Har nu brugt Bilplus i 3 år, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har både min helårs bil og mit sommer legetøj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... Leggi di più
Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle... Leggi di più
Så bliver det vist ikke lettere at sælge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge før afhentning 5. Bil afhentes på hjemm... Leggi di più
Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. Så jeg kan ikke bedømme om prisen er på niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed... Leggi di più
Vil du sælge din bil? Vi giver et uforpligtende bud på din brugte bil. Vi køber både person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkøber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverførsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i Skødstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud på din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!
Bakketoften 2, 8541, Skødstrup, Danimarca
Useriøst!!!!
Jeg fik et tilbud på 5.000 kr for en bil jeg solgte for 25.000 kr. Det mener jeg er ret useriøst. Efterfølgende har jeg været nødt til at dokumentere tilbuddet fra Bilplus.dk,, noget jeg selvfølgelig har gjort og derfor er min anmeldelse også verificeret af Trustpilot. Selv om Bilplus.dk har kæmpet imod.

Rigtig god oplevelse.
Hurtig svar fra bilplus. Havde ordnet alt inden for 24 timer overholdte alle aftaler.
Rigtig god oplevelse

Risposta di bilplus.dk
Fantastisk oplevelse, giver bilhandlere et helt nyt ry

Risposta di bilplus.dk
Hurtig og effektiv handel samt afhentning af bil.

Risposta di bilplus.dk
Fin service. Hurtig svar på kontakt via mail.
Præcis . Alt kørte efter info.
Kan kun anbefale brug af dette firma.

Risposta di bilplus.dk
Jeg solgte min bil til bilplus👍Kanon service synes jeg fik en rigtig god pris, har senere fået en pris på en anden bil jeg skulle af med der kunne de ik helt være med på prisen, men stadig et godt tilbud,de overførerte pengene som straks overførsel, Og jeg havde pengene med det samme, Henrik er flik og imødekommende når man komme der op

Risposta di bilplus.dk
Tak for hurtig og professionel behandling ved prisforespørgsel og tak for hurtig, god og rimelig handel for begge parter... Prisniveau ligger bedre end den lokale forhandler...

Meget fin og nem handel
Ingen problemer, og penge udbetalt før bil blev hentede.
Kan klart anbefales.

Risposta di bilplus.dk
Handlen gik fint og Bilplus holdt alle aftaler, samt informerede godt om handlen :-)

Risposta di bilplus.dk
Hurtig svar med bud på bil. Hurtigt og problemfrit forløb. Fair pris på bil. Aftaler er overholdt til punkt og prikke.
Super tilfreds kunde.

Risposta di bilplus.dk
De gav et seriøst bud på min bil, afhentet til tiden. Total styr på betaling.
Professionel folk.

Risposta di bilplus.dk
Det var en god og bekvemt oplevelse at handle bil med Jer.
God vind i fremtidige handler.

Risposta di bilplus.dk
God og hurtigt feed-back, godt og gnidningsfrit forløb. Bilen blev afhentet hjemme i garagen, og alt forløb som lovet.

Risposta di bilplus.dk
Afleverede bilen og fik med det samme pengene overført til min konto.

Risposta di bilplus.dk
Solgte min Subaru til 'bilplus' til aftalt tid, sted og beløb.
Superprofessionelt og til fuld tilfredshed