Er wordt tijd voor je genomen om naar je wensen te luisteren. Er wordt goed geluisterd naar je vragen en wensen. Mogelijkheden worden duidelijk aangegeven. Je weet precies wat de kosten zijn. Je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik wilde een hondenkar achter mijn Driewielfiets. Maar ik heb een Sport variant en daardoor was het nog een flinke uitdaging, maar het is fantastisch gelukt. Zeer tevreden! Goede service, en er wordt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fijne en goede service, vriendelijk personeel, wordt er altijd netjes te woord te staan , zowel persoonlijk als door de telefoon.👍👍
L'azienda ha risposto
Al jaren onze vaste fietsenmaker professioneel vriendelijk en hebben verstand van zaken zelfs als ze het erg druk hebben maken ze tijd voor je tussen door wij raden iedereen aan om naar wigger te gaan... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Deventerweg, 10, 3843 GD, Harderwijk, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede service. Makkelijk contact en uitleg over wat er wordt gedaan. En..... Schoon gepoetste fiets
Na zoveel jaar goede service weer twee nieuwe fietsen gekocht.
prettige en deskundig behandeling en informatie
defect onderdeel binnen 24 uur beschikbaar
We kregen goed advies en er werken prettige, bekwame, hulpvaardige medewerkers. Van harte aanbevolen!
Goede directe communicatie
Concrete afspraken
Zorgzame fiets overdracht
Fiets gekocht met duidelijke uitleg. Tijd met jou, voor genomen om tot de een keuze te komen, welke voor jou de beste is. Ook inruil van je “ oude” fiets was helder in duidelijk.
Vriendelijke medewerkers, duidelijk over prijs en levertijd. Snel geleverd.
Goede terugkoppeling van oorzaak klacht fiets. Eerlijke kostenschatting reparatie. Viel bij ophalen fiets zelfs fors mee.
Goede service, vlotte reparatie
Betrouwbaar ,goede service en komt zijn afspraken na al jaren trouwe klant al voor hij voor zichzelf begon.
Bij het zoeken na opvolger van mijn Trek ben ik zeer goed geholpen door Luca Ovinge. Complimenten voor zowel de communicatie als de aflevering van de Cube.
Ondanks dat de leverancier Vogue fouten maakten, zijn we uitstekend en met veel geduld geholpen! Waarvoor dank!
Vriendelijke medewerkers, accuraat geholpen en mijn fiets rijdt weer als een zonnetje.