Fijne fietswinkel, kom er al zeker 20 jaar! Heel prettige eigenaar en personeel zowel winkel als werkplaats Zeer klant vriendelijk! Denken fijn mee en zijn oplossingsgericht. Nieuwe fiets gekocht e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dit keer mijn Cube Kathmandu ebike voor reparatie achterlicht naar Wolters Klarenbeek gebracht. Wat een aardige professionele mannen zijn het. Heb aan tafel nog in alle rust nog wat aan mijn werk ged... Leggi di più
De remmen van mn mtb waren versleten en af en toe sloeg de versnelling over. Na een kort telefoontje kon ik dezelfde week nog terrecht voor onderhoud. Remblokken vervangen, bleek een kabeltje van... Leggi di più
Ik woon in de VS en had onderdelen nodig voor mijn Gazelle fietsen die ik geimporteerd had vanuit NL. Wolters (Jos). Binnen korte tijd kreeg ik de onderdelen in huis, de factuur kwam korte tijd later... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Klarenbeekseweg, 102, 7381 BG, Klarenbeek, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De service was super goed en fiets keurig afgeleverd.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Goede ontvangst. Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Mensen in dienst die ook heel betrokken zijn.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
De werkplaatsmedewerkers zijn allemaal, zonder uitzondering, super!!!
Bij de 1e aankoop in de winkel was de medewerker vriendelijk en nam de tijd.
Bij de 2e keer was de medewerkster niet vriendelijk, het was haar allemaal teveel moeite. Jammer, want dat zijn we in deze zaak niet gewend.

Fijne service goed meegedacht! Fijne afspraken mee te maken! Professioneel

Risposta di Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Ik werd keurig gebeld om te overleggen toen de reparatie duurder werd.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Tijd nemen. Fiets brengen om paar dagen uit te proberen

Risposta di Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
We kwamen eigenlijk alleen even kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe e-bike voor mijn vrouw. De manier waarop we werden geholpen sprak ons zeer aan en met een goed advies was ze zo geslaagd. Tijdens de proefrit van haar ben ik zelf even wezen kijken naar een andere fiets gekeken en ook deze was zo uitgezocht. Alles werd netjes besproken met ons en we waren er zo uit. Door afspraken aan onze kant konden we na 1.5 week de fietsen ophalen, ook hier werd uitgebreid de aandacht aan besteed en werd alles op alles gezet om een goede ervaring te hebben. Wij zijj nu blij met twee mooie gazelles en een goede ervaring rijker, in onze familie en kennissen kring hebben we al veel er over verteld en volgens ons is dat de beste reclame

Risposta di Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Er is goed geluisterd naar de behoefte van de klant. Vriendelijk, professioneel personeel.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Vriendelijk, attent, deskundig en meedenkend. De fiets stond keurig op de afgesproken tijd klaar.
Wij zijn enorm goed geholpen. Wederom. Goede uitleg, zowel in de winkel als bij levering. Er is fijn meegedacht met onze wensen.