più

1. Fornitore di attrezzature per disabili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hjälpfordon för privatpersoner, företag & industri Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment av hjälpfordon till Sveriges lägsta priser. Detta utan att tumma på kvalitet och service. Våra låga priser möjliggörs av att vi gör våra inköp direkt hos tillverkaren och säljer direkt till slutkund via Internet. Med låga omkostnader kan vi hålla betydligt lägre priser. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av inköp i Asien och har byggt upp goda relationer till våra leverantörer. Vi kan således garantera produkter av högsta kvalitet. Våra relationer till tillverkaren innebär även att vi har tillgång till reservdelar och teknisk support på alla våra produkter. Detta är en trygghet inför framtiden. Vi finns i Norrtälje, 45 minuters bilväg från Stockholm. Boka gärna en tid för demonstration av våra produkter! Adressen till vårt varulager är: Nordbutiker i Sverige AB Gösvägen 28 761 41 NORRTÄLJE

4,2

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Leverans ok

Leverans ok
Men jag har inte fått något kvitto på köpet trots att jag har skrivit till dem. Det är inte seriöst!
Sven-Arne Carlsson

11 agosto 2025
Non scritta su invito

Hej Sven-Arne!

Tack för ditt betyg och din kommentar.
Vi kan inte se att vi har ett pågående ärende med dig.
Vänligen kontakta oss på nytt via denna länk: https://blimo.zendesk.com/hc/sv

Angående kvitto på ditt köp kan du vända dig till vår betalpartner Klarna.
I och med att köpet behandlas via dem så kommer också kvittot på att allting är betalt och klart också via dem.
Du kan kontakta dem här: https://www.klarna.com/se/kundservice/

Vi önskar dig en fortsatt fin dag Sven-Arne!

Valutata 1 stelle su 5

You don't have everything you need in…

You don't have everything you need in stock.

7 settembre 2025

Hello!
Thank you for your feedback and your comment.
We always strive to provide all the spare parts our customers need and do our best to keep them in stock or order them for you.
We cannot see any ongoing case linked to your name or order number, so please feel free to contact us through our contact form and let us know which part you are looking for: https://blimo.zendesk.com/hc/sv/requests/new
Reach out and we’ll be happy to assist you further!

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans, promenad scootern var precis som på bilden. Lätt att köra .en nackdel är att backspeglarna inte går att ställa så jag ser i dem

19 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Är mycket nöjd med blimo

Är mycket nöjd med blimo. Fantastiskt fin möjlighet att få lov och ta hem varan på 30 dagar och prova var man finner är lämpligt tycker det är mycket mycket bra. Själv provade jag på det viset och fann att denna skoter som jag hade den var jättebra men för mig passar det inte så jag fick prova ett större ett nummer större år Jag är mycket nöjd. Kan det vara någonting som kan vara negativt det är att när man ringer så vet man inte vem jag kommer till att tala med. Det var ett rätt bra om jag hade kunnat hålla kontakt med en och samma person hela tiden men det är inte alltid att det går att göra så Tack för mig.

4 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Difficult to stear the bicycle an too…

Difficult to stear the bicycle an too powerful for my 79 years.

13 agosto 2025

Hello!

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that you found the bicycle difficult to steer and too powerful for your needs. We always aim to offer bikes that suit a wide range of riders, and your input is valuable in helping us improve. If you'd like, we’d be happy to help you find a model that better fits your comfort and preferences.

You can always contact us on info@blimo.se.

Valutata 1 stelle su 5

I purchased a Blimo X-40 (Red)

Hi,

I purchased a Blimo X-40 (Red) on July 15, 2025, and received the delivery yesterday, on July 17, 2025.
I assembled it according to the instructions and charged the battery for 8 hours. The scooter powers on, the lights work, and the battery indicator shows a full charge, but it doesn’t move when I switch it to drive mode (D – Drive).

Today I spoke with Emil, who asked me to send videos and photos, which I’m attaching here.

This mobility scooter was a gift for my mother, but unfortunately, it turned out to be a huge disappointment. She even said she no longer wants it because it doesn’t work.

I therefore ask that you resolve the issue as soon as possible—either through remote support, by sending a technician, or by replacing the scooter with a functioning one as soon as possible.

Blimo X-40 (Red)
Article number: 52240111
Order date: 2025-07-15, 20:16
Order number: 65129190

Best regards,
SB

15 luglio 2025

Hello!

Thank you for your review.

We would like to start by apologizing that you have received a product that is not functioning properly. Of course, we want to help you with this. In order for us to do so, we kindly ask you to send a claim with the necessary documentation to our email: info@blimo.se, and we will gladly assist you further with this matter.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più