Blikjeswinkel Recensioni 35

TrustScore 4 su 5

3,8

Valutata 5 stelle su 5

Echt een aanrader! Via de website, die overzichtelijk en duidelijk is, heel eenvoudig 2x een bestelling geplaatst. De eerste keer was het een verrassing voor mijn dochter. Echt ideaal dat h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Deze firma op tiktok tegen gekomen. Heb hem een uurtje gevolgd en alles aangehoord. Als je klant bent dan praat hij normaal met je, geef je een opmerking wat hij niet leuk vind dan kraak... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Geen zakenman

Deze firma op tiktok tegen gekomen.
Heb hem een uurtje gevolgd en alles aangehoord.
Als je klant bent dan praat hij normaal met je, geef je een opmerking wat hij niet leuk vind dan kraakt hij je af tot op de grond tot en met je moeder erbij halen toe.
Iemand vroeg als hij 2 trace zou bestellen of hij dan wat gratis erbij kreeg, hij kreeg als antwoord dat hij zijn moeder wel eens gratis zou ne..ken.
Sorry deze man verdiend nog geen 1 ster en steek die blikjes maar ergens.
Heb het opgenomen dus zeg niet dat het niet waar is.
En zie maar welke reactie hij plaatst hieronder, dat zegt al genoeg

* ja "Tjerk" of hoe je ook mag heten, ik pas mijn bericht aan omdat ik HELAAS niet kan antwoorden op jouw bericht dus dan moet ik het zo doen.
Kijk eens hoe je reageert op een negatieve reactie hier, precies zoals op tiktok je kraakt de mensen compleet af. Een goed zakenman weet dat hij ook negatieve reacties kan krijgen zo gaat dat eenmaal. Alleen kun je mij hier niet meteen blokkeren jammer he kneus....
Mensen aanschouw blikjeswinkel.eu op tiktok en kijk wie gelijk heeft

*nee geen NEP Marco, zo heet ik eenmaal al 51 jaar.
Misschien moet je eens gaan nadenken WAAROM mensen je uitschelden, dreigen en weet ik allemaal wat, in je live. Als ik live ben kom ik die mensen niet tegen. Het zal zo zijn redenen hebben denk ik

19 marzo 2026

Risposta di Blikjeswinkel

Waarom jij dat niet meemaakt zoals je zegt ?
Omdat mensen en vooral kids met nepaccounts aan de lopende band schelden, zeiken en dreigen, niet alleen bij ons, maar bij heeeeeel veel bedrijven die iets verkopen !
Open je ogen maar eens !
En alles is te duur, en dreigen met langskomen, doodmaken, pakken etc. het gaat maar door... Maar ja dat wil je blijkbaar niet zien. Prima.

Tjerk of hoe je ook mag heten ?
Ja Tjerk heet ik ja.
Maar nep Marco, JIJ bent ECHT heel sneu en eigenlijk een verschrikkelijk iemand. Jij zegt heel lang gekeken te hebben naar tiktok en je hebt er enkel en alleen "uitgefilterd" dat IK rare uitspraken zou hebben gehad. Maar alles wat andere mensen allemaal maar typen aan de lopende band, net als jijzelf, waarbij gescholden, gezeikt, gedreigd etc wordt,... DAT is je allemaal ontgaan ? Tuuuuurlijk... Want ja DAT kan allemaal hè 😎

Aaah dus je nep review ook nog even aangepast na onze reactie ?
Beetje sneu !

Bedankt voor deze negatieve NEP-review Marco ! We zouden zeggen: bestel eens wat, in plaats van klakkeloos nep reviews te plaatsen over mensen en/of bedrijven die je even wilt "pesten". Moesten ze eens bij jou doen of het bedrijf waar je werkt of instelling waar je woont, dat zou je ook niet leuk vinden dan. Maar ja nu ben je lekker anoniem hè... Topper. Goed weekend kerel, en bestel snel op www.blikjeswinkel.eu

Dit typte je:
Deze firma op tiktok tegen gekomen.
Heb hem een uurtje gevolgd en alles aangehoord.
Sorry deze man verdiend nog geen 1 ster en steek die blikjes maar ergens.
Heb het opgenomen dus zeg niet dat het niet waar is. En zie maar welke reactie hij plaatst hieronder, dat zegt al genoeg.

