Bildelar Online Recensioni 84

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

utmärkt hemsida. strålande återkoppling med kundtjänst. Jag beställde en kopplings sats till en Saab 9-5 den 8 Januari fick den hem levererad igår den 15 Januari. Jag kommer handla definitiv från er... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det är bra att man kan välja mellan olika tillverkare när det gäller de flesta prylarna, pris och kvalitet är jag nöjd med. Bor i norr så det tar ju alltid någon dag längre, men är det inte panik så... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att hitta det jag sökte. Snabb leverans och väl förpackade. Jag är verkligen imponerad och nöjd!

Valutata 3 stelle su 5

Första beställningen tog väldigt lång tid att leverera. Det stod "bliuxtsnabba leveranser" på hemsidan. Dåligt. Andra beställningen fungerade bättre.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

84 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

1000% satisfied 😌 ♥️

Very good price 👌

22 febbraio 2022

Dear Chester,

We are glad that you are satisfied and thank you for your cooperation.
Your satisfaction is our satisfaction.

Best regards,
Bildelar-online Team

Hej, Johnny !

Tack för den underbara och känslomässiga återkopplingen!
Vi är jättenöjda och det är viktigt för oss att veta att våra ansträngningar märks.
Vi väntar på dig i vår webbutik.

Bildelar-online-teamet.

Valutata 4 stelle su 5

Lite för lång leveranstid annars full…

Lite för lång leveranstid annars full pott!

8 dicembre 2021

Hej, Pekka !
Tack för dina vänliga ord och en hög bedömning av kvaliteten av vårt arbete. Vi ber om ursäkt för möjliga fördröjningar.
Vi ser fram emot att träffa dig i vår online-butik.
bildelar-online teamet.

Snabbt och smidigt

10 novembre 2021

Hej Tommy!
Tack för din trevliga feedback!
Ha en bra dag!
Bildelar-online teamet

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget jag har haft att göra…

Sämsta företaget jag har haft att göra med. Beställde produkter som aldrig levererades trots påminnelser. Undvik och välj någon annan

Nu har de hört av sig och vill att jag ska kontakta dem via e-post, som inte lämnas så klart.

Vilken e-post ska jag skicka till? Betala bara tillbaka mina pengar för produkten jag inte fått så jag kan slippa ha med er att göra i framtiden. Aldrig mer BildelarOnline

Nytt den 220128:
De menar att jag fått pengarna tillbaka och därmed önskas att jag tar bort detta omdömet. I övrigt kvarstår faktum.

14 ottobre 2021

Risposta di Bildelar Online

Hej Ingemar Vi ber om ursäkt för sådana obehag. Kan du vänligen kontakta oss på e-posten, tack. Vi skulle gärna vilja hjälpa till. MVH, Arbetsgrupp bildelar-online.

Sortiment

Bra sortiment

16 settembre 2021

Hej Palo Parik
Tack för din kommentar.
Trevligt att du gillar vår sortiment.

Bra pris!

Bra pris. Snabb leverans!

3 settembre 2021

Hej Claes Åke!
Tack för din trevliga feedback!
Ha en bra dag!
Bildelar-online-teamet

snabb service

15 aprile 2021

Hej Jan Åke
Tack för din feedback.

Hej, Mats!
Vi är mycket nöjda med att läsa de uppriktiga recensionerna.
Tack för att du valde oss, vi är glada att du gillade allt.
Bildelar-online-teamet.

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt. Stort urval av märken.

14 gennaio 2021

Bästa Anders
Tack för din kommentar.
Trevligt att du tycker om att handla hos oss.
Vi försöker däremot göra vårt bästa för att du inte ångrar köpet.

