Jeg kan kun rose Pouria og hans team. De er meget dygtige og servicemindede. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og hele teamet var venlige og gav sig god til at tale tingene igennem med mig. Je... Leggi di più

Havde store problemer med at nærmest alt el i vores Bmw 330D døde lige pludseligt. Søgte efter løsninger online og fik lynhurtigt hjælp fra Pouria fra Bimmerupgrade. Hurtigt aftale kom i stand o... Leggi di più

Hej Pouria, vi takker for det gode samarbejde med dig / BimmerUpgrade, og den store hjælp du yder når vi skal have kodet og programmeret noget der normalt ikke kan kodes fra BMW´s side af fx.... Leggi di più

Super god service manden kan sit kram, det er det eneste sted jeg vil give min bmw til, har haft 3 forskellige bmw'er gennem tiden, & alle er lavet her fra kosmetiske til indmad & el i bilen. Der er f... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni

HOS BIMMERUPGRADE HAR VI PRØVET DE FLESTE BMW UDFORDRINGER. ALT HVAD VI LAVER BYGGER PÅ ÅRS ERFARING, LØBENDE EFTERUDDANNELSE OG IKKE MINDST DAGLIG VIDENSDELING.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Mere end fornuftige priser samt en ekspertise og forståelse du ikke finder andre steder.

Jeg går meget op i min og min hustrus biler spiller maks på alle parametre, fra motor til vinterdæk, indvendigt samt udvendigt. Så derfor har jeg efterhånden prøvet en del værksteder som alle skulle være “eksperter” på lige BMW som vi begge køre til dagligt. Jeg har dog aldrig været 100 procent tilfreds nogle af de steder jeg er kommet tidligere, indtil vi fik anbefalet Bimmerupgrade af en mekaniker hos Jan Nygaard i Glostrup.

Jeg er nu igennem flere år kommet hos Bimmerupgrade og har hele vejen igennem altid fået en yderst pålidelig og god service og en rigtig god behandling som kunde, der har ikke været en finger at sætte på noget af deres arbejde og alt er bedre end forventet hver evigt eneste gang. Her snakker vi et team af dygtige kompetente folk som ved hvad de laver og mere til. Jeg er selv blevet en hel del klogere på netop BMW ved at komme her.

Jeg vil klart anbefale enhver BMW ejer et ligge vejen forbi Bimmerupgrade hvis du bare kræser en lille bitte smule for din bil.

Mine bedste anbefalinger til Bimmerupgrade ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌🏻

Kan varm anbefalede bimmer Upgrade

Kan varm anbefalede bimmer Upgrade

Vores kundes BMW X5, havde en periodisk fejl som vi ikke viste hvad var.
Efter et par forskellige værksted besøge som ikke kunne finde fejlen endte vi hos Bimmerupgrade og fejlen blev fundet med det sammen og fikset. Det skal siges det var en fredag eftermiddag.

Så vi kunne gå på weekenden med en fejlfri Bimmer takkevære Bimmerupgrade

18 gennaio 2022

Utrolig servicemindet og nede på jorden

Utrolig servicemindet og nede på jorden.
Mange kender sikkert den føles af at være et lige gyldigt menneske hos Bayern AutoGroup hvor de først har interesse for dig hvis du ligner en der har en million.
Hos Pouria ved BimmerUpgrade føler du dig velkommen og får hjertevarm og professionel behandling også selv om du har en 10-20år gammel BMW.
Hos BimmerUpgrade får du en ærlighed og forklaring på hvad du spørg om.
Der gives gerne ud af hans store viden, hvor andre værksteder holder alt viden for sig selv.
Hos BimmerUpgrade får du profesionelle råd med på vejen.

- Bedst i DK til BMW
- Meget venlig og serviceminded ejer
- Super troværdig, dedikerede og dygtig BMW-ekspert
- Bedste oplevelse af knowhow
- Løser alle opgaver med fejlfinding, opdatering og kodning
- Klare opgaver hvor andre værksteder må opgive.

BimmerUpgrade får de bedste anbefalinger

18 gennaio 2022

Good service and good business is about…

Good service and good business is about professional experience and special attention to the customer. At BummerUpgrade they are experts in both, always helped me with any questions and problems I had. Best in the branch - enough said. Thank you !!!!!!

9 settembre 2021

Det er en betryggende oplevelse

Det er en betryggende oplevelse, at få sin BMW lavet på dette professionelle og meget reelle BMW-værksted. Både bil og kunde er i centrum. De får topkarakter herfra, og jeg kommer gerne igen

18 luglio 2021

Ekstrem god service

Kom ind med to biler, en F11 som skulle have service og opdateringer og en ældre E60, som skulle have retrofittet cruise control. Servicen var super og til en rigtig god pris.
Rigtig godt værksted, som stærkt kan anbefales!

7 giugno 2021

Stor ekspertise - super godt samarbejde

Hej Pouria,

vi takker for det gode samarbejde med dig / BimmerUpgrade, og den store hjælp du yder når vi skal have kodet og programmeret noget der normalt ikke kan kodes fra BMW´s side af fx. div. elektronisk ekstraudstyr samt brugte elektroniske moduler mv.

Vi kan varmt anbefale Pouria / Bimmerupgrade.

Mvh. Martin Thorup Andresen / Schmiedmann Odense A/S

20 maggio 2021

Professionelt service hele vejen igennem!

Min bil kørte ujævnt i omdrejninger, havde mistet trækkraften og det har været et problem over længere tid.. Jeg har både været hos aut. bmw værksted og utallige andre steder som dsv. Ikke har kunnet finde fejlen (en masse små dele blev købt da de bare gættede sig frem for det meste).

Jeg skrev en besked til bimmerupgrade over facebook og jeg blev fortalt jeg bare skulle kigge forbi når jeg kan. Bilen blev kigget igennem og i løbet af et par timer havde de fået bilen til at køre perfekt igen - til ingen pris! Min første gang herude og slet ikke sidste gang. Tak!

6 aprile 2021

Enestående service.

Efter værksteds-montering af en brugt gearkasse på min F10 opstod problemer som hverken BMW-værkstedet eller 2 andre lokale værksteder kunne løse. Jeg fik anbefalet Bimmerupgrade. Oplevelsen var fantastisk. De kom kørende fra Sjælland til Kolding, hvor bilen var strandet og løste problemerne fuldstændig! Sympatiske mennesker med en enestående service.

14 dicembre 2020

Tip top

Jeg har efterhånden fået lavet meget hos BimmerUpgrade, og det har kun været gode oplevelser hver gang. Udover top service og kvalitet, så tilbyder de også en lang række BMW-upgraderinger, som ikke er til at finde hos nogen andre mekanikere i DK. Prismæssigt, så er de klart bedre stillet, når man eksempelvis sammenligner dem med Jan Nygaard (BMW).

Klart det bedste af det bedste.

23 settembre 2020