Produkt og pris ok, TPMS kan dog kun eftermonteres hos monteringspartner
Købte 4 alufælge med dæk, fik via mail at vide at montering incl. montering af (egne originale) TPMS dæktrykssensorer ville koste 500,- kroner.
Det endte dog med at koste 800,- kroner uden at jeg på forhånd blev informeret om det. De kan desværre ikke montere TPMS sensorer på deres eget monteringssted, sensorerne kan kun efterfølgende monteres hos en af deres monteringspartnere, dvs. man betaler først 400,- kroner for at få dækkene monteret på fælgen hos billighjul.dk, og derefter yderligere 400,- kroner for at få sat TPMS sensorerne i hos monteringspartneren. Dette var ikke hvad jeg blev oplyst på mail. Mailkorrespondance var god, med hurtig svar indtil jeg udbad mig en forklaring på hvorfor jeg skulle betale 800,- kroner istedet for 500,- for montering, så var der tavshed.
Lidt ærgeligt, det leverede produkt er iorden og til god pris, intet at udsætte der.
De 300,- kroner overlever jeg nok, men jeg havde foretrukket blot at tilsende dem TPMS'erne, få det hele monteret i en arbejdsgang, og så selv afhente sættet i Horsens, men det var desværre ikke muligt.
Havde det været muligt ville jeg have givet 5 stjerner.