Fantastisk service og super gode priser. Vi skulle have skiftet en forrude lidt akut. Vi fik en tid dagen efter. Vi blev mødt med et smil og imødekommenhed. Ruden blev hurtigt skiftet og der blev fort... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ekstraordinær god service. Jeg skulle have repareret 2 stenslag, og det skulle helst ske hurtigt. Jeg booker en tid på deres hjemmeside, og jeg får allerede mulighed for at ankomme dagen efter. M... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg havde en revnet forrude, og fik en hurtig tid til udskiftning af ruden. Personalet var flinke og serviceniveauet højt, både over for mig og de andre kunder i butikken. Desuden var prisen god. Jeg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Bilglasgruppen Sjælland er vi specialister i alt indenfor reparation af bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparation af stenslag. Vi udfører reparation af stenslag eller skifter bilrude, på vores værksted i Ishøj, eller hos dig - uanset om det er på din bopæl, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag - og tilmed også de billigste! Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Vi bruger altid glas af god kvalitet, glas som er E mærket og alle standarder overholdes efter gældende forskrifter. Derfor giver vi dig 5 års garanti på alle vores udskiftninger. Husk at du har frit værkstedsvalg!
Baldershøj 36A, Ishøj, 2635, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fik i dag repareret et stenslag i forruden i Ishøj. Super god og behagelig service og fin reparation. Når det så samtidig var det billigste, jeg kunne finde, så kan varmt anbefales
Jan Rasmussen

Risposta di Bilglasgruppen Sjælland
Super godt service, og meget hurtige. Vil klart anbefale😊

Risposta di Bilglasgruppen Sjælland
Indhentede 5 tilbud. De var de billigste og det hele var fikset på 1,5 time.

Risposta di Bilglasgruppen Sjælland
Hurtig og rigtig god service smilende personale😊

Risposta di Bilglasgruppen Sjælland
Jeg kom ca en halvtime før aftale, for at få skifte en forrude, og de tog den ind med det samme. Det er flot Service 😊 ( afd. Ishøj )
Mvh. Sonny
Kasper fra Bilglasgruppen Sydsjælland var forbi og kigge på et stenslag i min forrude,og vurderede hurtigt at reperation var muligt, og hurtigt efter er jeg den lykkelige ejer af en bil med en forrude som igen nærmest fremstår som ny.Tusind tak for hjælpen Kasper.
Kommer ud til en smadret siderude.
Kontakter Bilglasgruppen og får en tid i Ishøj sammen dag. Super hjælpsom, venlig og hurtig service. Både på telefonen og på værkstedet.
- Ishøj afdeling
Jeg har været forbi afdelingen for at få udskiftet en forrude. Jeg blev i den forbindelse taget utrolig godt imod af de unge ansatte. Hurtig service, god forklaring samt virkelig god service. Jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse.
Jeg kan kun anbefale at få skiftet forrude her :-)
Jeg ringede i onsdags for at bestille tid da jeg desværre havde fået en flænge i min forrude. Der var en flink og frisk pige i telefonen der gav mig en god pris og de kunne skifte ruden allerede 2 dage efter. Da jeg kom på værkstedet, tog montøren (jyden)😊 imod min bil og halvanden time senere var jeg igen kærende. Supergod service og dygtige medarbejdere.
Fuskere der leverer defekte ruder og når man giver dem en dårlig anmeldelse, går de på de på virksomhedernes Trustpilot og giver dem en dårlig anmeldelse, på trods af at de ikke har fået en service leveret. Det er jo helt til grin det her firma og voldsomt amatøragtige.
Hurtig og god service.
Skrev om aftenen og dagen efter blev forruden skiftet på værkstedet i Ishøj.
Så kunne familien tage på skiferie dagen efter med en frisk rude.
Vi har havde indbrud i bilen natten til d. 16/2 hvor vi var på skideren for at sige det pænt..
De andre selskaber kunne ikke hjælpe før tirsdag.. men vi skal bruge vores bil fredag-søndag.
Så ringede jeg til bilglasgruppen, hvor jeg fik fat i en genial kvinde! (Glemt navn)
Som fiksede en tid fredag kl 13 i Ishøj afdelingen.
Kæmpe mange tak for hjælpen! Vi bukker og najer for den service. Ku’ jeg give +5 stjerner, så var der blevet kastet stjerne regn ned over jer! 🤩🤩🤩
Fik skiftet forrude på deres lokation i Ishøj - det billigste af tre indhentede tilbud. Seviceminded, informerende og venlig reparatør. En god oplevelse, meget tilfreds.
Jeg har fået skiftet min forrude i min lastbil.
Montøren kom som aftalt og det gik hurtigt at få den skiftet. Samtidig var prisen også i orden, så kan klart anbefale dem.
Glimrende service
Han var en underholdende glarmester. Så varmeste anbefalinger herfra
Fik skiftet hele min bagklap af glas den 1/3. En fantastisk service. Bestilte tid og 2 dage senere kom en montør på min arbejdsplads og skiftede det hele mens jeg arbejde. Alle glasskår var fjernet. Super service.
De var utrolig søde og meget effektive. Syntes de passet godt på polo´ens hvide kanter.
Super hurtig service 👌🏽kunne få skiftet til ønsket tid , allerede 2 dage efter jeg ringede, høflig montør som kom på min arbejdsplads og skiftede til aftalt tid , altså man skal ikke sidde og vente i et tidsinterval på 6 timer 💪🏻vil klart bruge dem næste gang igen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.