Nooit iets kopen hier

Bestelling kwam laat binnen en was niet eens correct, waardeloze communicatie, het hele proces voelde als een scam. Geldverspilling. Bestel aub nooit iets hier. Ik had eerder Trustpilot moeten checken, want gebaseerd op eerdere reviews weet ik al genoeg over hoe kinderachtig dit bedrijf is.

10 gennaio 2026

Risposta di Blikjeswinkel

Vriend, bedankt voor deze NEP review !! ALS jij normaal en goed begrijpoend Nederlands kunt lezen, dan lees je in de reviews totaal andere dingen dan dat jij nu probeert te schetsen !! En ALS je iets had besteld, wat je dus NIET gedaan hebt, dan had je ervaren dat de communicatie helemaal top was geweest, want dat is het altijd !!!

Maar als je geld wil besparen plaats dan WEL een bestelling, en je weet dan ook ECHT hoe het gaat met en bij ons :D www.Blikjeswinkel.EU

-----
-----

Echt een aanrader!

Echt een aanrader!

De eerste keer was het een verrassing voor mijn dochter. Echt ideaal dat het dan ook op een ander adres bezorgd kan worden. De tweede keer voor mezelf.

Een paar seconden na de bestelling ontvang je een bevestiging en als het pakket is verstuurd, krijg je wederom een email...top!
Complimenten voor de goede communicatie, de snelle service en de snelle levering.
Bedankt voor de extra's.

22 gennaio 2026

5 sterren voor deze fijne afhandeling

5 sterren voor deze fijne afhandeling. Zelfs rond de feestdagen is het product super snel bezorgd, contact met de eigenaar verliep zeer fijn en soepel. Ik kan niet anders dan tevreden zijn. Op naar een nieuwe bestelling.

23 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Onlangs voor de eerste keer een leuke…

Onlangs voor de eerste keer een leuke bestelling geplaatst, helaas nooit iets mogen ontvangen.

3 dicembre 2025

Risposta di Blikjeswinkel

Ferr, uiteraard en dat begrijpt iedereen wel, is het een beetje dom om een dergelijke "klacht" via deze weg tot ons te laten komen. Als je het dan toch op deze manier wilt, vermeld dan ook even via deze weg je echte naam, adres etc. en je ordernummer, dan kunnen we er naar kijken lieve Ferr.
(6 dec. 2025)

Top webshop

Al talloze keren hier blikjes besteld en altijd een levering met extra’s erbij in de vorm van merchandising of extra blikjes. Ook via whatsapp heel goed contact en altijd vriendelijk en snel beantwoord. Raadt deze site iedereen aan.

25 ottobre 2025

Risposta di Blikjeswinkel

Thanks Marcel voor deze review. Mooi dat er ook "echte reviews" geplaatst worden hier, in plaats van NEP reviews door NEP personen, waar Trustpilot vervolgens ook nog eens niks aan/mee doet.

Valutata 4 stelle su 5

Verzendkosten

Het is een heel goede website maar voor naar België is het altijd €15 verzendkosten dus bestel je beter een hoog aantal aan drank want 1 drankje voor twintig euro zou veel zijn beetje jammer, maar ik kreeg wel elke keer dat ik bestelde extra blikjes bij + een zak van de winkel zelf het drinken zit ook goed beschermd uit alle blikken die ik al heb besteld zat er misschien maar 1 klein deukje in 1 blik. Zeker hier bestellen helemaal betrouwbaar

14 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Stel wat vragen over wat drankjes wordt…

Stel wat vragen over wat drankjes wordt vervolgens geblokkeerd. Irritant ventje. Bestel hier alsjeblieft niet bij, uiterst respectloos tegenover zijn klanten.

