Blackbird Coffee AB Recensioni 39

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

rekommenderar stark för att höja inkomsten letat efter en sånt länge verkligen hittat en maskin som kunderna är nöjda med snabb support drycker själv kaffe varje dag nu

Valutata 5 stelle su 5

en lösning som överträffar alls våra förväntninga! maskinen kom levererad av en jättetrevlig säljare Mogens och kaffet smakar minst lika bra som espresso house :) rekomenderar!

Valutata 5 stelle su 5

Tack för god service och ett väldigt gott kaffe, ska bli kul att ge kunderna till salongen denna upplevelse!

1. Fornitore di macchine da caffè

Scritti dall'azienda

Vi gör bra kaffe tillgängligt för alla arbetsplatser! Medarbetarna är ofta företagets viktigaste tillgång – och kaffe är för de flesta den viktigaste personalförmånen. Faktum är att kaffe rankas högre än både julklappar, gym och sjukförsäkring. Trots det kämpar alltför många arbetsplatser med dåligt kaffe som skapar frustration istället för glädje. Det vill vi förändra! Hos Blackbird Coffee har vi skapat en ny lösning som gör bra kaffe enkelt och tillgängligt – oavsett om det är för medarbetare, gäster eller återförsäljning. Vi är relevanta för alla, oavsett om det dricks 15 eller 15 000 koppar om dagen. Och vi är billigare än de flesta tror.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Grym service!!

Vi behövde en kaffemaskin, ali var snabbt på plats och väldigt serviceinriktad
Bonus att kaffet var riktigt gott

9 aprile 2026

Hej Mark,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att Ali var snabbt på plats och levererade en riktigt bra service. Härligt också att kaffet föll i smak.

Valutata 5 stelle su 5

Gott kaffe och trevlig service

Bra och snabb service. Mycket gott kaffe! 👍🏻 trevligt bemötande av vår säljare.

8 aprile 2026

Hej Linda,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kaffet, den snabba servicen och bemötandet från vår säljare.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig leverantör och gott kaffe!

8 aprile 2026

Hej Sara,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både oss som leverantör och kaffet.

Mycket bra servis

Mycket bra servis. Super bemötande och mycket bra kaffe 😊👍👍

7 aprile 2026

Hej Osman,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du upplevde ett bra bemötande och är nöjd med både servicen och kaffet.

Allt i ett :)

Snygg maskin, enkel användning, trevlig personal och gott kaffe! Tipp topp!

30 marzo 2026

Hej Hanna,

Stort tack för din härliga recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både maskinen, enkelheten, personalen och kaffet.

Hej Jonas,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du uppskattar både enkelheten och det goda kaffet.

Super gott kaffe!

Super gott kaffe!
Smidig instalation!

27 marzo 2026

Hej Mattias,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du tycker om kaffet och att installationen gick smidigt.

Very good coffee

Good and simple coffee machine.

26 marzo 2026

Hi Cherry,

Thank you very much for your review! We’re glad to hear that you enjoy the coffee and find the machine simple and easy to use.

Goda kaffe

Mycket trevligt personal och jättebra service med mycket goda kaffe koppar

25 marzo 2026

Hej Wali,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kaffet, servicen och vår personal.

Valutata 5 stelle su 5

salongen luktar nu gott med ett…

salongen luktar nu gott med ett underbart kaffe!! Bra upplevelse och en väldigt snygg maskin. Kan rekommendera alla!

18 marzo 2026

Hej Ahmed,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att kaffet sprider en härlig doft i salongen och att både upplevelsen och maskinen lever upp till förväntningarna.

Tack för din rekommendation.

Hej Andreas,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kaffet och leveransen.

Valutata 5 stelle su 5

Tydligen information och gott kaffe

Tydlig information och Morgan är mycket trevlig och tillmötesgående.
Vi ser fram emot att dricka gott kaffe och även erbjuda våra kursdeltagare det.

13 marzo 2026

Hej Eva,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du upplevde tydlig information och att Morgan gjorde ett gott intryck. Vi hoppas att både ni och era kursdeltagare kommer att uppskatta kaffet framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra o enkel maskin o…

Mycket bra o enkel maskin o rekommenderar deras maskiner o en bra o duktig säljare.

11 marzo 2026

Hej Peter,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du tycker att maskinen är bra och enkel att använda. Tack också för de fina orden om vår säljare – vi uppskattar verkligen din rekommendation.

Valutata 5 stelle su 5

Super bra service och grymt gott…

Super bra service och grymt gott kaffe👍🏼 rekommenderar starkt

10 marzo 2026

Hi Lena,

Thank you for your review. Great to hear that you are happy with both the service and the coffee. We really appreciate the recommendation.

Valutata 5 stelle su 5

BlackBird har levererat ett utmärkt…

BlackBird har levererat ett utmärkt kaffe med väldigt bra priser. Mogens som var vår säljare var väldigt trevlig och omhändertagande. Jag kan varmt rekommendera blackbird som företag samt deras smakfulla kaffe.

10 marzo 2026

Hi Kim,

Thank you for your review. We are pleased to hear that you are happy with both the coffee and the pricing, and that you had a good experience with Mogens throughout the process. We appreciate your recommendation.

Jättegott café

Jättegott café. Doftar gott och smidig cafe automat. Vi är super nöjda på Salong Valencia

25 febbraio 2026

Hi,
Thank you very much for your review! We’re happy to hear that you enjoy the coffee and that the machine works smoothly. It’s great to know that everyone at Salong Valencia is satisfied.

Bästa verkligen

Bästa verkligen

23 febbraio 2026

Hi,

Thank you very much for your review. We are very pleased to hear that you had such a great experience. We truly appreciate your recommendation.

Kind regards

Trevliga killar

Trevliga killar.
Mycket gott kaffe

19 febbraio 2026

Hi Patrik,
Thank you very much for your review! We’re happy to hear that you found our team friendly and enjoyed the coffee. That means a lot to us.

Team Blackbird Coffee

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più