Bike Totaal - Rob Recensioni

TrustScore 5 su 5

Stationsweg, 16, 5831 CR Boxmeer, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Zeer klantvriendelijk personeel en uitermate goede fietsservice. Als een fietsband nog niet aan vervanging toe is, zullen ze bij Rob's je geen nieuwe band aansmeren.

Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht in het verleden alleen onderdelen voor onze fietsen bij Rob. Onze fietsen kochten wij bij Sieben, Kocken, ITEK Venray, Theo Aben en Groot van Bree(Sambeek). Onderdelen kopen wordt steeds... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al 26 jaar klant. Altijd goede service, ondanks de groei blijft het een zeer persoonlijke zaak die zijn klanten kent. Vele mogelijkheden om fietsen te proberen en juiste keuze te maken voor aanscha... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Rob

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14.101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht in het verleden alleen…

Onderdelen kopen wordt steeds minder omdat de fietsen elektrisch worden en moeilijker dingen te repareren zijn.
Dus wordt de fietsen maker steeds belangrijker.
Ik bracht mijn Chinees(Talent) met een versleten band en die was binnen het uur klaar. Dat had ik ff niet verwacht. En alles zonder morren in alle vriendelijkheid. Vr. Bedankt en tot ziens.groeten NG

20 agosto 2026

Beste,

Leuk dat je de weg naar ons gevonden hebt voor de reparatie. Een band wisselen binnen het uur, dat klopt wel ja, al snap ik dat het fijn is als het gewoon snel geregeld is.

Tot de volgende keer.

Kundig

Kundig, betrokken, goede service , vriendelijk personeel

12 agosto 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld.

Onderhoud

Er was een lijst met punten die allemaal nagekeken waren, zodat je een goed idee krijgt van de onderhoudsbeurt. De fietsen waren mooi schoongemaakt. Heel fijn dat we een prima e-bike meekregen ter overbrugging.

24 luglio 2026

Beste,

Goed om te lezen dat de checklist duidelijkheid gaf over wat er aan de fietsen gedaan is. En fijn dat je met de e-bike kon blijven rijden terwijl de jouwe in de winkel stond.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, alle tijd om goed te adviseren. Prettige ervaring

31 luglio 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het adviesgesprek prettig was. Tot de volgende keer.

snelle reparatie

Ik ben al jaren klant bij Bike totaal in Boxmeer, je kunt hier altijd binnenlopen als je een probleem met je fiets hebt. Is het iets heel kleins (nieuwe batterij kilometerteller oid) lossen ze het meteen op. Duurt het iets langer wordt altijd een leenfiets aangeboden. Super tevreden met de service!

31 luglio 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je al zoveel jaren de weg weet te vinden naar onze winkel. En ja, voor kleine dingen zoals een nieuwe batterij hoef je echt niet lang te wachten, dat klopt. Fijn dat je de leenfiets ook weet te waarderen, want stilstaan is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Top winkel

Vele mogelijkheden om fietsen te proberen en juiste keuze te maken voor aanschaf, naast alle kennis en kunde die ze hebben.

30 luglio 2026

Beste,

26 jaar, dat is bijzonder om te lezen. Fijn dat je al die tijd je weg naar ons weet te vinden en dat het vertrouwde gevoel er nog steeds is.

En goed dat het uitproberen geholpen heeft bij je keuze. Zo weet je tenminste zeker dat je met de juiste fiets naar buiten gaat.

Goede uitleg

Goede uitleg. Altijd aardig en gezellig

1 agosto 2026

Beste,

Leuk om te lezen, dankjewel. Gezelligheid hoort er gewoon bij.

Valutata 5 stelle su 5

Goede uitleg en onbeperkt de ruimte om…

Goede uitleg en onbeperkt de ruimte om alles te tonen en te bekijken

1 agosto 2026

Beste,

Fijn dat je de tijd hebt gekregen om alles rustig te bekijken. Dat hoort er gewoon bij als je een goede keuze wil maken.

Valutata 5 stelle su 5

Wij werden zeer deskundig en…

Wij werden zeer deskundig en vriendelijk ontvangen. Er werd ook de tijd genomen om ons te helpen met het uitzoeken van een fiets

26 luglio 2026

Beste,

Fijn dat jullie je goed geholpen hebben gevoeld bij het uitzoeken van een fiets. Het kiezen van de juiste fiets vraagt soms wat tijd, dus dat we daar rustig voor konden nemen is mooi om te horen.

Valutata 5 stelle su 5

prima en deskundig geholpen .attente…

prima en deskundig geholpen .attente medewerkers en super uitgebreid tewoord gestaan.

25 luglio 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld en dat alles uitgebreid aan bod kon komen.

Goeie fietsenzaak

Mij hoor je niet klagen over de fietsenzaak ik wordt altijd goed geholpen en totaal niet beroerd om mee te denken en de prijzen zijn leuk. Anderen fietsenzaken in de buurt doen alles puur om het geld en als je wat kleins hebt hebben ze geen tijd. Fijne fietsenzaak in Boxmeer bij biker totaal rob ik raad de mensen ook aan om daar langs te gaan. 😉👍🏻

24 luglio 2026

Beste,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor. Fijn dat je je zo welkom voelt en dat er gewoon even de tijd voor je wordt genomen, ook voor kleine dingen. Dat je ons aanbeveelt bij anderen betekent echt wat.

Tot de volgende keer in Boxmeer.

Bike Totaal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più