Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service, snel geleverd en een top machine. BJC Tools is een echte aanrader. Met vriendelijke groet, Ronald

Valutata 4 stelle su 5

Eerst goed geholpen via de mail met een paar vragen toen besteld en snelle levering . Lintzaag uitgepakt en ingebruik genomen jammer genoeg zat de voorgemonteerde lintzaag niet goed erop en heeft die... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op zich prima product en levering. Het zou nog beter worden als je in het proces t/m levering geïnformeerd wordt over status en voortgang. Dat duurde nu best een aantal dagen voordat verneemt het het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestelde een artikel waar ik niet veel van wist. Door Don, een medewerker werd er veel tijd vrijgemaakt om alles goed uit te leggen per telefoon én per mail. Hij stuurde zelfs plaatjes op van... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di macchinari e attrezzature da costruzione
  2. Rivenditore di macchinari da costruzione
  3. Fornitore di fabbricati da giardino
  4. Servizio di riparazione macchinari
  5. Fornitore di metalli
  6. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

BJC TOOLS Bij BJC Tools onderscheiden we ons met onze service door meer dan alleen producten te bieden. Wij zijn jouw partner in techniek, gericht op het vereenvoudigen en efficiënter maken van jouw werkzaamheden. Onze persoonlijke service en directe contact zorgen dat we niet zomaar een leverancier zijn, maar een verlengstuk van jouw vakmanschap. Met onze betrokkenheid tillen we elk project naar een hoger niveau.

4,3

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 3 stelle su 5

Op zich prima product en levering.

Op zich prima product en levering.
Het zou nog beter worden als je in het proces t/m levering geïnformeerd wordt over status en voortgang. Dat duurde nu best een aantal dagen voordat verneemt het het verzonden is.

2 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goeie ervaring met de bestelling met een minpuntje achteraf

Lintzaag uitgepakt en ingebruik genomen jammer genoeg zat de voorgemonteerde lintzaag niet goed erop en heeft die helemaal door de zwarte buitenkap gezaagd en hier kom je pas achter als die er door komt jammer genoeg das een beetje jammer

23 dicembre 2025

Keurig netjes geleverd

Keurig netjes geleverd ben zeer tevreden
Ik heb de aggregaat nog niet uitgeprobeerd maar ik neem aan dat hij goed werkt omdat hij getest is.
Nogmaals complimenten voor de goede levering

6 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen ruimte voor menselijke maat

De levering was netjes. Ik wou het aangeschafte product echter binnen 30 dagen ongebruikt en ongeopend retour sturen. Blijkbaar moet je dit binnen 14 dagen melden (wist ik niet). Ook al staan ze blijkbaar in hun recht, het had BJC gesierd hier iets flexibeler in te zijn. Zelfs na uitleg bleef het antwoord nee. Ik vind dat persoonlijk vrij klant onvriendelijk. Jammer.

26 novembre 2025
Logo di BJC Tools

Risposta di BJC Tools

Hi Tim,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat je teleurgesteld bent over het retourproces.

We begrijpen dat het vervelend is als je later ontdekt dat een retour binnen 14 dagen moet worden aangemeld. Die termijn is de wettelijke bedenktijd voor online aankopen, en wij houden ons aan deze verplichting. Sommige webshops kiezen ervoor om deze termijn vrijwillig te verlengen, maar dat is geen standaard en ook geen wettelijke eis. Daarom konden we in dit geval geen uitzondering maken.

Juist omdat wij ons netjes aan de wettelijke regels houden, vinden we het extra jammer dat dit heeft geleid tot een 1-ster review. Je mag het persoonlijk minder klantvriendelijk vinden, dat respecteren we uiteraard, maar het voelt wel zuur om hierop afgerekend te worden terwijl we simpelweg doen wat wettelijk vereist is.

Toch waarderen we je feedback en kijken we graag of we alsnog iets voor je kunnen betekenen binnen de mogelijkheden die we wél hebben.

Met vriendelijke groet, Wouter van BJC Tools

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più