Elendig kommunikasjon. Svarer ikke på mail eller etter bruk av kontaktskjema. Kjøpte elsykkel, noen små detaljer som krevde utbedring samt transportskade på batteri. Fremstår som en villet str... Leggi di più

happy service = happy employees used these guys for a bicycle service at work for the third year in a row, nothing to complain about and will use them again! the mechanics are almost TOO nice, alwa... Leggi di più

Vi har kjøpt 2 stk EcoRide Loader 812 høsten ´25 og så langt veldig førnøyd med både syklene og servicen. Var et par småting som dukket opp etter vi hadde hatt de et par mnd. men avd. Torshov har fiks... Leggi di più

1. Negozio di accessori per biciclette

Birk Sport er fagekspert på sykkel og vi ønsker å gi markedets beste totaltilbud på sykler og relaterte produkter. Vi har et bredt utvalg av sykler: elsykkel, terreng, landevei, hybrid, grusracere, cargo, barnesykler og sykkelutstyr. Våre ansatte er syklister og hjelper våre kunder å finne beste sykkelløsning uavhengig om du handler hos oss privat eller som bedrift. Vi er en faghandler innen sykkel og har høy kunnskap når det kommer til rådgivning av sykler. Du møter våre sykkeleksperter på våre sykkelverksted og i våre butikker på Rud ved Sandvika og på Sagene i Oslo. Har du ikke mulighet til å komme til oss tilbyr vi personlig videorådgivning, chatfunksjon på birk.no og mobilt sykkelverksted. Av sykkelmerker fører vi blant annet BMC, Giant, Birk, Merida, Superior, Rock Machine og Pivot. Vi har sykler som møter behovene til hverdagssyklisten, sykkelpendleren, terrengsyklisten og landeveissyklisten. Vårt store utvalg dekker de aller fleste behov. De siste årene har elsykkelen inntatt markedet hvor stadig flere bruker den som fremkomstmiddel til jobb. I mars 2022 ble Birk Sport sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette er vi veldig stolte av og endelig er vi i gang! Birk Sport ønsker å gjøre en forskjell når det kommer til bærekraft og miljø og vi ser frem til å jobbe med dette i tiden som kommer.

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Elendig kommunikasjon.

Elendig kommunikasjon.
Svarer ikke på mail eller etter bruk av kontaktskjema.

Fremstår som en villet strategi å ikke svare i håp om at forbruker gir opp.

Anbefaler ikke, kommer aldri til å handle der igjen.

2 febbraio 2026

Misvisende lagerstatus, verdiløs kundeservice og fullstendig useriøs håndtering.

Jeg skriver denne anmeldelsen kun for å advare andre.

Denne nettbutikken oppgir varer som på lager med kort leveringstid, men det betyr åpenbart ingenting. Jeg bestilte to sykler som begge stod som tilgjengelige for rask levering. Likevel kom den ene langt senere enn oppgitt, og den andre brukte nærmere to måneder. Det er ikke forsinkelse. Det er fullstendig mangel på kontroll.

Enda verre er kundeservicen. Telefon blir ikke besvart, og e-postsvarene er bare tomme standardsvar uten innhold, ansvar eller løsning. Jeg forsøkte å kansellere bestillingen flere ganger, både på telefon og e-post, og ble i praksis ignorert.

Saken ble til slutt meldt inn til MasterCard. At det må eskaleres dit før noe ser ut til å skje, sier sitt om hvordan denne butikken håndterer kundene sine.

Min klare oppfatning er at lagerstatusen i nettbutikken er misvisende, leveringstidene er lite verdt, og kundeservice eksisterer bare som en formalitet. Du kan risikere å bli sittende fast i en bestilling du ikke får stoppet, uten å få ordentlige svar og uten å vite når varene faktisk kommer.

Handle et annet sted. Det finnes nettbutikker som faktisk sender varene når de sier de skal, svarer kundene sine og behandler kanselleringer som noe annet enn støy. Denne gjør ingen av delene.

16 aprile 2026

happy service = happy employees

happy service = happy employees

used these guys for a bicycle service at work for the third year in a row, nothing to complain about and will use them again! the mechanics are almost TOO nice, always taking in extra people in need, even if they dont have the time...

10 aprile 2026

Jeg har kjøpt sykkel via Birk.no

Jeg har kjøpt sykkel via Birk.no. Dagen etter at jeg la inn bestillingen fikk jeg tilsendt faktura. Jeg har valgt «få varen først, betal etter 30 dager». Jeg har likevel ikke mottat sendingsbekreftelse fra Birk eller sendingsnummer/info fra Bring.
Har prøvd å kontakte Birk via kontaktskjema på nett og også per e-post. Har ikke fått svar på mine henvendelser. Har også prøvd å ringe, men ingen svar og heller ikke blitt ringt tilbake (ba om det ved bruk av tastevalg).
Leser nå at flere andre har opplevd å få varen etter langt lengre tid enn lovet og at disse har blitt fakturaert i lang tid før varen ble sendt. Nå uroer jeg meg for at jeg ikke vil få sykkelen på lang tid og vurderer om jeg bør avbestille.
Frustrerende å ikke få svar eller komme i kontakt med Birk.

13 aprile 2026

Lang leveringtid

Dårlig kommunikasjon og håpløst lang leveringstid. Leveranse fra Sverige tok 20 arbeidsdager. De har heller ikke kundeportal på nettsidene sine, så det er vanskelig å følge opp ordre. Styr unna. Har hatt min siste leveranse herfra. Det blir norske lokale forhandlere fra nå av.

13 aprile 2026

Utmerket

Utmerket! Tusen takk for jobben! Det er en utrolig glede å ha en sykkel som ikke lenger knirker og som sykler jevnt 😍.

Helt super!

Helt super service! Byttet dekk på pop up verksted og fikk råd om nødvendige reparasjoner som nærmer seg.

Topp service på sykkel

Topp service på sykkel! Fikk sykkelen i stand igjen og veldig hyggelig service hos Birk. Er nybegynner og fikk god hjelp til selvhjelp til fremtidig vedlikehold.

11 aprile 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito