Bilsyn Helsingør Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Har fået synet min bil i dag, utrolig positiv oplevelse, første gang jeg er her, men ikke sidste. Prisen skal også lige nævnes, måske Helsingørs billigste. Vil nævne det for familie og venner.

super oplevelse og absolut god pris. Ali yder ud over et godt humør og smil, en fin kundeservice ,gode råd og vejledninger - og tilbyder også en friskbrygget kaffe. Min bedste anbefaling.

Hurtig betjening, og glade medarbejder. Kørte der fra med en godkendt bil. 👍

Helt igennem super oplevelse og absolut fin pris. Fantastisk service og råd/vejledning - alt serveret med et smil og godt humør for ikke at tale om en dejlig friskbrygget kop kaffe. De bedste anbefa... Leggi di più

1. Ispezione dei veicoli
  2. Rivenditore di auto

Din lokale bilsyn, med og uden tidbestilling. periodesyn, omsyn, trailersyn, billig bil syn.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi fik en fantastisk modtagelse

Vi fik en fantastisk modtagelse. og eftersynet var meget grundigt. en virkeligt kvalitetsoplevelse.

venlig hilsen
Susanne Rysgaard

9 febbraio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Susanne, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør. Vi gøre alt hvad vi kan så kunderne får en god oplevelse. Håber vi ser jer igen til næste syn.

Super service

Ualmindelig venlig -og hurtig betjening. Varmeste anbefalinger.

10 febbraio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Berit, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør, tak for dine søde ord, vi prøver at gøre vores bedste, så kunderne får en god oplevelse.

Helt igennem fin oplevelse

Helt igennem fin oplevelse, venlig og hurtige service til en meget fair pris.
Min nye synshal i Helsingør.

6 febbraio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej David, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør. Det glæder os at du vil komme igen, vi vil altid være klar til at tage imod dig, med et smil og god service.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Meget serviceminded og venlig betjening.

Kan klart anbefale alle at få fortaget syn af bilen her 💪🏼

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 febbraio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Martin, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør, vi er glade for at du fik en god oplevelse, vi prøver at gøre hvad vi kan for at servicere vores kunder. Håber vi ser dig igen til næste syn.

Fin og hurtig service

Lige til og hurtig service, dejligt sted og god stemning.

5 febbraio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Alexander, tak fordi du valgte at bruge Bilsyn Helsingør, vi altid klar til at modtage vores kunder med et smil.

Super god service:) 5-stjerner herfra👍…

Super god service:) 5-stjerner herfra👍
Venlig og imødekommen synsmand, og ikke mindst dejlig kaffe!

18 gennaio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Mihail, tak fordi du besøgte os, vi gøre vores bedste for at kunderne får en god oplevelse.

Har lige været til syn med min Audi

Har lige været til syn med min Audi. Lyn hurtig service og en rigtig god oplevelse og flink synsmand. Kan bestemt anbefale dette sted til andre..

18 gennaio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Christian, tak fordi du besøgte os, vi gøre vores bedste for at kunderne får en god oplevelse.

Kan varmt anbefales.

Meget venlig synsmand.

Velindrettet synshal og Kaffe mens man venter.

Ikke sidste gang jeg kommer der 👍👍👍.

12 gennaio 2023

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Nadia, tak fordi du besøgte os, vi gøre vores bedste for at kunderne får en god oplevelse.

Kan varmt anbefale denne synshal

Kan varmt anbefale denne synshal.
Blev mødt af en virkelig sød og smilende medarbejder.
Der var gratis kaffe mens jeg ventede på at han fik checket min bil.
Det er ikke sidste gang jeg kommer her med mine biler

20 dicembre 2022

Risposta di Bilsyn Helsingør

Hej Nicolaj, tak fordi du valgte os til at syne din bil. Vi gøre vores bedste, så kunderne får en god oplevelse, du altid velkommen med dine biler.

Bilsyn til 299 kr. uden tidsbestilling og gratis kaffe!

Jeg var forbi uden tidsbestilling og fik synet min bil uden meget ventetid og fik tilbudt gratis kaffe af en rigtig flink medarbejder.
Jeg kan helt sikkert anbefale dette sted, da de er billigere end mange andre steder, som foretager samme opgave, og samtidig med service i top!

8 dicembre 2022

Risposta di Bilsyn Helsingør

Vi vil altid være klare med god service til kunder.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, og glade medarbejder. Kørte der fra med en godkendt bil. 👍

8 dicembre 2022

Risposta di Bilsyn Helsingør

Tak får i valgte vores synhal.