Wat een goede service, ik bracht vandaag sochtends mijn electrische fiets. Met een platte achterband . Vanwege copd klachten , gebruik ik mn fiets als " scootmobiel" en ben dus echt " onthand" als i... Leggi di più
Veni: Ik kwam zonder afspraak, maar Bart nam toch alle tijd om me van goed advies te voorzien. Vidi: Ik zag een aantal leuke fietsen. Fietsi: Ik mocht op 3 fietsen een kort testrondje maken. De volgen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
- Negozio di biciclette usate
Informazioni su Bike Totaal - Thoonen
Scritti dall'azienda
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Dennenstraat, 67-69, 6543 JP, Nijmegen, Gelderland, Paesi Bassi
- +31 24 3770006
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zadel dat binnen één jaar afbrak
Zadel dat binnen één jaar afbrak, kosteloos vervangen.
Omdat ik op een fijne manier ben geholpen
Omdat ik op een fijne manier ben geholpen door verschillende collega's. Kreeg een leen fiets mee. Vragen kon je stellen. Goed personeel met veel ervaring. Dat voelde je geen vraag was teveel. Ook zijn ze eerlijk over waarom je bepaalde dingen wel of niet moet kopen in mijn geval. Luisteren goed naar wat de klant graag wilt, niet wat hun willen verkopen. Ik ben erg tevreden over hun allemaal even kundig en goed. Fijne winkel met goede service. Zou iedereen deze fietsenmaker aanbevelen.
ze denken mee en ik voel dat mijn fiets…
ze denken mee en ik voel dat mijn fiets beter rijdt na de reparaties
Klantvriendelijk en servicegericht qua…
Klantvriendelijk en servicegericht qua onderhoud .
Duidelijke uitleg
Snel geholpen op een drukke zaterdag en…
Snel geholpen op een drukke zaterdag en probleem opgelost.
Mooie snelle oplossing.
Erg vriendelijk en vakkundig personeel
Erg vriendelijk en vakkundig personeel. En de fiets rijdt weer als een nieuwe.
Vriendelijke behulpzame mensen
Goede uitleg gekregen en snel. Vriendelijke mensen. Op naar fijne veilige kilometers en naar geslaagde service beurten voor de fiets.
Toppie…
Bedankt voor de goede en snelle vervanging van het display.
En mijn complimenten voor de vriendelijke manier waarop ik geholpen ben
Goede snelle vriendelijk service
Fijn bedrijf en alles goed uitgelegd…
Fijn bedrijf en alles goed uitgelegd bij aflevering.
Alles was super goed georganiseerd
Alles was super goed georganiseerd. M’n vragen en verzoeken werden serieus genomen. Ze namen de tijd, ondanks dat ze het heel druk hadden. Ik kreeg een sms-je toen m’n fiets klaar was, incl. overzicht van de kosten. Verder kreeg ik een super snelle e-bike leenfiets mee en nog wat korting, vanwege inleveren van relatief nieuw zadel. Kan deze fietswinkel van harte aanbevelen!
Het ging allemaal soepel.
Ben goed geholpen en vriendelijk…
Ben goed geholpen en vriendelijk personeel
Goede uitleg van de fiets toen ik hem op kwam halen
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Aankoop electrische fiets
Ik vindt de service en info an sich echt prima maar denk dat er nog beter met de klant kan worden meegedacht door de leeftijd mee te nemen in het gesprek en de vitaliteit, e t. gebreken te bevragen, te checken.
Dit zodat de aankoop ook optimaal bij de klant past.
Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan het gewicht van de fiets, de wendbaarheid, hoe hanteerbaar is de accu bij het erin en eruit halen.

Risposta di Bike Totaal - Thoonen
Ben netjes ingelicht over mijn aankoop…
Ben netjes ingelicht over mijn aankoop en bij aflevering goede uitleg gekregen en netjes geholpen.