Heel fijn en goed advies gehad bij het kopen van de nieuwe fietsen nadat die van ons waren gestolen. Alle rompslomp met de verzekering hebben ze netjes voor ons afgehandeld. Top winkel!!
L'azienda ha risposto
Een zeer goede ervaring bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Ik werd vriendelijk, professioneel en snel geholpen door Chris die al mijn vragen heeft beantwoord. Na twee proefritten op twee modellen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Weer geweldig geholpen. Al vele jaren vaste klant bij de vestiging in Wateringen. Opnieuw een mooie ervaring met jullie medewerkers. Deskundige uitleg voor en nadelen diverse fietsen en op alle proe... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Herenstraat, 71, 2291 BC, Wateringen, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer goed geholpen om een nieuwe fiets te vinden na diefstal van mijn fiets.
En dat binnen 3 dagen.
Hulde!
Met tegenzin besloot ik toch ‘aan de fietshelm’ te gaan, maar zo’n (on)ding koop je niet online want je wilt weten hoe dat voelt. Ik werd bij Bike Totaal zó fijn geholpen. Uiteindelijk ging ik de deur uit met een helm die bij mijn fietsgebruik paste, prettig zat en niet de hoofdprijs had. Als ik nog (kleine) aanpassingen wil, kan ik altijd langskomen. Daar kan echt geen online bestelling tegenop. Ik weet de naam van de medewerker niet, maar dankjewel Bike Totaal Wateringen!

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Supersnelle service! Last minute binnen komen rijden met een lekke band. Dezelfde dag nog gemaakt, inclusief de eerstvolgende servicebeurt.
Goede communicatie over voortgang van de werkzaamheden. Fietsstuur en remmen prima afgesteld. Jammer dat de banden niet op spanning zijn gebracht. Dan had ik een ster meer gegeven.
Er werken hele fijne mensen bij Bike Totaal Wateringen. Kundig en vlot geholpen
Ik kom al jaren bij Wijtman in Wateringen. Ik word er altijd goed geholpen. Toen ik onlangs een nieuwe fiets ging uitzoeken ben ik ook weer erg fijn geholpen.
De medewerkers van Bike Totaal Wijtman in Wateringen zijn heel vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd voor je. Alles wordt goed uitgelegd en ze doen moeite om de juiste fiets voor je te vinden. Service staat hoog in het vaandel!
We ontvingen de juiste informatie bij de aankoop van het product. Dat mis ik nogal eens bij andere fietsenwinkels.
Er is veel expertise in huis en goede adviezen. Niet door iedereen overigens. Als je doordeweeks in de ochtend komt dan wordt ook alle tijd voor je genomen.
Ik kreeg een uitnodiging voor een servicebeurt voor mijn elektrische fiets. Als actie stond aangegeven dat de servicebeurt geen 90 euro zou kosten maar gratis zou zijn. Maar toen ik moest betalen bleek het helemaal niet gratis te zijn, en zelfs veel duurder!

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Weer een prima servicebeurt. Door wat extra reparaties de fiets wat langer achter moeten laten maar met een gratis elektrische leenfiets was dat geen probleem.
Bike totaal heeft mij precies de fiets verkocht die voor mij geschikt is
Enorm vriendelijke benadering, veel aandacht en deskundig advies, meeldenkend