Vriendelijk geholpen met vakkennis. Snelle levering van de fiets, supersnelle service (ivm omwisselen zadel, handgrepen en extra slot). Fiets is iets hoger geprijst dan bij de grote prijsvechters, maa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben geweest voor een nieuwe display op mijn elektrische fiets. Die viel nog onder de garantie en ze hebben hem er direct ter plekke opgezet en ik kon gelijk mijn fiets weer meenemen! Echt fijn!!
L'azienda ha risposto
Goede en vriendelijke uitleg over de te verichten werkzaamheden aan mijn fiets na een ongeval en eveneens een snelle opgave van de schade aan de verzekeringsmaatschappij. Fiets weer gemaakt en rijdt w... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Markt, 105, 2631 EE, Nootdorp, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Slechte ervaring met Bike Totaal WIJTMAN
Voor het eerst van mijn leven mijn fiets naar een fietsenmaker gebracht
E-bike Batavus
Onderhoud beurt en een nieuwe achter band 11000 km
Plus onderhoud Rekening van meer dan 200 Euro
mag je wel wat voor krijgen dacht ik
Ik kreeg ook wat Een fiets die konstand uit zijn versneling schiet
Een scheef gemonteerd achter wiel
Een ketting die over de bodem van de ketting kast rammelt
Een grote olievlek onder mijn fiets (Gesmeerd met Stookolie?)
Na de winter weer gaan fietsen en even terug naar Wijtman Nootdorp
Wiel recht gezet ketting gespannen (veel te strak tak tak over achter tand wiel)
Sensor Km+Snelheid zelf maar afgesteld
MIJ ZIEN ZE DAAR NOOT MEER AL WAS HET GRATIS.
Fiets Verknoeiers prima achterband rest weg gegooid geld!!!
GR joop

Risposta di Bike Totaal - Wijtman Nootdorp
Het hele aankoopproces, alsmede de levering van mijn fiets verliep soepel en snel.
Vriendelijk, vakkundig en goed geholpen. We konden direct al een proefrit maken. Twee fietsen gekocht en deze zijn beiden binnen een paar dagen geleverd.
Ik ben op zoek geweest naar een fietshelm. Men was zeer behulpzaam en toen ik een dag na de aankoop zei dat ik liever een andere wilde was dat geen probleem. Ze gaan de andere helm helpen zoeken.
Omdat ik echt heel erg goed geholpen ben door Caro. Met name wat de verzekering betreft
Ze hebben voor mijn elektrische fiets een display besteld, want die was overleden. En het was even nog de vraag of de aansturing weer zou werken met een nieuw display. Maar het werkte gelukkig. Nog een software update en ik kon weer elektrisch fietsen.
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Nemen de tijd, ook om hun werk uit te leggen. Geven gepaste aandacht.
Friendly service and delivered on time, thank you!!
ik had nieuwe buitenbanden voor mijn racefiets gekocht en het lukte je niet deze er omheen te doen .Jan de medewerker lukte het wel en gaf goed advies mee .
Super goed geholpen . Dame heeft veel geduld met me gehad paar keer terug geweest voor een proefrit. En toen ik de fiets op ging halen heeft ze alles goed uitgelegd en geholpen met alle digitale aanmeldingen. Bij gazelle en verzekering
Behulpzaam, jammer iets vervangen en nieuw in rekening gebracht. Later toch geldn terug.
Super service. Zo blij, ketting lag eraf, meteen gratis geholpen door heel vriendelijke medewerker. Zo blij mee!
Na het kopen van het zadel, werd mijn oude verwijderd en werd de nieuwe op mijn fiets geschroefd.