Banner for Autorola Danmark

Autorola Danmark Recensioni 1.135

TrustScore 5 su 5

4,9

Super oplevelse, med imødekommende personale, rent og rydeligt. Klar, tydelig og venlig tone hele vejen igennem. Derudover en super rådgivning af Jonas, som gav os gode tips til vores næste bil. Helt... Leggi di più

Virkeligt et nemt og hurtigt sted at aflevere leasingbil.fair gennemgang og super venligt personale hele vejen igennem. Her har jeg ingen problemer med at køre ned og aflevere min næste bil.man får... Leggi di più

Meget sød og kompetent mand der forklarede, og gjorde mig helt tryg o afleveringen af min leasingbil. Kæmpe anbefaling

Jeg var til gennemgang af min leasing bil fra leasingcardk mekanikeren var super sød og forklarede hvad de kiggede efter. Stor anbefaling herfra

1. Ufficio di esame dei veicoli
  2. Asta di auto
  3. Mercato delle auto
  4. Area di sosta per camion

Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Tre af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 800 mennesker globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

De var flinke og hurtige til at…

De var flinke og hurtige til at “behandle” afleveringen af min bil. Det viste sig at jeg havde glemt noget i min bil, så da jeg kom tilbage nogle dage efter var de også flinke til at finde ud af hvor min bil stod.

Kære Mikkel

Det er godt at læse, at du har haft en god oplevelse med vores behandling af dig og din bil. Mange tak for stjernerne.

Du har forhåbentlig fået alt med dig, men ellers må du endelig kontakte os igen, så vi kan løse det.

Autorola Danmark

Kun flere pakkerings muligheder ellers…

Kun flere pakkerings muligheder ellers en god oplevelse

Kære Henrik

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse og tak for de fire stjerner. Vi er naturligvis kede af at læse, at der har manglet parkeringsmuligheder, og vil meget gerne se ind i den udfordring.

Hvis du har mulighed for at skrive til os på autorola@autorola.dk og forklare, hvor du har afleveret henne, og skrive dit registreringsnummer i emnefeltet, vil vi følge op på det.

Vi håber at se dig igen en anden gang, hvor vi forhåbentlig kan gøre os fortjente til den sidste stjerne.

Hurtigt og nemt

Hurtig og god service. En meget god oplevelse

25 marzo 2026

Kære Jesper

Tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner, dem er vi glade for. Men endnu gladere for at læse, at du har haft en meget god oplevelse.

Super nemt

Super nemt, hurtig betjening- helt enkelt 🤩

Kære Torben

Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil, og at alt er forløbet hurtigt og enkelt.

Vi takker for stjernerne 🙏🏻

Hurtig og nemt

Kære Jan

Tusind tak for stjernerne! Hurtigt og nemt er vi ikke kede af at læse, og vi håber at kunne leve op til det igen en anden gang.

Meget profesionelt

Meget fin behandling

Kære Lars

Det er vi glade for at læse, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Med ønsket om en god dag.

Alt var super godt.

Kære Safa

Det er dejligt at læse, at alt var super godt.

Tak for anmeldelsen og de flotte stjerner.

Autorola Danmark

Det var enormt hurtigt at aflevere…

Det var enormt hurtigt at aflevere bilen, og fik meget venlig betjening.

Kære Henrik

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt, når alting flasker sig og du har fået en god oplevelse.

Nemt og hurtigt

De var super søde og hjælpsomme og så var det nemt og hurtigt

Kære Joan

Tusind tak for stjernerne og den fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil og håber at se dig igen anden gang.

Autorola Danmark

Søs og hjællpsom medarbejder…

Der er hurtig g venlig kontakt med en sød og imødekommende medarbejder. Er venlig og hjælpsom da jeg har lavet et par fejl men og hjælper mig hurtigt igennem.

Kære kunde 5

Vi er glade for at læse, at du har haft en god oplevelse og fået den hjælp, som du har søgt, så din aflevering blev god.

Tak for stjernerne og den fine anmeldelse.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt. Let at finde

Kære Henning

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte stjerner.

Autorola Danmark

Supervenlig og hurtig betjening hos…

Supervenlig og hurtig betjening hos Autorola i Køge.
Medarbejderen der gennemgik biler var meget positiv og forklarede alt på en superfin måde. De har en rigtig god indstilling til kundeservice - tak for det!

Kære H Hansen

Mange tak for anmeldelsen og de medfølgende stjerner.

Det glæder os at læse, at du har haft en god oplevelse med aflevering af din bil i Køge, og at vi sender roserne videre til dem alle.

Alt var super godt

Kære Sjógæti

Vi er superglade for stjernerne, og takker for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Fair og god oplevelse

Hurtig, fair og god oplevelse

Kære Erik

Mange tak for stjernerne og den fine anmeldelse.

Vi er glade for at læse, at du har haft en hurtig, fair og god oplevelse med aflevering af din leasingbil, og vi håber at se dig igen, når den næste skal afleveres.

Hurtig og effektiv ekspdition

Kære Jan

Tak for anmeldelsen og de flotte stjerner. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil.

Generelt super godt

Generelt super godt

Kære Anne

Tak for stjernerne og tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi glæder os over at du har oplevet det som super godt, og vil gøre vores bedste for at leve op til det igen en anden gang.

Autorola Danmark

Tider overholdt. Ingen ventetid.

Tydelig info om adgang til P-plads og kontor. Høflig modtagelse. Henvisning til opholdsrum med kaffe. Lynhurtig inspektion med efterfølgende gennemgang af rapport. Virkelig effektivt. Og aftalt tid overholdt.

Kære Per

Tusind tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner.
Vi er glade for at læse, at du har haft en rigtig fin oplevelse med aflevering af din leasingbil. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Autorola Danmark

Fin og god informativ instruktion på…

Fin og god informativ instruktion på afleverings proces. Nemt at komme til. Hurtig ekspedition. Alt i alt god oplevelse.

Kære Carsten

Tak for anmeldelsen og stjernerne. Vi er glade for at læse at det alt i alt har været en god oplevelse.

Vi håber at se dig igen en anden gang, så vi kan gøre vores bedste for at løsne den sidste stjerne også.

Super nemt!

Super nem og god betjening :-)

Kære Rasmus

Det glæder os at du har har haft en super nem oplevelse med aflevering af din leasingbil, og vi takker mange gange for de fem stjerner.

Høfligt personale

Høfligt personale, hurtig gennemgang og god service

Kære Halim

Tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner.

Vi er glade for at læse, at du har oplevet høfligt personale, hurtig gennemgang og god service - og vi håber at se dig igen en anden gang.