Stegt flæsk med persillesovs
På besøg med lokal beboerlaug til stegt flæsk
Meget fine lokaler, dejlig mad og betjening
Kan varmt anbefales
HOTEL & KRO MED ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Birkelse Hotel og Kro består af 13 helt nye og moderniserede værelser, heraf 2 store suiter, og 2 store familie-/håndværkerværelser. Den ene med med jacuzzi, sauna, hele 2 badeværelser, stort køkken og 6 sengepladser. Den anden med stor udendørs terrasse med tilhørende privat udendørs jacuzzi, stort badeværelse, køkken og hele 6 sengeplader. Vores familie- og håndværkerværelser består af en stor lejlighed med opholdsrum, sofa, stort tv og et fuldt udstyret køkken. Hvert værelse er indrettet med dobbeltseng, eget toilet og lås – som et privat værelse. Lejligheden rummer i alt to sådanne værelser med eget toilet og har derfor plads til i alt fire overnattende gæster. Vores overnattende gæster har altid muligheden for at bestille morgenmad under opholdet. I vores restaurant kan du få både klassiske danske og thailandske retter. Vi har en skiftende menu, og kører forskellige tilbud i weekenderne. Hold øje med vores Facebook-side, for at holde øje med ugens menu. Vi tilbyder både Take-Away, catering og større selskabsmenuer i og ud af huset. Vi har et stort selskabslokale med plads til 60–65 personer. Derudover råder vi over en restaurant med kapacitet til 30 gæster. Selskabslokale, krostue og restaurant kan tilsammen rumme op til 100 personer, hvis man vælger at leje hele kroen til et arrangement.
Bindeleddet 2, 9440, Aabybro, Danimarca
På besøg med lokal beboerlaug til stegt flæsk
Meget fine lokaler, dejlig mad og betjening
Kan varmt anbefales
Birkelse hotel og kro dannede rammerne om en skøn familiefest i dejlige lokaler, alt er lyst og smukt sat i stand. Vi fik den skønneste mad, lækre råvarer i meget høj kvalitet. Der var en virkelig god service fra alt personalet under hele festen. Det har været en super oplevelse fra bestilling til afholdelse af festen. Vi giver de varmeste anbefalinger til steder.
Go pris , pæne værelser og venlig betjening - fin morgenmad.
Det matcher fint andre dyrere steder.