Super god service god kontakt god pris bare tilfreds og vil gerne handle her igen Hvis jeg lige skal nævne en lille træls ting så var det levering var aftalt til onsdag op til påske men mandag morgen... Leggi di più
Overordnet tilfreds. Dog manglede der fliser ved levering,men de kom hurtigt efter mailkorrespondance. Ved 1. levering fik vi ingen info om hvornår levering kom. Men ved 2. levering var der info.... Leggi di più
Bestilte fliser inden nytår. Vi fik en fantastisk vejledning og hjælp. Da vi så stod her over 2 mdr efter med en masse paller med overskudsfliser, så var overhovedet ingen problemer med at få Billige... Leggi di più
Jeg kom i problemer og manglede 1,5 m2 græs der ved et uheld var blevet ramt af Roundup der egentlig var tiltænkt skvalderkål bag drivhuset.. Ved telefoniske henvendelse til Allan blev jeg mødt... Leggi di più
Danmarks nye hjemmeside til “gør det selv folket” Målet er at give folk de billigeste materialer til deres projekt uden at gå på kompromis med kvaliteten
Tværvejen 5, 6780, Skærbæk, Danimarca
- Info@billige-fliser.dk
- billige-fliser.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Super god service god kontakt god pris…
Hvis jeg lige skal nævne en lille træls ting så var det levering var aftalt til onsdag op til påske men mandag morgen kl 7.10 ringede tlf at nu holdt de herude med fliserne og vi var ikke klar der hvor stenene skulle stå plus vi havde ferie😳 og lå og sov
De kalder sig Billig-Fliser men samme fliser er billigere i Jem & Fix
De kalder sig Billig

Risposta di Billige Fliser.dk
Meget god service
Meget god service. Hurtig kommunikation. Allan Sørensen er altid i kontakt og klar til at hjælpe. Min oplevelse: Jeg bestilte fliser og kantstener søndag aften og angav den ønskede dag som torsdag. Leveringen fandt sted torsdag; chaufføren ringede inden aflæsning.
Tomme paller kan returneres til nærmeste Stark.
Flot græs til fin pris
Flot græs, som hang godt sammen i rullerne, og som var pakket perfekt ned, så de holdt fugtigheden uden at være drivvåde.
Leveret som aftalt på dagen, og fin dialog om leveringen i forhold til hvordan lastbilen kunne aflevere græsset.
Og så gør det jo ikke noget at det er billigt :-)
Til tiden som aftalt
Til tiden som aftalt, sødt og venligt personale, super flot kvalitet.
Overordnet tilfreds
Overordnet tilfreds.
Super hurtig levering og gode varer
Super hurtig levering og gode varer.
Det spiller bare
Sehr viel vertrockneter Rasen ,leider…
Sehr viel vertrockneter Rasen ,leider immer noch ,trotz Gießen
Konkurrencedygtige priser
Konkurrencedygtige priser og hurtig levering samt nem og overskuelig bestilling online.
Service minded og og hjælper gerne med…
Service minded og og hjælper gerne med vejledning.
Købe Holmegård cirkelsten
Købe Holmegård cirkelsten. God handel til fornuftig pris, leveret som forventet
Fuld tilfredshed fra min side.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering af det rullegræs jeg havde bestilt. Det trives nu fint og står grønt og frodigt.
Tak for hurtig hjælp til en meget lille ordre
Ved telefoniske henvendelse til Allan blev jeg mødt med stor forståelse for at dette var en mindre katastrofe . Jeg fik hurtig sat en ordre på 1,5 m2 rullegræs sat til levering her på adressen dagen efter skæring af rullegræs. Tak for super god hjælp og en hurtig levering til en rigtig skarp pris .
Hilsen Aage Herlev
Top service
Servicen fra bestilling til levering var helt suverænt.
Kontakt samme dag for arrangering af levering og var super fleksibel.
God service og hurtig levering👍
Rigtig god service - hurtig levering
Rigtig god service, manglede lige 1 1/2 paller sten. Ringede mandag og fik leveret allerede onsdag.