Desværre fik jeg ikke læst reviews her på Trustpilot, da det er tydeligt at denne virksomhed ikke overholder deres leveringstid, kommunikere ikke og trækker pengene inden man nærmest har trykk... Leggi di più
jeg bestilte en m4a1 dragon bone men jeg fik bare den same som den røde version og der std at jeg ville få et angled grip men jeg fit et vertikal grip og der stod at jeg ville få et sniper scope men j... Leggi di più
Der var en fejl i lagersystem et, men vi fik hurtigt besked derom. Vi fik tilbudt et alternativ, skudskiver og ekstra kugler. Vi modtog derefter hurtigt ordren og en e-mail som forklarede hvordan... Leggi di più
Blasters.dk har en nem og overskuelig hjemmeside, med høj kvalitet for pengene. Jeg købte gelblasters fra andre virksomheder, hvor kvaliteten langt blev overgået af blasters - børnene er vilde med de... Leggi di più
Blasters.dk er en af Danmarks største forhandlere af Gel Blasters. Vi har et stort udvalg af Gel Blasters til Danmarks bedste priser. Hos os tilbyder vi prisgaranti på alle vare.
Baunehøjvej, 2800, Kgs. Lyngby, Danimarca
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
har købt en glock 18.
den virker fint og er glad for den.
mangler dog et af mine magasiner det mindste af dem.
jeg håber de vil svare på min mail og får sendt mig mit manglende magasin.
men alt i alt super fin og okay leverings tid.
så i kan godt købe her fra det meget fint.
Manglede nogle pakker med gel kugler i leveringen og skrev derfor til firmaet. Fik hurtigt svar og fik sendt det der manglede uden problemer, plus at der var lagt lidt ekstra med, så har en dreng der gik fra at være lidt skuffet til at være meget glad:)
Efter lidt mail frem og tilbage så fandt vi en løsning.
super service 10/10
Alle kan lave fejl ikke alle retter op på dem.
Tusind tak for jeres support

Risposta di Blasters
Jeg købte en gel blaster dagen efter kunne su ikke skyde har spurgt om penge retur og nu svare de ikke min mails

Risposta di Blasters
Personalet er nemme at komme i kontakt med og er super hjælpsomme. Varm anbefaling herfra!
Virker som ok kvalitet, lidt svært at se hvor den er produceret(om det er fra den producent som varebeskrivelsen beskrev).
Levering kom indenfor 5 hverdage.
Kendte egentlig ikke Blasters, men fik et tip fra en bekendt.
Købte en Glock 18, og har ikke noget at klage på.
Thumbs up 🙂
De kom hurtigt og godt pakket ind men den ene blaster skuder kortere end forventet men ellers er de fine
Super gode blasters i god kvalitet der var noget fejl i systemet så der var langsomere levering men fik nogen ekstra Gelballs med super god virksomhed samt kundeservice kan klart anbefale.
Nogle super gode produkter i rigtig god kvalitet! Når jeg nu godt kan lide CS og spiller det lidt selv, så synes jeg det var lidt sjovt med de her våben! Det kan klart anbefales.
Hurtig levering og præcis hvad man har bedt om.
Så deres stand på udstilling og knægten blev hooked da han fik lov at prøve.
Ingen problemer - handler helt klart her igen når vi skal have flere skydere og kugler.
Næste gang skal vi prøve deres præmium blasters.
Der var en fejl i lagersystem et, men vi fik hurtigt besked derom.
Vi fik tilbudt et alternativ, skudskiver og ekstra kugler.
Vi modtog derefter hurtigt ordren og en e-mail som forklarede hvordan man ladede magasinerne mm.
Vi er ovenud tilfredse og bestiller bestemt fra Blasters.dk igen.
Hurtig, personlig og super god service.
5 stjerner m.fl.
Waow waow waow!
Jeg sku bruge nogle gode kvalitets blasters og det fik jeg godt nok her!
Hjemmesiden, leveringen og servicen var helt igennem taget!
Hvis man skal bruge nogle blasters er det helt klart på Blasters.dk man skal finde den!
Virkelig god oplevelse med produktet og super god kvalitet.
Blasters.dk har en nem og overskuelig hjemmeside, med høj kvalitet for pengene. Jeg købte gelblasters fra andre virksomheder, hvor kvaliteten langt blev overgået af blasters - børnene er vilde med dem!!!
Et fantastisk legetøj, der bliver ved med at være sjovt i alle aldre.
Virkelig sjovt legetøj til de billigste penge vi kunne finde i DK.
Hurtig levering, god varer, lækker hjemmeside og nem at finde rundt i, billige priser, god service, osv.
Her kan du med ro bestille dine gelblaster til sommer!