utmärkt hemsida. strålande återkoppling med kundtjänst. Jag beställde en kopplings sats till en Saab 9-5 den 8 Januari fick den hem levererad igår den 15 Januari. Jag kommer handla definitiv från er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det är bra att man kan välja mellan olika tillverkare när det gäller de flesta prylarna, pris och kvalitet är jag nöjd med. Bor i norr så det tar ju alltid någon dag längre, men är det inte panik så... Leggi di più
Lätt att hitta det jag sökte. Snabb leverans och väl förpackade. Jag är verkligen imponerad och nöjd!
L'azienda ha risposto
Första beställningen tog väldigt lång tid att leverera. Det stod "bliuxtsnabba leveranser" på hemsidan. Dåligt. Andra beställningen fungerade bättre.
L'azienda ha risposto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bildelar Online
Sämsta företaget jag har haft att göra med. Beställde produkter som aldrig levererades trots påminnelser. Undvik och välj någon annan
Nu har de hört av sig och vill att jag ska kontakta dem via e-post, som inte lämnas så klart.
Vilken e-post ska jag skicka till? Betala bara tillbaka mina pengar för produkten jag inte fått så jag kan slippa ha med er att göra i framtiden. Aldrig mer BildelarOnline
Nytt den 220128:
De menar att jag fått pengarna tillbaka och därmed önskas att jag tar bort detta omdömet. I övrigt kvarstår faktum.

Risposta di Bildelar Online
Är tacksam för att ni finns med bra priser på bra reservdelar.
Stort Tack!
Kenneth Skarsäter

Risposta di Bildelar Online
Det här företaget är inte seriöst och lurar sina kunder på pengar. Jag beställde en matta till bilen 19 december för 315.14 SEK med frakt till Sverige. Den 6 januari kom ett mejl från dem att de hade annullerat ordern, men jag har fortfarande (en vecka senare) inte fått några pengar tillbaka av dem. Dagen efter, den 7 januari, kontaktade jag dem via mejl och frågade vart mina pengar var, men de svarar inte på några mejl nu.
(UPPDATERING)
I sitt svar nedan skriver de att jag inte kontaktat dem, det är fel. Och vad är det för nonsens om att det är "inte är tillåtet" att betala tillbaka mina pengar innan Paypal har avgjort ärendet? Självklart gör jag ett Paypal ärende av det om jag blir lurad på pengarna och de vägrar betala tillbaka. När bildelaronline24 har gjort rätt för sig, betalat tillbaka hela summan till min Paypal, och slutar "frysa" mina pengar på sin sajt, så kommer jag skriva det här/ eller ta bort det här inlägget. Som sagt, handla inte av dem, då kan det gå som det gjort för mig.
(Uppdatering 2)
Eftersom bildelaronline fortsatte att vägra återbetalning så trappade jag upp konflikten på Paypal som granskat ärendet och gett mig rätt. Bildelaronline har nu betalat tillbaka pengarna, efter påtryckningar från Paypal.

Risposta di Bildelar Online
Urdåligt. Fick fel vindrutetorkare trots att jag sökte på mitt bilmärke och modell. Bröt förpackningen utan att kolla fästet och kan därför inte byta. Även fel navkapslar, men det kan vara mitt fel. Dock krångligt att returnera och byta. Hade hellre låtit min verkstad fixa detta!
PS. Kollat beställningsnummer och det stämmer enligt Bildelars egen leveransbekräftelse. Kanske hade deras kundtjänst varit behjälplig, men jag fastnade på att förpackningar inte skulle brytas för full returmötet. Blev besviken och slängde både torkarblad och förpackning. Navkapslarna var jättefina, men passade tyvärr inte mina vinterdäck som kanske inte är original. Omkrets stämde, men djupet räckte inte till. Tips att vara ännu tydligare på hemsidan, om speciella nummer skall användas osv.

Risposta di Bildelar Online
Bra kundtjänst. Levererar varor som inte passar i bilen.

Risposta di Bildelar Online
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.