De bestelling werd zelfs vroeger geleverd dan verwacht — altijd een super fijne verrassing! Er was helaas een kleine fout geslopen tijdens de productie, maar de klantendienst heeft dit ech... Leggi di più
Levering is niet goedkoop (daarvoor geen ster af) maar de kwaliteit en snelheid van hun service. Ook toen ik niet thuis was voor levering hadden ze geduld en belde ze me zelf op om te vragen wanneer... Leggi di più
De opdruk van de stickers werd juist aangepast zoals aangegeven. Heel erg blij met het resultaat. Levering met track and trace verliep zoals het hoort.
Dit keer werd alles in 1 doos geleverd , zoals het hoort. Daarvoor werden mijn bestellingen in enkele keren geleverd. Maar nu was het perfekt
Dettagli dell'azienda
Informazioni su BIZAY
Scritti dall'azienda
Onze missie is om de beste ervaring aan onze klanten te bieden. Navigeren op onze website is eenvoudig en intuïtief, wat gemak biedt tijdens het hele aankoopproces. Bovendien hebben we zeer concurrerende prijzen, professionele ontwerpen en snelle leveringen, waardoor wij de ideale keuze zijn voor al uw grafische behoeften en promotionele geschenken.
Bij BIZAY hebben we een breed aanbod aan producten, zorgvuldig afgestemd op de verschillende marktsegmenten in België. We willen de nummer één bestemming zijn voor de aankoop van grafische materialen, met gebruik van de nieuwste digitale en offsetdruktechnologieën.
Wij zijn meer dan een online drukkerij, wij zijn uw betrouwbare partner in marketingdiensten. Naast digitale en offsetdruk bieden wij ook ontwerpdiensten aan, met gepersonaliseerde opties voor diverse bedrijfssectoren, waaronder restaurants, makelaars, advocatenkantoren, boekhouding en vele anderen.
BIZAY is altijd op zoek naar uitbreiding en biedt de beste online drukoplossingen voor de Belgische markt. Reken op ons voor hoogwaardige grafische materialen en exclusieve promotionele geschenken.
Verspil geen tijd, plaats nu uw bestelling bij BIZAY - Uw Online Drukkerij in België! Voel u veilig in het vertrouwen op een marktleider die zich richt op het uitstekend voldoen aan uw behoeften.
Uw winkel voor marketingproducten en -diensten
Scritti dall'azienda
- Onze missie is om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen en te inspireren tot succesvolle communicatie, door de manier waarop zij hun marketingstrategie ontwikkelen en implementeren te veranderen.
- We werken continu aan het uitbreiden van ons productassortiment, in samenwerking met onze klanten om hun behoeften te identificeren en hoe we kunnen helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. We zoeken voortdurend naar nieuwe partners en verbeteren de relatie met bestaande partners om meer waarde voor uw bedrijf te brengen. Tevredenheidsgarantie: We streven ernaar te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Als de producten niet voldoen aan wat we beloven, drukken we opnieuw of geven we het geld terug.
Laagste Prijs Gegarandeerd
We garanderen de laagste prijzen op de markt en tegelijkertijd een superieure kwaliteit.

Heeft u een lagere prijs gevonden?
Stuur ons de offerte van de concurrent. Als de productkenmerken overeenkomen met die van ons, crediteren wij het verschil in prijs op uw klantenrekening.
Livraison ok
Livraison ok
Peux correct
Coupe des flyers un peut juste le gabarit des ligne de decoup ou mets ca propre création en pdf est un peut juste
Sinon je suis satisfait
Top service!
De opdruk van de stickers werd juist…
Excellent quality
Excellent quality, exceptional quality and competitive prices. All in one go!
superbe qualité livraison rapide
Très content !
Tout baigne ! Très bonne impression ! Heureux de mon achat ! Bons prix et bonnes réductions !
Mooie producten
Mooie producten. Drukwerk en textiel besteld. Ik ga zeker nog bestellen! En sneller geleverd dan voorzien
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
I am extremely disappointed with my…
I am extremely disappointed with my experience.
I paid extra to ensure that my order would be delivered by April 17, but I have not received any updates or communication regarding its status. As of now, I still have no idea where my order is or when it will arrive.
This lack of transparency and failure to meet the promised delivery date is unacceptable. I expected a reliable service, especially after paying for a specific delivery time.
I would not recommend this service based on my experience.

Risposta di BIZAY
Bien reçu
Quand on annonce 8€ pour des flyers et qu’au final on les paie 30€ c est moyen de
La pub mensongère… mais bon tout le
Monde le fait donc on le sait
rapide et parfait
rapide et parfait
Juste que je n'ai pas obtenu la ristourne annoncée.
Les tasses sont magnifiques
Je suis très contente des tasses avec le logo de notre entreprise. Dommage pour le retard de livraison mais expérience positive au final.
Super cool
Très beaux produits, très facile à commander et excellent rapport qualité-prix
Top!!!!
Er was helaas een kleine fout geslopen tijdens de productie, maar de klantendienst heeft dit echt fantastisch opgelost. Mijn vraag werd al de volgende werkdag beantwoord en ze gingen meteen aan de slag met de nodige aanpassingen. Ik ontving snel een nieuw voorbeeld en na mijn goedkeuring werd alles opnieuw razendsnel en perfect in orde gebracht.
Een goede prijs kwaliteit verhouding.
Topservice en een heel vlotte communicatie — absoluut een aanrader!
Goede kwaliteit bedrukking
Goede kwaliteit bedrukking, goed op de hoogte gehouden van levering, en een mooie prijs.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.