Na het bestellen van een prachtige jas werd ik netjes gebeld dat de order goed verwerkt was en zsm bezorgd zou worden. Als ik in Den Haag ben ga ik zeker een bezoekje plannen!
L'azienda ha risposto
Lieve team black en Malu ,bedankt voor het inpakken van mijn spijker jasje . Wat een prachtige kwaliteit ,zo onwijs happy mee en natuurlijk heb ik meer leuke items gezien , een compliment voor jullie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ze namen persoonlijk contact op vanwege de gekozen maat. Het artikel viel kleiner dan normaal, en dat wilden ze even toelichten. Dat was al heel attent. Daarnaast zat er nog een persoonlijk geschreven... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel behulpzaam. Persoonlijke aanpak, bellen je op om nogmaals je bestelling te controleren, geweldige service. Ben helemaal verkocht!! Uit België besteld en de volgende dag al geleverd, kan niet bete... Leggi di più
L'azienda ha risposto
U bent van harte welkom om onze uitgebreide mid- en high end collectie te bekijken en, indien gewenst, zullen onze ervaren medewerksters u helpen bij het vinden van een gepaste outfit.
Denneweg 68, 2514 CJ, Den Haag, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wat een geweldig bedrijf. Vandaag de Parajumper jas gehaald die ik zo graag wou. Ik had de jas ergens anders ook gezien, maar jullie service is zo geweldig dat ik hem alleen bij jullie wou kopen. Enorm blij en superlief dat de jas even werd gereserveerd tot ik er was. Ik gun jullie meer sterren alleen kan ik helaas maar tot 5. Nogmaals bedankt ben zo blij.

Risposta di Black Luxury Fashion
Heel erg blij met mijn nieuwe jas! Ik kreeg er ook een leuk kaartje bij, en het was er binnen 2 dagen. topp service!

Risposta di Black Luxury Fashion
Paar prachtige laarzen online gekocht. Ik vond het goed dat jullie nog even na hebben gebeld om te checken of alles klopte. Persoonlijk, goed, snel.

Risposta di Black Luxury Fashion
Topwinkel! Supersnelle verzending en fantastische kleding! Ook aan de telefoon heel prettig. Aanrader!

Risposta di Black Luxury Fashion
Ik heb via de telefoon een jas gereserveerd die is ook heel netjes apart gezet. Geweldige service
En een hele lieve mevrouw!!!!

Risposta di Black Luxury Fashion
De bestelling was erg snel geleverd, ook werd er contact met mij opgenomen of de bestelling klopte. Dit vond ik erg goed omdat het om een prijzig artikel ging. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Risposta di Black Luxury Fashion
Hele behulpzame medewerkers, ik heb via instagram contact gehad. lief kaartje gehad bij mijn bestelling. alles kwam netjes aan. goede kwaliteit

Risposta di Black Luxury Fashion
Wat een onwijs goeie service! Na de bestelling werd ik gebeld of mijn bestelling klopte en alles goed was gegaan. Toen ik mijn pakketje opende zat er een hand geschreven kaart in, dat is toch top!

Risposta di Black Luxury Fashion
Vriendelijke service. En was blij dat ze me even belde voor de online bestelling. Was in twijfel over de maat. Maar ben goed geholpen. Top!!

Risposta di Black Luxury Fashion
Onlangs bij Black Label online een prachtige shawl besteld, daarover eerst kontakt gehad via de mail, daarmee ook snel en keurig antwoord op gehad, zeer aardig. Ik houd de site nu in de gaten, prachtige items👌🏾

Risposta di Black Luxury Fashion
Ik heb een jas besteld bij Black labels. Is netjes aangekomen. Met een mooi kaartje erbij. De jas is netjes ingepakt. Goede service en een vriendelijk personeel.

Risposta di Black Luxury Fashion
Ontzettend aardige verkoopster, snelle verzending en mooi verpakt. Echt een aanrader.

Risposta di Black Luxury Fashion
Ik werd nog even gebeld na het plaatsen van mijn order. Dat maakte het kopen online weer even persoonlijk en dat vond ik erg leuk. Helaas paste ik de broek niet en moest ik hem terugsturen, maar ook retourneren was geen probleem. Zeer vriendelijk geholpen! Dankjewel Malu je krijgt van mij een dikke 10!

Risposta di Black Luxury Fashion
Bestel je online, wordt je toch nog even gebeld en veel plezier gewenst met het kopen van een mooie Parajumper!

Risposta di Black Luxury Fashion
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.