Fiets is aangeschaft bij Bike Totaal Wijtman in Vlaardingen. Een Gazelle Grenoble C8 HMB. Geweldig ding. Stabiel, soepele gelijkmatige ondersteuning, Genoeg instelopties in de app. Prima geholpen in d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Euro-Route 19 (Maasroute), zweitletzte Etappe. Das Display und die Halterung von meinem e-bike wurden gestohlen. In 3 bikeshops nach Ersatzteilen gesucht. Überall sehr freundliche, hilfsbereite Mechan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig geholpen door het personeel. Ik zocht een nieuwe fiets, mocht meerdere fietsen uitproberen en kon gelijk de fiets die ik wilde meenemen nadat ze hem even hadden nagekeken. Dit duurde +- 20 mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij binnenkomst werd er netjes gevraagd waarvoor wij kwamen en welke fiets wij nodig hadden.Wij werden door Anja geholpen door de goede fiets te nemen en hebben deze na een paar dagen op kunnen halen.... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Gerard Burgerlaan, 10, 3131 KZ, Vlaardingen, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Medewerkers waren rustig goed uitleg een bij afhandelen goed uitgelegd hoe de onderhouds buurt worden geregeld
Fijne fietsenwinkel. Anja heeft ons geholpen,wat een deskundige vrouw,met geduld en gezellige praatjes en koffie,hebben we 2 electrische gazelle fietsen gekocht,zijn uitermate tevreden,
Word altijd goed geholpen .
Problemen worden naar geluisterd en opgelost.
Goed geholpen en uiteindelijk de fiets gekocht die bij mij past.
Prima geholpen door Dennis
alles goed uitgelegd
fijne proefrit gemaakt
De achteras van mijn nog geen jaar oude Koga E-bike lekte olie, moest terug naar de fabriek. Na ruim 3 weken heb ik mijn fiets terug. In deze is Wijtman ook afhankelijk van anderen. Alles is natuurlijk onder garantie gerepareerd.
Helaas wel een nogal oude vervangende e-bike meegekregen, dit had beter gekund.
Heel fijn geholpen bij het zoeken naar een nieuwe fiets.
Alle tijd voor mij en een proefrit mogen maken, samen met een vriendin, zij mocht meefietsen op een fiets van hun. Eerlijk advies, dat vond ik echt fijn! Een mooie fiets gekocht waar ik echt heel erg blij mee ben.
Echt heel erg tevreden over Wijtman Vlaardingen.
Bij uitleg nieuwe fiets ophalen ging zij tussendoor andere klanten helpen en liet mij wachten, vond ik niet prettig

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Vlaardingen
Je wordt zeer vriendelijk en kundig geholpen en snelle levering van de fiets.
geachte heren
ik heb fantastich aan kopen gedaan hij rijd goet
mijn dank is groot met vriendelijke groet Robertino
Laten we de hamburgertechniek volgen. Positief nieuws, iets minder nieuws, gevolgd door positief nieuws. Oftewel, het mindere nieuws ingepakt in een lekker broodje 🙂. Positief: hele fijne service! Zowel bij de aankoop van de fiets als het ophalen. Gewoon (klant)vriendelijk te woord gestaan. Geen poespas eromheen maar eerlijk verhaal.
Minder positief: bij het ophalen van de fiets vermeldde de verkoper dat hij het niet gewend was dat er zo’n dure fiets werd gekocht voor kinderen (dochter: 12 jaar). Meestal gingen de ouders voor de goedkopere *huppelepup* fiets (naam vergeten). Beetje jammer om dat te vermelden nadat de fiets is gekocht. Hebben we een verkeerde keuze gemaakt?
Positief: ik denk dat de verkoper goede mensenkennis heeft en daarom goed heeft ingeschat dat wij toch niet voor de (iets) goedkopere zouden gaan, simpelweg omdat deze van betere kwaliteit is.
Oh ja en de fiets: die fietst heerlijk! Merci 🙂
Alles volgens afspraak gedaan behalve bellen als fiets klaar is.