Bilmåtter passer ikke. Ingen kontakt tlf eller adresse at sende dem retur. Det er at smide pengene ud af vinduet.
Scopri cosa dicono le persone
Efter ordreafgivelse / ordrebekræftelse hørte jeg ikke en lyd. Ingen T&T. Efter ca 1 uge fik jeg en faktura og anmodning om bedømmelse……men……stadig intet. Da jeg tjekkede Trustpilot så jeg desvæ... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Bilmåtter passer ikke
Leverancetiden var sådan set fin
Leverancetiden var sådan set fin, men pasformen på måtterne er elendig. det gør jeg ikke igen. en sjov ting er at jeg fik en mail hvor jeg skulle rate firmaet, men der er ingen mulighed for rating i linket, kun en side hvor jeg kan købe flere måtter.
Havde fået forkerte måtte
Havde fået forkerte måtte. Skrev først til en som, det viste sig, tilhørte en anden firma. Hvordan han har fået samme mailadresse ved jeg ikke. Så vigtigt man kontakter dem på deres hjemmeside så kører det hele bare fint
Måtten er for kort i førersiden
Måtten er for kort i førersiden. Bilmåtter hævder det er af sikkerhedshensyn, mener de er bedre til at designe end fabrikken Tilbyder ikke returnering.
Elendig kundeservice. Første, sidste og eneste gang jeg handler med dem.
Spam, firma der er ligeglad med lovgivningen, lad være med at købe hos dem
Igen igen, modtager jeg spam jeg aldrig har bedt om, har aldrig haft kontakt til virksomheden, men de har valgt at sende mig spam alligevel.
Det er selvfølgelig ikke kun på det punkt at deres moralske kompas er dårligt, se endelig alle de sure anmeldelser de har, fra folk der fejlagtigt har købt noget hos dem.
Når en virksomhed ikke gider at følge de simpleste regler, eksempelvis indenfor markedsføring, så kan du heller ikke forvente at de følger andre, så held og lykke hvis du køber derfra og har brug for hjælp eller reklamation de ikke tjener penge på..
God oplevelse, trods forkert pasform til bilen
Jeg kan kun anbefale Bilmatter.dk ⭐️ Jeg bestilte en baggagerumsbakke, som desværre viste sig ikke at passe til bilen, trods den burde ifølge beskrivelsen. Jeg sendte dem en mail, og fik hurtigt svar retur, hvor vi nåede frem til at returnering (på deres regning) var løsningen. Meget imødekommende kundeservice. Meget nem retur. Firmaet i Holland modtog pakken retur en fredag, og pengene stod på min konto om mandagen. Tak.
Perfekt produkt - hurtig levering
Perfekt produkt - overraskende hurtig levering.
Jeg købte ny bil 31.1.25.
Efter at have ventet forgæves på en bagagerumsmåtte i 5 måneder fra bilforhandleren, gav jeg op.
Vores søn anbefalede bilmåtter.dk
Jeg bestilte min måtte d. 7.7. og modtog den i dag 14.7. De skrev ellers, at der var lidt længere leveringstid på bagagerumsmåtter.
Måtten passer perfekt i min Peugeot E 5008 ❤️
Kvaliteten er nogenlunde
Kvaliteten er nogenlunde, men passager måtte er lavet modsat. Og de siger det skal være sådan.
Hold jer langt væk fra dette fup firma, det er spild af penge
Fint at man kan nøjes med de 2 forreste…
Fint at man kan nøjes med de 2 forreste måtter. Stærk pris på tilpassede måtter.
Bestilte bilmåtter hos bilmatter.dk…
Bestilte bilmåtter hos bilmatter.dk midt januar måned. Modtog måtterne, efter en uge, men måtterne bagtil passede ikke. Efter et par mails frem og tilbage, bliver der aftalt, at de vil sørge for at GLS afhenter måtterne den 5 februar. Nu, er der gået tid igen, og har ikke fået mine penge retur endnu. Hold jer væk!!!