Valutata 1 stelle su 5

Oseriöst, blev lurad på pengarna

Det här företaget är inte seriöst och lurar sina kunder på pengar. Jag beställde en matta till bilen 19 december för 315.14 SEK med frakt till Sverige. Den 6 januari kom ett mejl från dem att de hade annullerat ordern, men jag har fortfarande (en vecka senare) inte fått några pengar tillbaka av dem. Dagen efter, den 7 januari, kontaktade jag dem via mejl och frågade vart mina pengar var, men de svarar inte på några mejl nu.
(UPPDATERING)
I sitt svar nedan skriver de att jag inte kontaktat dem, det är fel. Och vad är det för nonsens om att det är "inte är tillåtet" att betala tillbaka mina pengar innan Paypal har avgjort ärendet? Självklart gör jag ett Paypal ärende av det om jag blir lurad på pengarna och de vägrar betala tillbaka. När bildelaronline24 har gjort rätt för sig, betalat tillbaka hela summan till min Paypal, och slutar "frysa" mina pengar på sin sajt, så kommer jag skriva det här/ eller ta bort det här inlägget. Som sagt, handla inte av dem, då kan det gå som det gjort för mig.
(Uppdatering 2)
Eftersom bildelaronline fortsatte att vägra återbetalning så trappade jag upp konflikten på Paypal som granskat ärendet och gett mig rätt. Bildelaronline har nu betalat tillbaka pengarna, efter påtryckningar från Paypal.

13 gennaio 2021

Bästa Klas
Vi ber om ursäkt för missförståndet.
Som sagt är det tyvärr ej tillåtet att göra återbetalning innan PayPal-konflikten är öppen. Detta är PayPal-krav. Vi lurar ingen.
Därför ber vi dig först att stänga av den.

Bästa Uno,
Tack så jättemycket för att du delar med dig av din erfarenhet.
Vi försöker i sin tur förbättra våra tjänster så att det blir ännu lättare och bekvämare att handla hos oss.
Ha en trevlig dag.

bra priser snabb lev,

24 novembre 2020

Bästa Tore,
Tack för ditt höga betyg.
Trevligt att du är nöjd med köpet.

Urdåligt

Urdåligt. Fick fel vindrutetorkare trots att jag sökte på mitt bilmärke och modell. Bröt förpackningen utan att kolla fästet och kan därför inte byta. Även fel navkapslar, men det kan vara mitt fel. Dock krångligt att returnera och byta. Hade hellre låtit min verkstad fixa detta!
PS. Kollat beställningsnummer och det stämmer enligt Bildelars egen leveransbekräftelse. Kanske hade deras kundtjänst varit behjälplig, men jag fastnade på att förpackningar inte skulle brytas för full returmötet. Blev besviken och slängde både torkarblad och förpackning. Navkapslarna var jättefina, men passade tyvärr inte mina vinterdäck som kanske inte är original. Omkrets stämde, men djupet räckte inte till. Tips att vara ännu tydligare på hemsidan, om speciella nummer skall användas osv.

13 novembre 2020

Bästa Elisabeth,
Vi tycker synd att du haft en så otrevlig erfarenhet hos oss.
Att kontrollera kompatibilitet enligt bilegenskaper ger ingen garanti att delen ska säkert passa till en bil. För att dubbelkolla kompatibilitet behöver man kontrollera allt enligt OE-nummer.
Annars kan man alltid kontakta supporten och få hjälp med detta.
Dessutom har man rätt att returnera opassande varor. Alla returvillkor anges på webbsidan: https://www.bildelar-online.se/annullera-bestallningar.
Kontakta oss vänligen på info.bildelar-online.se.

P.S. Det finns tyvärr ingen beställning med det numret som du hänvisar till, d.v..s "38754761". Kontrollera vänligen om du beställt hos oss(rnera opassande varor. Alla returvillkor anges på webbsidan: https://www.bildelar-online.se/annullera-bestallningar.
Kontakta oss vänligen på info.bildelar-online.se) eller någon annanstans.
Vi ser fram emot ditt svar.

Hej
Önskar snabbare leveranser!
Det gick fortare när ni använde UPS

4 novembre 2020

Bästa Niklas,
Tack för din kommentar.
Vi ber om ursäkt för sådana obehag med leveransen. Jag har dessutom kontrollerat din beställning du hänvisa till och ser att den levererats som kortast.
Läs om frakten här: https://www.bildelar-online.se/frakt.
Bildelar-online Arbetsgrupp.

Valutata 3 stelle su 5

Bra kundtjänst.Levererar varor som inte passar i bilen.

Bra kundtjänst. Levererar varor som inte passar i bilen.

15 maggio 2020

Bästa Ingemar,
Tack för kommentaren!Synd att du har en så dålig erfarenhet.
Härmed informerar jag dig om att du kunde ha reklamerat produkter, d.v.s. antingen med hjälp av kontaktformulären på webbsidan eller genom ditt konto.
Tyvärr går det inte att göra det nu eftersom reklamationsperiod är redan slut.
Arbetsgrupp Bildelar-online.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più