1. Boutique
  2. Negozio di casalinghi

Blank Oasis offers an impressive selection of stainless-steel tumblers, designed to meet the diverse needs of our customers. Whether you're looking for a large 40oz tumbler to keep you hydrated throughout the day or a compact 2oz mini tumbler for those quick sips or special occasions, we have you covered. Our 40oz tumblers are perfect for fitness enthusiasts, office workers, outdoor adventurers, and travelers, providing long-lasting temperature control to keep your beverages hot or cold for hours. These tumblers are ideal for reducing the need for constant refills and ensuring you have your favorite drink by your side all day long. On the other hand, our 2oz mini tumblers are versatile and convenient, making them perfect for more specialized uses. They are great for tasting events, carrying small amounts of specialty beverages like espresso or spirits, or even as a portable container for essential oils, liquid medications, or condiments. The compact size makes them easy to carry, while still providing the same high-quality insulation as our larger tumblers. At Blank Oasis, we prioritize durability and eco-friendliness in our products. All our tumblers are made from premium stainless steel, ensuring they are built to last and reusable, reducing the need for single-use plastic bottles and cups. Choose Blank Oasis for your drinkware needs and enjoy reliable, eco-friendly hydration options for every occasion.

3,8

Molto buono