Det var den bedste betjening jeg nogensinde har fået, de var ikke på lager men da jeg skulle bruge dem til fødselsdag blev alt sat iværk og jeg fik mine krus til tiden.

Havde brug for hurtig levering og ved bestilling ses, at jeg allerede vil have bestillingen fredag da jeg bestilte onsdag aften, og lyskæderne var fremme fredag med PostNord - og virkede efter hensig... Leggi di più

Købte engangs wc sædebetræk til brug på rejser og andre steder hvor det skønnes nødvendigt. Har fået et meget billigt og nemt betræk at have med i tasken. En meget hurtig levering, 2 dage gjorde at je... Leggi di più

Det er alletiders receptionsklokke - når jeg vil have min mand til at hjælpe mig med noget, så ringer jeg på klokken, og straks kommer han farende !! Kan varmt anbefales. Leveringstiden var ligelede... Leggi di più

1. Negozio di costumi
  2. Negozio di articoli da regalo

Webshop og 5 fysiske butikker med kostumer og 10-20-30 krs marked‎ I marts 2010 åbnede Billy sin første butik og kaldte den Billig-Billy. Der er sket mangt og meget siden, og i 2017 var den ene butik blevet til ti butikker samt en nyåbnet webshop med skønne sager til dejligt lave priser. Billig-Billy bugner af gode tilbud, og du kan her finde alt lige fra en ny toiletbørste over fødselsdagslys til udklædning og kostumer i alle afskygninger. 10-, 20- og 30-kroners varer står side om side med flotte kostumer til enhver udklædningsfest og masser af spændende tilbehør.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Dårlige og beskidte produkter

Jeg bestilte en pakke derfra, jeg bestilte blandt andet en lyserød cowboy hat som ankom og var beskidt. Deres bandanaer er lavet af et meget tyndt materiale og selve printet er kun på den ene side, det viser de ikke på hjeme siden. Pakken kom dog meget hurtigt men jeg er stadig skuffet over indholdet.

10 gennaio 2025
Logo di Billig-Billy

Risposta di Billig-Billy

Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse (jeg kan se på dine andre Trustpilot-anmeldelser at du tilsyneladende udelukkende har haft 1-stjernede oplevelser). Det med at cowboy hatten skulle være beskidt er desværre noget der kan ske. Hvis du henvender dig til vores kundeservice, så finder vi selvfølgelig en løsning på det. At der kun er print på en side af vores bandanaer (til 20 kr. stykket) er korrekt. Jeg har aldrig set bandanaer (og slet ikke i den prisklasse) med tryk på begge sider. Bandanaen ville skulle være i meget tykt materiale for at trykket på den anden side ikke kan ses gennem den - og da det ikke kan lade sig gøre at lave trykket præcist samme sted på den modsatte side, vil det se ret underligt ud. Jeg kan kun opfordre dig til at kontakte vores kundeservice for en løsning. Du har jo selvfølgelig også en returret, som du er velkommen til at benytte dig af.

Billige Billy Aarhus, normalt kan man få…

Billige Billy normalt kan man få pengene retur når man køber en varer i en fysisk butik. Meen åbenbart ikke hos jer. Totalt åndsvagt konsecpt at man ikke må fortryde et køb. Købet var et Cowboy kostume plus ekstra udstyr købt ved siden af. Den samlede pris 375 kr. Købt for 2 dage siden.
Men søn valgte i sidste øjeblik et andet og noget billigere kostume til sidste skoledag (fra et andet sted)
Da han i dag går tilbage til Billige Billy for at aflevere det ubrugte Cowboy kostume og få sine penge tilbage. Bliver han nægtet at få pengene og også nægtet at få et Gavebevis til butikken. Det eneste han kan få lov til er at bytte kostumet til et andet kostume!!! Kunne det være en god idé at oplyse folk om at når de først har købt noget i jeres butik er der ingen rigtig fortrydelsesret?!?! Bondefangeri!

18 maggio 2024