Beställde träningsskor de var för små och retur skulle kosta närmare 500 kr och post nord uppger att skicka retur till Kina och även med spårningsnr så är risken stor att det inte kommer fram min kos... Leggi di più
Jag köpte en mandolin från detta företag. Det har gått ett flertal veckor och jag har fortfarande inte fått produkten. Uppenbarligen är detta ett dropship företag som köper av TEMU eller liknande och... Leggi di più
Köpte en Bh som skulle vara i fin kvalitet, den är garanterat från Temu. Frågade om jag fick skicka tillbaka varan men ack nej. Enligt deras policy får man inte returnera underkläder, vilket jag först... Leggi di più
Jag beställde tavellampor där lampan ska hållas uppe av en magnet. Magneten är för svag för att hålla lampan så hela produkten är felkonstruerad. Jag kan få återbetalning om jag skickar tillbaka den p... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Borde inte få en stjärna alls
Borde inte få en stjärna alls. Beställde 8/12 och har fortfarande inte fått något. Betalade dock med klarna och ville returnera orderna efter tre mail har jag ännu inte fått svar. Känner mig lurad!
Gör en avbeställning som de nonchalerar…
Gör en avbeställning som de nonchalerar och de skickar varan ändå. Retur ska göras till Kina. Dyr returkostnad. Inget företag jag skulle köpa ifrån igen eller rekommenderar.
Beställ absolut inte här
Beställ absolut inte här. Ni får inte ens varorna.
Leveranstiden 4-5 veckor
Leveranstiden 4-5 veckor. Retur får man bekosta själv. Det är riktigt dåligt ställe att handlar på.
Bedrövligt
Bedrövligt. Trasig produkt och var helt omöjligt att lämna tillbaka. Handla inte här!
Dropship-företag med förfalskade varor…
Dropship-företag med förfalskade varor från Kina som du sen måste betala returfrakten för med skum returpolicy. Handla inte här.
Fel produkt och svårt att få kontakt
Beställde en kalender som var långt ifrån det dem beskriver på hemsidan. Har försökt kontakta dem via formuläret som finns på hemsidan men inte fått svar. 2 gånger har jag mailat och fått ordagrant samma svar på båda och inget svar på mina frågor.
Dropshipping
Dropshipping från Kina med flera veckors leveranstid. Köp direkt på nån av skräpsidorna om man nu måste ha Kina-prylar. Dumt att betala en mellanhand som gör noll.
Otroligt dålig företag med dålig…
Otroligt dålig företag med dålig service. Pga ett fel på hemsidan så blev det dubbla ordrar, jag skriver därför till dem direkt för att ta bort ena. Skriver flera gånger och får till slut svar efter ca 2 veckor och att det redan är på väg. Om jag inte hämtar ut båda så debiterar de mig 299 kr, vilket är mer än vad produkten kostade....
Ser ut som svensk sida men det är det…
Ser ut som svensk sida men det är det INTE! Skickas från Kina. Tog typ 4 veckor för att få det jag beställt trots att det uppgavs att jag skulle få det inom en vecka. Varan motsvarade inte bilden.
Paying higher than Temu while service level is lower
I had bought sth in 20th November and got approval 21st november. I got hhat I will recive my package 29th nov-9th december. Now it is 10th still waiting to see when and how I recive it. No customer support when I asked them and worse it was not mentioned that they are going to get it from CHina, otherwise I could get it much cheaper on Wish or Temu but I did not want to buy from these apps.
DÅRLIG KVALITET KINA BRAS
Har købt en jule bordløber og en jule dørmåtte, det er den dårligste kvalitet jeg nogensinde har oplevet, det er så tydeligt, at det er noget rigtigt kina bras.
Jeg køber aldrig noget der mere 😡
Varning!
Jag beställde en en pokémon adventskalender den 2/11. Den har fortfarande inte kommit (men betalningen har tyvärr gått igenom- där var de snabba) och nu är det den 5/12. De svarar inte på mail. OM den överhuvudtaget dyker upp innan jul (litegrann poängen med en adventskalender
, eller hur) så misstänker jag att mina 250 spänn ändå är bortkastade med tanke på vad jag läser här om kvaliteten på produkterna. Handlar aldrig mer av dem. Anmäl till ARN.
If there is a zero
If there is a zero, it would be so!!!! This is a joke of a website. I ordered last November 1 for 2 julcalendar but until now December 4 the products do not arrive yet! What a disaster. NEVER BUYING IN THIS SITE AGAIN!!!!
Warning!
Bought a christmas calendar beginning of november. Still has not been delivered (4th of December). When contacting the company they simply just dont answer or care about their customers.
SKRÄP PRODUKT
Jag köpte en badrumsmatta för 209 sek .Det var det värsta skräp jag någonsin sett , gick till postnord för retur men tyvärr kostar det 299 sek att skicka tillbaka så mina 209 sek är bortslängda prcis som deras skräp till badrumsmatta.
Såg ett erbjudande om att köpa 2 få 1…
Såg ett erbjudande om att köpa 2 få 1 till på köpet av trådlösa vägglampor, alltså få 3 betala för 2.
Lägger beställningen och får hem 2 st lampor, hör av mej till dom och förklarar vad som hänt och dom påstår att jag inte använt erbjudandet.
Varför skulle någon INTE använda erbjudandet?
nu menar dom på att jag ska betala samma peng för 2st som det var för 2+1.
AKTA ER för detta företag då dom verkar "byta ut" erbjudandet DU får
Besviken
Ska beställa en spidermandräkt, är sent ute så kollar leverans noga. Det står 1-2 dagar. Beställer och då står det plötsligt 5-15 dagar. Avbeställer direkt
Efter 1 mail sama dag bekräftar de. Dock finns en avbeställningsavgift på 19 sek kvar som de väljer att bråka om. Då de menar att det framgick att leveransen var lång. Det gjorde det som sagt inte. Men de fortsätter bråka om 19 SEK. Tråkigt!
Beställde en s k julkalender 3/10
Beställde en s k julkalender 3/10 som skickades 5/10. Idag 27/10 kom den, enligt Billiga Boden skulle den senast 23/10 levereras. Mejlat x 2 men fått svar med hänvisning till ”att spåra” varan samt att svarsmejlet nästan omöjligt att läsa. Sämsta beställningen någonsin o ingen uppgift om att det är från Kina.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.