2,5

1 stella

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Bilparken i Karlstad

Köpte en skoda för ca ett år sedan. Fick veta, per telefon, att kamremmen var bytt men det visade sig senare att det inte alls var så. Det resulterade i motorhaveri så det var riktigt hemskt. Jag rekommenderar ingen att köpa bil där.

15 gennaio 2026

Bilparken Karlstad

Bilparken Karlstad. Köpte en AudI A4 i juli 2025, i november samma år började bilen be om AdBlue och trots att jag fyllde på fortsatte lampan blinka. Jag ringde Bilparken i Karlstad och berättade om problemet. De bad mig lämna in bilen och att åtgärdande firma skulle skicka faktura på felsökning till dem. Idag felsöktes bilen och fakturan för lagning går på 12000 kr. Ringer Bilparken och inga problem, de tar hela kostnaden. Helt fantastiskt. Rekommenderar verkligen er att köpa bil här. Jag åkte från Stockholm till Karlstad för att köpa bilen och jag är så glad att jag gjorde det. Tänk att det finns ärliga bilhandlare. Stort tack till Bilparken.

30 dicembre 2025

Väldigt oseriöst företag

Väldigt oseriöst företag. Väldigt trevliga när de vill sälja men när bilen krånglar och inte ens startar redan första månaden så finns ingen hjälp att få. Riktigt dålig service. Reklamation går endast via mejl som tar flera veckor mellan varje svar och tillslut slutar att svara helt. Och ingen hjälp har man fått. Riktigt uselt. har och kommer varna alla jag känner för att köpa bil här.

29 novembre 2025
Logo di Bilparken

Risposta di Bilparken

Hej Maria!

Vi har nu kontrollerat detta. Vi har ej sålt någon bil till dig. Du har möjligtvis köpt bil på någon annan bilpark i Sverige men du finns inte i våra system. Ring oss gärna på 040-405014 så kan vi reda ut detta.

Oerhört besviken

Jag är väldigt besviken på upplevelsen. Jag åkte hela vägen från Örebro (över två timmars resa, enkelväg)efter att ha ringt och kontrollerat bilens skick. Säljaren uppgav att det endast saknades en plastbit på ett handtag och att bilen i övrigt var i fint skick. Väl på plats visade det sig dock att bilen hade betydligt större skador än vad som beskrivits – det såg ut som om den varit med om en brand eller en kraftig krock. Informationen jag fick stämde alltså inte alls överens med verkligheten. Jag hade verkligen uppskattat om säljaren varit ärlig med detta från början, så att jag sluppit resa så långt i onödan, särskilt i dåligt väder. Tyvärr kan jag inte rekommendera att köpa bil här.

30 ottobre 2025
Logo di Bilparken

Risposta di Bilparken

Hej! Denna recension är skriven om Bilparken i Karlstad och har ingenting med oss att göra. Vi finns i Skåne och en resa från Örebro till Malmö tar mer än 2 timmar.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har kommit i kontakt med Alex,en…

Vi har kommit i kontakt med Alex,en jätte trevlig säljare, ärlig och rak...Efter en kort provkörning bestämde vi oss för att köpa bilen,vi åkte hela vägen från Jönköping, men allt var precis som han beskrev i mobilen vid ett kort samtal dagen innan...vi är supernöjda...Stark rekommenderat! MVH Martin

31 gennaio 2025

Passat Alltrack från 2019

Köpte en Passat Alltrack från 2019, många mil och tidigare tjänstebil. Mycket bra skick och
provturen gav ett mycket gott intryck.
Dock tog det inte mer än någon vecka innan elektroniken i växellådan havererade. Tog då bilen
till en auktoriserad verkstad för felsökning, styrdom behöver bytas. Kontaktar bilfirman som
inte på något sätt invänder utan hjälper mig att boka in fordonet på smidigaste verkstaden.
Därefter blir bilen åtgärdad och jag är fortsatt mycket nöjd över både bilen och deras agerande
när allt inte gick helt enligt plan. Med detta facit kommer även nästa bil inhandlas där om
möjligheten finns.

21 settembre 2024

Snabb och bra service

Ringde in på eftermiddagen om akut oljeläckage på bilen. Fick lämna bilen daagen efter och kunde hämta efter lunch. Snabb, bra och prisvärd service.

Rekommenderas......

19 novembre 2024

Köpte bil hos Bilparken Karlstad

Köpte bil här i Maj och fick upplyst att hela bilen var kontrollerat med testprotokoll så jag behövde inte va orolig, efter provkörning bestämde jag mig för att köpa och blev då upplyst om 3 mnd garanti på motor men jag kunde teckna en extra garanti för 5000:- så är hela bilen försäkrad i 1 år. Då det var besiktning var vä fjäder fram av och så kom det kraftigt oljud från ac kompressor så jag kollade extra på bilen och upptäckte att cd spelaren inte fungerade, skickade mail till företaget flera gånger utan att de hörde av sig och de fel jag upptäckt täcks inte av den extra försäkring jag tog. Så jag var på din vakt !

16 agosto 2024

Den unga säljaren ljuger

Den unga säljaren lovade att fixa rätt däck utan någon kostnad för mig. Tyvärr bara muntligt så han vägrade att göra rätt för sig. Aldrig litar på vad de säger där!

30 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Köp en bil från Bilparken Svedala!

Köpte en bil där, säljaren ljög om att kamremmen skulle bytas före hämtning, den var inte bytt! Sedan upptäckte jag att två andra saker inte fungerade men garantin täckte inte. Många diskussioner och extremt otrevligt bemötande från säljaren!! Köp inte bil här! Tror inte jag är den enda som bara köper bil EN gång hos dem.

19 aprile 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più