Bk Montage Recensioni

1. Carpentiere
  2. Ditta di arredamento per negozi
  3. Elettricista
  4. Falegname

Hos Brdr. Kloster ApS tilbyder vi en bred vifte af håndværksydelser, udført med høj kvalitet, faglig stolthed og fokus på kundens behov. Vi arbejder med alt fra nyt tag, tagrender og generelle tømreropgaver til montering af snedkermøbler, køkkener og specialtilpassede løsninger. Derudover varetager vi også professionelle el-installationer – uanset om det drejer sig om opsætning af nye lamper, udskiftning af eksisterende installationer eller en komplet el-entreprise i forbindelse med nybyg, tilbygning eller renovering. Vi lægger vægt på god kommunikation, præcise aftaler og et resultat, der både er funktionelt, sikkert og æstetisk.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

​Uovertruffen service

​Uovertruffen service, dygtigt håndværk og et hjerterum ud over det sædvanlige! ⭐⭐⭐⭐⭐

​Jeg kan ganske enkelt ikke rose Brdr. Kloster Montage Service nok. Hvis du leder efter håndværkere, som ikke blot leverer sublimt og hurtigt arbejde, men som også møder dig med en helt unik varme, tryghed og menneskelig forståelse, så er det her, du skal henvende dig.

​De har stået for en stor omgang el-arbejde hos mig – alt fra nedgravning af kabler fra el-boksen, tilkobling, opsætning af helt ny el-tavle samt trækning af nye stikkontakter i hele huset. Arbejdet er udført fuldstændig perfekt og utrolig professionelt.

​Men det, der virkelig gør dem til noget ud over det sædvanlige, er den måde, jeg er blevet behandlet på. Samme dag som jeg accepterede tilbuddet på opgaven, var jeg involveret i en alvorlig bilulykke. Da jeg ringede og fortalte det til Henrik, var hans reaktion helt fantastisk. Han sagde med det samme, at det overhovedet ikke var et problem, at vi bare fandt ud af det, og at jeg udelukkende skulle fokusere på at få det bedre. Fra dét øjeblik har trygheden været 100 % i top.

​Efter ulykken har jeg haft brug for at få tingene forklaret mere end normalt – sikkert fem gange mere end andre kunder. Men Henrik har mødt mig med en ufattelig tålmodighed. Der har aldrig været det mindste suk eller irritation over at skulle gentage tingene. Tværtimod er jeg altid blevet mødt med enorm varme og behagelighed. De har gennemtænkt løsningerne for mig og forklaret ærligt, hvorfor deres faglige tilgang var bedre end det, jeg oprindeligt selv havde forestillet mig, og hvorfor det kostede, hvad det gjorde.

​Kommunikationen har været fantastisk. Hver gang jeg har sendt en SMS, har der været hurtigt svar eller et opkald inden for en dag eller to for lige at snakke tingene grundigt igennem.

​Oven i købet har Henrik påtaget sig langt mere, end man overhovedet kan forvente. Da han hørte om min situation, hjalp han ud over el-entreprisen med at skaffe en samarbejdspartner til at finde den helt rigtige varmepumpe og rådgive om opsætningen af den – og han har endda trådt til i forhold til rådgivning om fremtidige nye vinduer og døre. Han og hans hold har simpelthen taget over og fundet løsninger på alt det, der var uoverskueligt for mig.

​Til andre – og særligt til dig, der måtte stå i en sårbar, syg eller svær situation: Hos Henrik og hans hold er du i de mest tillidsfulde og trygge hænder.

Tusind tak for et vildt godt stykke arbejde og for jeres enorme støtte hele vejen igennem! ❤️❤️❤️❤️

15 agosto 2026

Anbefalelsesværdig oplevelse

Brødrene Kloster har fra start til slut ydet en utrolig god service, guidning og specielt deres venlige og imødekommende personligheder, har gjort, at hele processen har været en fornøjelse. Jeg har fået lagt trægulve med el-gulvvarme og nye døre/karme. Super tilfreds med alle løsninger og udførsel, samt at de var plads til spontanitet. Jeg vil helt klar fremover bruge BK-montage og anbefale dem. Tak for at en tillidsfuld helhedsoplevelse.

19 aprile 2026

Montering af køkken og bryggers

Jeg fik monteret køkken og bryggers, han hjalp mig med at få rettet op på andre håndværkeres arbejde, så det hele spiller. Det blev udført til tiden og til aftalt pris.
Derudover var Kristian villig til at rykke rundt i hans kalender for at det passede mig.

1 dicembre 2025

Godt og solidt håndværk uden overraskelser.

Vi ringede ang. En opgave i et lydstudio i forbindelse med etablering af nyt lokalt skoletilbud for handicappede.
Det var vigtig for os at opgaven blev fuldført uden forsinkelser, og at prisen ikke blev højere end det tilbud vi fik.
Gennem hele forløbet har vi følt os hørt og trygge ved at have valgt BK montage.
Godt håndværk som blev afsluttet til aftalt tid og til aftalt pris.

6 ottobre 2025

Jeg er meget tilfreds med et super…

Jeg er meget tilfreds med et super professionelt flot stykke arbejde der er udført i mit hjem .
Nye gulve overalt efter , at alle de gamle gulve var brækket op og fjernet .
Nedtagning af køkken og hjælp med montage af nyt køkken incl hårde hvidevarer .
Jeg vil bestemt vælge samme firma til næste opgave .

30 novembre 2025