Valutata 5 stelle su 5

Het BiMi boek, Lisa en de magische eenhoorn, cadeau gegeven aan mijn nichtje, 3 jaar geworden... Toen ze het papiertje van het boek afhaalde en ze haar eigen gezicht zag begon ze smakelijk te lachen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben onze neef ontzettend blij kunnen maken met het prachtige boek over de eenhoorn. Bastiaan, de man achter BiMi Books, was onwijs behulpzaam. We hadden wat aanvullende wensen en hij dacht volop... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles is via mail gebeurd en dit verliep zoals het hoord., Zoals iedereen het graag wil hebben. Mailcorrespondentie, opvolging bestelling, afwerking product, levering... alles verliep correct. BiMi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Inmiddels meerdere neefjes, nichtjes en kinderen van vrienden mogen verblijden met een BiMi Book. De verhalen spreken tot de verbeelding en kinderen zijn trots op zichzelf door de boodschap die... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Libreria per bambini
  2. Negozio di giocattoli per l'infanzia
  3. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Bij BiMi Books maken we unieke gepersonaliseerde kinderboeken voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Dat doen we door de naam en een foto van het gezicht van een kind op elke bladzijde van het avontuur te gebruiken voor de hoofdpersoon van het boek. Zo voelen kinderen zicht echt de held van het verhaal. En kunnen ze zijn wie of wat ze maar willen zijn. Fantaseert jouw kleine meid of man over eenhoorns? over draken? Of droomt jouw hij/zij van een avontuur diep in de zee of als voetbal-ster? Alles is mogelijk in een gepersonaliseerd kinderboek! Als kinderen zichzelf zo in hun eigen boek zien, levert dat een hoop plezier en verwondering op. Maar het zorgt ook voor een enorme boost in hun zelfvertrouwen en het stimuleert het verbeeldingsvermogen en creativiteit. En of je nou je kind voorleest of een boek samen leest, het is een moment van samen zijn. En aan dat speciale moment hopen we met onze BiMi Books bij te kunnen dragen. Een moment van plezier, samenzijn en échte aandacht voor elkaar. Dat maakt een BiMi Book tot een bijzonder en persoonlijk cadeau voor ieder kind. Bijzonder en leuk om te krijgen, maar zeker ook om te geven.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Heel mooie boeken!

Al de 2de keer dat we een gepersonaliseerd boek bestellen. Weer een schot in de roos! Hopelijk komen er nog meer boeken voor verschillende leeftijden en leesniveaus.

1 settembre 2022

Risposta di BiMi Books

Heel erg bedankt voor de mooie review Jessi. Ontzettend fijn dat dit boek ook weer een succes was. Nieuwe boeken zijn zeker in de maak, dus houd onze socials en website in de gaten. Vrolijke groet, Bastiaan

Super leuk boek

Super leuk boek, onze zoon van 4 jaar vindt het helemaal geweldig om een drakentemmer te zijn.

4 settembre 2022

Risposta di BiMi Books

Zo leuk dat hij en jullie zo enthousiast zijn, dankjewel!

Super leuke boekjes!

Super leuke boekjes! Enige verbeterpunt is de software. Het vrijstaand maken en plaatsen werkt niet optimaal. Gelukkig wel heel leuk geworden!

31 agosto 2022

Risposta di BiMi Books

Heel erg bedankt voor je review en de feedback over de software. Daar gaan we zeker nog een verbeterslag op maken!

Super leuk!

Heel leuk boek met leuk verhaal en mooie tekeningen. De ontvanger is er ook erg blij mee :)
Daarnaast ook snelle service en levering, top!

31 agosto 2022

Risposta di BiMi Books

Fijn dat jullie enthousiast zijn en heel erg bedankt voor de mooie review. Vrolijke groet, Bastiaan

SUPERRRRR......enorm mooi

SUPERRRRR......enorm mooi, leuk en 'weer eens wat anders met foto' boekje. Mooie kleuren, leuk verhaal, super kwaliteit en origineel. Echt in één woord geweldig. Met daarbij ook nog eens super service, snelle reactie. Ik ga het boekje opsturen naar Nieuw Zeeland naar mijn kleinzoon van bijna 3 jaar. Ik denk dat hij het fantastisch gaat vinden.
Dank je wel. ;)

15 luglio 2022

Risposta di BiMi Books

WOW! Wat fijn dat je zo enthousiast bent. Ik hoop dat het boekje goed is ontvangen in Nieuw Zeeland. Vrolijke groet, Bastiaan

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn erg blij met het boek

Wij zijn erg blij met het boek. Mijn zoon zij "mama laat ook een boek over je zelf maken is heel leuk". Kwaliteit is heel goed. Goede service en levering.