Great service
I ordered a set of matts with 3 extra for the driver seat but only the ones for the driver seat arrived.
I wrote to the customer service and they sent a full set on the next day so I even got and extra mat for the driver seat.
Also the matts look strong and durable.
Jeg bestilte måtter
Jeg bestilte måtter, og fik den efter ca en uge, det var fint. Men kvaliteten er jeg ikke tilfreds med, kantsyning er ikke lavet godt nok. Nu har jeg sendt en reklamation, og er spændt på hvad der kommer ud af det.
Jeg troede faktisk jeg havde bestilt et komplet sæt til for og bag, men det var kun den til bag… det skal man lige være opmærksom på når man bestiller, jeg syntes ikke det fremgår tydeligt nok…
Pasform er til gengæld helt perfekt…
(Wv Id Buzz)
Var meget i tvivl
Var meget i tvivl, for der er jo meget forskellige anmeldelser her. Men jeg fik altså præcist det jeg havde bestilt. Og jeg fik det også hurtigt, efter få dage, skønt det nok først lige skulle fremstilles med den rigtige farve kantsøm, og det hele.
Hilsen - Holger
Dette er et fupfirma hold dig væk
Dette er et fupfirma hold dig væk, de hæver penge din konto, og så hører du ikke mere. Har aldrig fået varen eller besked på om den findes eller er på vej.
køb originale i stedet
vi købte et sæt måtter i gummi til en varevogn. og må sige de passer ik til bilen og de originale var billigere og så dækker de hele bunden da den er 3 persons. og så er der lige det med måtten... det er bare laserskæret så ingen kant eller noget
Hold jer langt væk
Køb originale måtter. Virkelig ikke et ordentligt firma. Og så I Holland. Bestilte måtter men kunne ikke få dem med logoet jeg gerne ville. En del langsommelige skriverier frem og tilbage. Opdager at mine penge er trukket fra kortet stort set dagen efter bestillingen. Det er som bekendt ulovligt. Overvejede at forsøge endnu engang men besluttede at jeg ikke køber der og skriver at jeg vil have mine penge retur. Får denne besked 21/5-24. :
Det beklager jeg, det er et automatisk proces der går igang efter bestilling, men da vi var lidt for sent med at anullere gik processen igang. Vi får anulleret og tilbageført pengene.
Der er intet sket efter en rykker. Har rykket igen idag. Det er en af de dårligste online virksomheder jeg har handlet med de sidste 20 år. Hold jer langt væk.
3 år senere holder måtten stadig.
BESTILT 2021.
Min måtte til chauffør var nedslidt men resten var fint. Jeg bestilt kun den ene måtte med mange ekstras og det kom til at koste det samme pris som billigste skrald fra lokale butikker.
Jeg brugte lang tid på siden for at gøre sikekrt, at jeg vælger den rigtig måtte til min Fiat Grande Punto. Den var leveret 11 dage senere og passede perfekt til bilen.
Nu har jeg brugt den i 3 år og måtten holder sig godt. Den er lidt slidt under pedallerne men ser som den kan holde et par år længere. Jeg synes at det er godt værdi for pengene.
Placeret i Holland. Kan ikke anbefale virksomheden
En virksomhed som ved første øjekast er placeret i Danmark, men som åbenbart er forbundet med Holland. Det vanskeliggøre kommunikationen og returprocessen. Det gjorde at vi havde en lang proces, hvor jeg oprigtigt tvivlede på at vi fik nye måtter. Det gjorde vi i sidste ende, efter mange bekymringer og meget besvær. Vi handler der ikke igen, og jeg kan ikke anbefale andre at gøre det.
Alt i orden
Alt i orden. Bestilte komplet sæt til en subaru legacy, inden jeg havde læst herinde. Havde forberedt mig på, at pengene nok var spildt, men måtterne kom efter en uges tid, med tekst på som bestilt og de passer perfekt i min bil, så 5 stjerner herfra!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.