Mijn fiets na onderhoudsbeurt weer helemaal klaar voor het echte fiets werk in Spanje! Bij de mannen in de werkplaats is mijn fiets altijd in goede handen en staan klaar ook voor de kleinste repara... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik werdt vriendelijk en geduldig geholpen door het personeel. Steeds weer even kijken wat het beste voor mij was, uitproberen en evt weer bijstellen was allemaal geen probleem. Ze nemen echt de tijd v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik werd meteen geholpen. Het was een verzekeringsgevalletje en ik had mn verzekering bij hun afgesloten. Ik hoefde zelf nergens achteraan, ideaal!
L'azienda ha risposto
Snel gedaan en duidelijke communicatie. Helaas wel 2 probleempjes en een zelf opgelost en een voor terug moeten gaan de volgende dag maar ook gelijk geholpen en opgelost
Scritti dall'azienda
Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
leen fiets weer een met gebreken is tot nu toe bijna elke keer het geval. fiets was zaterdag klaar keer dinsdag 12.23 pas een berichtje dat hij klaar was.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Gewoon een goed bedrijf waar afspraken nagekomen worden en vriendelijk en deskundig personeel

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Ik kwam voor een elektrische fiets en ze konden helpen met al mijn vragen. Er werd ook rekening gehouden met mijn situatie voor een passend totaalpakket.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Dit bedrijf is zo goed dat je er blind op kunt varen dat alles goed gerepareerd wordt.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Fantastische service en zeer klantgericht.
Elektrische leenfiets is top.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Geweldig geholpen bij de vestiging Paul Willemsen in Den Hoorn. We hadden nogal wat wensen en er moesten nogal wat veranderingen aan de fietsen uitgevoerd worden. Alles naar wens en zeer plezierig geholpen. Top.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Goeie service. Onze fietsen worden strijd opgehaald, krijgen een goede servicebeurt en worden dan ook weer thuis gebracht. Super

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
prima geleverd volgens afspraak!
nu nog even afwachten of de rest van de afspraak ook goed gaat.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Netjes geholpen en als je fiets klaar is krijg je netjes bericht om het op te halen

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Fiets was niet klaar op de afgesproken dag, ik kon hem einde middag halen maar om vijf voor zes kwam pas een mail. Geen sms, ik had er om zes uur gestaan als dat was gecommuniceerd, telefoonnummer was bekend en klopte ook.
Bij binnenkomst werd ik volledig genegeerd door al het personeel, na vijf minuten kwam er iemand aan die uiteindelijk wel goedemorgen zei en me hielp. Na de reparatie overal vet en smeer aan de fiets en dus ook aan mijn kleding en handen. Reactie wederom nihil toen ik aangaf dat ik dit alles niet prettig vond Geen prijsopgaaf vooraf, de prijs viel vies tegen.
En een leenfiets halfvol en zonder oplader...waar ik dus net mee heen en weer naar den Hoorn kon fietsen...

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Meedenken met de klant is aanwezig maar de communicatie kan verbeterd worden. Veelal moet initiatief van de klant komen. Zelf veel vragen stellen anders wordt de informatie die gegeven wordt vrij summier. Zelf ook veel achter de voortgang van levering aan moeten gaan.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Prettig contact en goede voorlichting soort fiets.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Goed advies, met probleemloos een paar aanpassingen aan de fiets en daarna mooie prijs gemaakt!

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Jammer dat de Cube die ik wilde er niet meer was. Dat was ook wel een beetje te verwachten voor een fiets die als beste uit de test kwam. Daarna voor de duurdere variant gegaan. Waar deze fietsenzaak in uitblinkt is het personeel. Je voelt je door hun benadering en toewijding haast opgenomen in de familie. Uiteraard ben ik deskundig geholpen.

Risposta di Bike Totaal - Paul Willemsen
Wij zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen en zullen dit zeker aan vrienden bekenden door geven