5 luglio 2022

Risposta di BiMi Books

Ontzettend bedankt voor de mooie review. En misschien dan toch ook een BiMi Book 'Funda en de Magische Eenhoorn' 😃

Valutata 5 stelle su 5

zeer goede ervaring met dit product en…

zeer goede ervaring met dit product en bedrijf. Bastiaan was zeer behulpzaam en responsief bij het bestellen en de kwaliteit van het boekje zelf is uitstekend.

21 giugno 2022

Risposta di BiMi Books

Fijn dat jullie enthousiast zijn over het boekje en ontzettend bedankt voor de mooie review!

Top top top!

Top top top!
Verhaal , illustraties en service!
Een plezier voor jong en oud!

13 giugno 2022

Risposta di BiMi Books

Zo fijn om te lezen dat jullie blij zijn met het boekje! Wat een geweldige mooie review, dankjewel 🙏

Prachtig boekje

Prachtig boekje! Naam en foto van ons kleinkind was er super in verwerkt! En op de koop toe, een degelijk verhaal. Niet eentje met drie bladzijden en afgelopen... Wij zijn grote fan en gaan ons kleinkindje zeker nog andere avonturen laten beleven! Good job👍

13 giugno 2022

Risposta di BiMi Books

Fijn dat jullie zo enthousiast zijn. Daar doe ik het voor! Heel erg bedankt voor de mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een gaaf kinderboek idee!

Heb een prachtig gepersonaliseerd boek mogen ontvangen voor Tygo. Het boek is met zorg samengesteld en ziet er aantrekkelijk uit! Mijn neefje was er superblij mee en hij vond het te gek om zichzelf met een foto in een boek terug te zien! Ik raad BIMIBOOKS zeker aan! 😉❤️👍

13 maggio 2022

Risposta di BiMi Books

Zo leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn. En wat een geweldig mooie review Mirelle! Heel erg bedankt!

Super leuk en mooi boek

Super leuk en mooi boek.
Wordt netjes gebeld over de ingeleverde foto.
Heel netjes verpakt en verstuurd.
Zeker een aanrader.

11 maggio 2022

Risposta di BiMi Books

Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn over het boek! Heel erg bedankt voor de mooie review 🙏Vrolijke groet, Bastiaan

Een echte aanrader!

Wij hebben een boek besteld voor onze kleinzoon en zijn er net als hij heel blij mee. Het voldoet aan al onze verwachtingen en het contact met Bastiaan verliep ook erg prettig. Het is een heel leuk en origineel cadeau om te geven. Een echte aanrader!

29 marzo 2022

Risposta di BiMi Books

Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn! Heel erg bedankt voor jullie mooie review. Vrolijke groet, Bastiaan

Leuk verhaal

Leuk verhaal, fijn afgewerkt boekje.

10 marzo 2022

Risposta di BiMi Books

Dank voor de mooie review. Wat fijn dat je tevreden bent met het boekje! Vrolijke groet, Bastiaan

Een heel origineel idee

Een heel origineel idee, ik kocht het boek voor mijn kleindochter en ze was heel enthousiast, evenals haar mama en papa, het is ook leuk dat je er een woordje bij kan schrijven!
De levering was ook heel vlug!
Kortom een superleuk idee, geschenk,een leuk hebbeding!
Blijf zo verder doen en er gaan nog veel enthousiaste lezers/makers bijkomen! Top 🔝!

9 marzo 2022

Risposta di BiMi Books

🙏Dankjewel voor de prachtige review. Heel erg fijn te lezen dat het boekje een succes was! Vrolijke groet, Bastiaan

Geweldig!

Super leuk concept om op deze manier een gepersonaliseerd cadeautje te geven! Mijn dochtertje kijkt heel graag in boekjes, elke avond lezen we een verhaaltje voor. Met dit boek gaat ze dat nog veel liever doen!:-)

9 marzo 2022

Risposta di BiMi Books

Wat fijn dat je zo enthousiast bent! En wat leuk dat het boekje helpt om het voorlezen nog leuker te maken! Heel erg bedankt voor de mooie review. vrolijke groet, Bastiaan

Valutata 5 stelle su 5

Ben er erg tevreden over leuk om boekje…

Ben er erg tevreden over leuk om boekje persoonlijk te maken en de levering was snel.
Was voor mijn kleindochter deze vond het erg leuk mama moest er vaak uit voorlezen.

15 gennaio 2022

Risposta di BiMi Books

Beste Roes, heel erg bedankt voor uw review. Ontzettend leuk te lezen dat het boekje een succes is! Vrolijke groet, Bastiaan

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più