Birks Bike Shop ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Under ferie i det nordjyske fik jeg problemer med min medbragte racer hvor kranken gav sig. Jeg ringede til Birks som foreslog jeg kiggede forbi og de lavede et hurtig check som viste sig krævede nogl... Leggi di più

Hvad tilmeldt mig et gravelløb og min bagbremse virkede ikke , jeg retter henvendelse til Birks om de havde mulighed for at kikke på cyklen samme dag, om fredag og løbet var om lørdagen. De oplyste a... Leggi di più

Jeg fik lavet service på 2 cykler, i butikken i Hjørring. Jeg var lidt i en kneben situation med en fejl 40. Fik en hurtigt tid, og god hjælp. Cyklerne spiller bare nu 🥇 Meget rimelig pris, god... Leggi di più

1. Negozio di biciclette

Vi sælger kvalitetscykler til både sport og hverdag. Alle cykler gennemgåes grundigt inden levering. Vi tilbyder prøveture, som sikrer at du får den helt rigtige cykel. Vi har flere democykler, så cyklen kan testes i de rigtige omgivelser. Beklædning og tilbehør understøtter cyklerne uanset og det er hverdags- eller sports cykler.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Telefonsamtale med ejeren (formoder…

Telefonsamtale med ejeren (formoder jeg)
Uden sammenligning den dårligste service jeg har fået.
På så lavt niveau at det er overraskende at butikken kan drives.
Slut med at komme der.

19 settembre 2023

Vi er kede af din oplevelse ved Birks Bike Shop ApS.
Ved reklamation på cykler købt i en af vores butikker, reparerer vi naturligvis alt. Reklamationer på cykler købt andet sted, skal udføres af sælger, ellers mistes garantien.

Rystet…

Vi har købt cykler og i flere år kommet i Birks bike shop i Hjørring. Min 16 årig søn køre racerløb på højt plan og det kræver tit justeringer, nye dæk mm. Nu havde han for sin første løn købt en ny cykel på nettet og da der var noget der skulle laves på bagbremsen ( en reklamation MEN betalt) tog han ud til det sted han altid har fået lavet cykler og blev han smidt ud af butikken😳 Hans racercykel er også købt andet sted og den vil de godt lave. Jeg forstår SIMPELTHEN ikke, hvordan man kan nægte at lave en serviceydelse, når det er det man lever af. Og at man smider en 16 årig dreng ud af butikken… Han var rystet og rigtig ked af det!!
Jeg er rystet og vred… Sikke en dårlig service.
Vi kommer der aldrig mere..

11 settembre 2023

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Jeg er så skuffet og vred!

Jeg er så skuffet og vred!
Birks Bike shop i Hjørring oplyser mig i telefonen at de ikke kun sælge , men også reparere cykler. Altså har et cykelværksted.
De reparere åbenbaret ikke nye cykler der IKKE er købt hos dem !! Hvad er det for noget .
Ikke noget med reklemation, blot en simpel reperation af mit ene forhjul, som var utæt. En regning jeg betaler .
Kunder med nye cykler, der er købt hos konkurrenter er åbenbaret ikke velkommen!!
Det lød til at Birks Bike shop, havde et horn i siden på Smartcykler , med at afviser kunden pga. det forstår jeg simpelthen ikke .
———-
Hvis jeg skulle miste garanti, er vel mit ansvar .., nu var det sådan, at det var en aftale med butikken, der solgte mig cykle, at jeg blot skulle få den lavet nær min bopæl. Dette oplyste jeg også Birks Bike-shop om, men da gik det da helt galt i samtale.

15 settembre 2023

God service

Sendte min cykel til reparation, hvor jeg blev mødt med et smil af en venlig og imødekommende medarbejderstab. Jeg blev guidet igennem hvad og hvordan min cykel skulle repareres, derefter var den klar til at blive hentet et par dage senere.
Vil helt sikkert komme igen.

4 settembre 2022