De riem die ik recentelijk heb gekocht, overtrof al mijn verwachtingen. De kwaliteit van het leer is uitstekend, en de gesp is stevig en duurzaam. Bovendien past de riem perfect en voegt een stijlvoll... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik draag nu bijna een jaar lang deze riem en ik wil nu echt geen andere dragen. Je kunt ze heel erg makkelijk zelf op maat maken. Ik gebruik hem elke dag en heb tot nu toe nog geen beschadigingen tege... Leggi di più
L'azienda ha risposto
de rest van me riemen direct weg gegooit, door de kwaliteit die ik de laatste half jaar heb mee gemaakt. werkt geweldig, blijft in goede conditie ook in zware werk conditie en voor het constant a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jordi kwam bij ons om een auto te kopen. Hij liet natuurlijk zijn product zien. Wij waren direct verkocht. Super kwaliteit ,mega handige sluiting en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Groet Auto... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Black & Brown Belts is de plek waar jij de sterkste en mooiste Automatische riem besteld. Kies je eigen kleur leren riem, en ontwerp en kleur gesp. Gratis verzonden, en je maakt hem zelf op maat. Op deze manier past hij altijd! De riemen van B&BB hebben het handige Tire Wrap systeem waarbij je geen gaatjes meer hoeft bij te knippen. Gemakkelijk vast en los maken met het hendeltje onder de gesp. Sterker en beter dan je oude riem. Leverbaar in 125 cm en 150 cm. Hierdoor is er altijd een maat voor jou. Taille 115cm of minder? bestel dan de 125 cm riem. Betaal veilig met Ideal, en krijg de Track & Trace code in de mail. B&BB bestaat uit 1 persoon, Jordi Nauta. Door de korte lijntjes wordt alles op de juiste manier gedaan, en weet ik overal van af. Is er wat met je bestelling dan wordt je niet 20 keer doorverbonden. Bedrijf is sinds 2020 actief in meedere landen op verschillende vekoop kanalen. Sinds november 2023 ook in de eerste winkel te vinden. B&BB zal door kwaliteit en tevredenheid elk jaar explosief groeien. Help jij mij mee om de wereld te veroveren? ik zal je niet teleurstellen.
It Hoefizer, 13, 8561GD, Balk, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hele fijne riem.
Mooi systeem en een goede kwaliteit.

Risposta di Black & Brown Belts
De fijnste riem die ik ooit gehad heb. Supergoed product

Risposta di Black & Brown Belts
Goede kwaliteit, al meer dan twee jaar in gebruik.mooi en niet duur.

Risposta di Black & Brown Belts
Vriendelijke verkoper met snelle service. Super fijne riemen, je wil nooit weer anders !

Risposta di Black & Brown Belts
Goede riem, ook na meer dan een jaar nog een mooi bezit. Blij mee.

Risposta di Black & Brown Belts
Mijn eerste riem met automatische gesp. Ziet er erg goed en robuust uit en ik hoop dat hij lang mee gaat. Gekozen voor de chique warme en ook stoere cognackleur. Ik wilde graag zonder logo op de gesp en dat was geen probleem. Bedankt, Jordi! En veel succes met B&BB.

Risposta di Black & Brown Belts
Kwaliteit van de riem is goed en hij was daarnaast ook snel geleverd.

Risposta di Black & Brown Belts
Goede kwaliteit riemen van een enthousiast, betrouwbaar bedrijf

Fantastische riem! Makkelijk los en vast te doen! Stevig materiaal

Risposta di Black & Brown Belts
Goede kwaliteitsriemen, die al bijna drie jaar meegaan. Ook goede snelle reactie en snelle levering.

Risposta di Black & Brown Belts
werkt geweldig, blijft in goede conditie ook in zware werk conditie en voor het constant afvallen hoef ik niet elke keer weer een extra gat te maken!!!
echt een aanrader!!!

Risposta di Black & Brown Belts
Een zeer goede riem die makkelijk in gebruik is.👍🏻

Risposta di Black & Brown Belts
Zeker een aanrader, super goede kwaliteit riem en sluiting.
Snelle levering & leuk om als cadeau te geven!

Risposta di Black & Brown Belts
Goede kwaliteit en goede service bij vragen! Zeker een aanrader :)

Risposta di Black & Brown Belts
Top service mijn pakketje was zoek geraakt en super snel nieuwe toegestuurd gekregen zonder er zelf achteraan hebben gemoeten GEWELDIG GOED .

Risposta di Black & Brown Belts
Vlotte levering van riemen en gespen van een uitstekende kwaliteit