Vriendelijken en deskundig personeel. Goed geadviseerd. Prettige en plezierige levering van de fietsen. Ook steeds bereid om kleinigheden op te lossen. Een prima bedrijf waar we al heel lang goede e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Elektrische stadsfiets besteld die vervolgens mooi op tijd geleverd werd en rijklaar met volle accu . Verder altijd al goed geholpen met goed advies .
L'azienda ha risposto
Wij zijn super goed geholpen er werd alle tijd voor ons genomen toen wij 3 elektrische fietsen wilden kopen . Perfecte service .
Scritti dall'azienda
Prins Hendrikkade, 58, 8601 CB, Sneek, Friesland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bike Totaal - Rodenburg Prins Hendrikkade
Snelle afhandeling en goed uitgelegd hoe het allemaal moest en goede service.

Risposta di Bike Totaal - Rodenburg Prins Hendrikkade
Goed geholpen en vriendelijk. Komen graag weer terug. Ook heel blij met de fiets

Risposta di Bike Totaal - Rodenburg Prins Hendrikkade
Waardeloos bedrijf. Een week moeten wachten voor het plakken van een band. Dit voor iemand die van de fiets afhankelijk is. Op naar de volgende.
Op 4 juli mijn fiets gebracht en gevraagd of ze mijn remmen konden afstemmen en meteen gevraagd wat dit gaat kosten.De verkoopmedewerken zei 10 - 15 euro. Ik zeg dat is prima en kan ik er rekening houden. Toen ik later mijn fiets zoh gaan ophalen moest ik even € 85 euro betalen zonder overleg dat ze meer aan mijn fiets hebben geedaan. Wat een dikke oplichting en heel onbeschoft. Je word opgelicht waar je bij staat. Kom hier nooit meer

Risposta di Bike Totaal - Rodenburg Prins Hendrikkade
Vriendelijk geholpen, goed advies. Afhandeling fietsplan prima. Het enige dat ik vind dat er van tevoren te weinig uitleg was over de extra kosten van het plaatsen van andere Bosch onderdelen: remote led controller en griplock.
Afspraken goed nagekomen. Gebreken goed verholpen. Duidelijke communicatie. Alleen uurtarief en bestede tijd niet duidelijk op de factuur
Kon gemakkelijk een afspraak maken en de reparatie was snel en goed uitgevoerd.
Verder was het fijn dat ik een leenfiets mee kreeg.
Goede zaak

Risposta di Bike Totaal - Rodenburg Prins Hendrikkade
Gewoon goed en daar is alles mee gezegd. Als het goed was geweest had ik wel eerder gerageerd.
M.a.w. stop toch met het vragen van je ervaringen!!