14 settembre 2025

Risposta di Blikjeswinkel

En ja hoor, daar is weer een NEP review !!!

Hier wordt dus gezegd "Stel wat vragen over wat drankjes wordt vervolgens geblokkeerd."
Ja, dus ?! Niemand, ook wij weten niet waar dit over gaat, WAAR er iets gevraagd is, Hoe WAT en WAAR deze persoon geblokkeerd is... HOE iets gevraagd is en WAT er gevraagd is...

Het enige wat deze persoon, die nog NOOIT iets besteld heeft bij ons, eigenlijk wil (ook nog eens zonder eigen naam, en adres gegevens te geven of wat dan ook...) is negativiteit creeren.
En dat kan allemaal hier via Trustpilot blijkbaar.

* Hier nog even het originele berichtje wat deze persoon typte:
-------------------------------------------
-------------------------------------------

Toppers

Zojuist mijn pakket ontvangen. Was verrast met 2 extra blikjes drinken! Vriendelijke service en zeker waard om weer te bestellen.

4 settembre 2025

Risposta di Blikjeswinkel

Thanks voor je review. We kijken alweer uit naar je volgende bestelling :D

Heeft de zomer gered

Tjerk is de strijder uit Uithuizermeeden heeft met zijn blikjes met mooie prijzen de zomer van de jeugd in Uithuizermeeden gered.

18 luglio 2024

Mooie woorden Mart, mooie woorden :D

Best Online Soda Shop in NL

This is the third online seller of American Mountain Dew products in The Netherlands products I have dealt with and this is by far the best experience I have had yet. My order was shipped out in a few days, received less than a week after placement, not taking multiple weeks like the others! The price is extremely reasonable for imports and the soda is actually still within the best by date. I'm extremely pleased to have this new option for ordering import sodas I cannot find locally.

19 giugno 2025

Wat een nare eigenaar

Wat een nare eigenaar.
Scheld je letterlijk uit in de live als je iets vraagt over een bestelling.

Ook de manier waarop hij reageert op deze kritiek geeft wel aan waarom ik de mijn gegevens niet wil plaatsen. Echt wat een super nare man. Ik voel me er echt onveilig bij.

10 marzo 2025

Update 22 juni 2025:

Deze "pipo" want dat is het, hij wil immers niet zijn echte naam geven, omdat het een neview is.
Maar goed, deze pipo heeft een update gemaakt van zijn vorige review waarin hij het nog net iets erger wil maken dan in eerste instantie.

Dit plaatste die:

------------------------------------------------------
Wat een nare eigenaar.
Scheld je letterlijk uit in de live als je iets vraagt over een bestelling.

------------------------------------------------------

En dan zegt ie "scheld je uit in de live". Ja WELKE live, waar, wanneer, en hoe en waarom ?
Het is allemaal vaag vaag vaag en nep, deze review.
Niemand heeft er iets aan en ook niemand kan er iets mee.

Begin april 2025:

Juist, en zo zie je maar weer, aan deze review dat reviews, in dit geval "negatieve reviews" klakkeloos geplaatst kunnen worden. Deze "Tha Wolfke" heeft dus een nieuw profiel aangemaakt, vervolgens alles uitgezocht om ons te zoeken hier op Trustpilot, om vervolgens iets negatiefs te plaatsen... Tja,... Bovendien is het in z'n opmerking totaal niet duidelijk over welke bestelling het gaat, ook niet om welke "live" het gaat,... het is allemaal gewoon "lulkoek". Maar ondanks dat, een goed weekend aan alle lezers van dit bericht. www.Blikjeswinkel.EU

* Verzoek is verzonden:
* Je hebt de volledige naam, het e-mailadres, het telefoonnummer en de bestelgegevens van deze gebruiker opgevraagd. De gebruiker heeft tot vrijdag 11 april om 02:00 om te reageren.

En je raadt het al: aan dit verzoek is uiteindelijk niet voldaan.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più