Ongelooflijk fijne winkel in Tholen wat wordt je daar goed geholpen. De volgende fiets ga ik daar zeer zeker weer kopen. Geweldige aardige eigenaar en personeel, staan altijd direct voor je klaar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele fijne fietsenzaak met een breed assortiment aan tweede hands e bikes. Personeel komt aardig en betrouwbaar over.
L'azienda ha risposto
Goed geholpen met de keuze van mijn fiets en niets was te veel. De medewerker heeft meerdere keren een ander zadel gemonteerd om de fiets geschikt te maken voor mijn lichaamslengte. Uiteindelijk een... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Eendrachtsweg, 3-mei, 4691 EK, Tholen, Zeeland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bike Totaal - Tholen
Jozua heeft mij heel fijn en met veel geduld geholpen. Heel aardige en behulpzame verkoper.

Risposta di Bike Totaal - Tholen
Kapotte band dag voor vertrek fietsvakantie zelfde dag gemaakt top👍

Risposta di Bike Totaal - Tholen
Alles goed besproken afspraak gemaakt verder goed gerepareerd dus prima toch

Risposta di Bike Totaal - Tholen
Bijzondere goede ervaring bij de oriëntatie fiets keuze, een zeer goede aflevering van de fiets.
Vriendelijk personeel . Nemen de tijd voor je en goede uitleg van de nieuwe fiets
Ze nemen alle tijd voor je. twee goede fietsen gekocht, goede uitleg, tot nu toe prima service en fijne thuisbezorging.
een aanrader!!!!
Je wordt er steeds heel vriendelijk ontvangen en ze proberen je steeds heel eerlijk en correct te behandelen. Ze excuseren zich voor de rekening terwijl deze heel correct is. Ik kan iedereen aanraden om hier een fiets te kopen nieuw of tweedehands je zal nooit bedrogen worden. Ik ben fan.
koop je een fiets dan wil je goed geïnformeerd worden
en bij Bike totaal doen ze dat.
is het druk in de winkel vragen ze of je in de koffie hoek wil wachten, dan komen wij zo bij u.
en dat geeft gevoel dat je aandacht krijgt, die jij nodig hebt
klantvriendelijk, dienstbaar en professioneel
Mijn Fiets is voor onderhoud geweest en fietst weer als een zonnetje.
Vervanging zadel en snelbinders keurig uitgevoerd .
Fiets gebracht met een lekke achterband en meteen gevraagd om de voorste ook te vervangen omdat die net zo oud is en een onderhoudsbeurt. Beurt en achterband waren keurig gedaan. Maar voorband niet en werd gezegd die is nog prima maar ik vraag toch niet voor niks om die ook te vervangen? Had dan even gebeld van wij denken dat hij nog goed is wat wil je